World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
A healer kalapácsot én is elkezdtem kifarmolni a priestnek. Simán egyszinten van a Maidenes kalapáccsal. Regen nincs rajta, viszont érezhetően több +heal...
Mostanság egész gyakran nyerünk ABt meg EoSt errefelé, jó meccsek vannak ha nem jön be túl sok 10éves aki mást se csinál csak rinyál hogy mennyire el fogjuk veszteni és mindenki mekkora núb.
Azt honnan lehet tudni egyébként, hogy mikor van AV hétvége? Bocsi, de abszolút nem követtem figyelemmel ezeket az eseményeket. Vagy az elején, amikor belépek, ki van írva? Lehet akkor hogy megpróbálom azt, bár ez az egész napos bg egy kissé visszariaszt. Majd beveszek egy doboz xanax-ot. :-DDDD Merhogy az arénázási kedvem is kissé lelohadt. De abban soha nem voltam lelkes.
Igen, Karában angyon jó kis cloth híler cuccok esnek majd neked. Az Operában örömködj, ha Rómeó és Júlia lesz, mert nagyon szép chestet ad. 88 heal, minden híler spellnél elég jó esély, hogy 15mp-re 50-el megugrik a spiritet, stb.
Azért Karához nem árt jó csapat, mert néhány boss igen szivatós tud lenni...
Speciel a pvp kalapács pőont az a cucc, amit igen sokáig lehet használni instákban is. A többi gladiator cucc valóban nem PVE-re lett kitalálva. Én a gladiator kalapácsot használom PVE-ben is még mindig, mert nem esett jobb.
Hasonló erősségűt amúgy Prince dob majd csak Karazhanban, de oda , ahoz a bosshoz kell egy igen jól cuccolt tank, meg igen jól cuccolt hílerek:) Szóval pont a kalapács éri meg a 25k honort, mert sokáig használható marad. Amúgy meg AV hétvégén ha nekifekszik az ember 20K honort is összeszedhet egy nap alatt.
Ez így igaz. Ami cuccokat instából néztem ki, azokat soha nem dobják. Ezért is kezdtem el a repus cuccok összegyűjtését. És baromira csodálkoztam tegnap, hogy nem a warriornak dobta a shildet, hanem nekem az idolt. :-DDDDD
a másik probléma, hogy szerintem nem stackelődik az effektjük... de mindenesetre ha mégis, szólj bátran :)
bloodboil mókás csávó.... olyan 20% körül a healerdruidák erősen versenyeznek a tankokkal aggroban :)
Teront lebutították, sokkal kisebbeket ütnek a constructok, de azért rendszert nem lehet így sem csinálni abból, hogy kint vannak a constructok dögivel...
MH egy nap alatt meg megoldható, de akkor nincs közben 5 perc AFK meg tévénézés közben :)
szép :) Nálunk a raid allynál a T5 hunternek is jó token a mumus, mert hogy még egyetlen egy se esett, pedig még volt patch előtti Vashj kill is és a másik oldalon is csak Kael maradt. Dupla Champion viszont mindennapos. Ja és ami ugyebár ront a helyzeten hunter szemszögből, hogy ha nekünk nem esik, akkor a másik két azonos token használó kaszt is ugyebár erre vár... Ez olyan, mint a Valor gatya, haver rég exalted volt már AD-vel, próbálta volna kifarmolni, de soha nem látta :)