Küldök egy képet a Tihanyi munkás hétköznapokról! Szeretném felhívni a figyelmet a jobb kezemmel intenzíven végzett munkára!!!!! Jók legyetek és kövessétek a példámat!!!!!
SZEVASZTOK LÓK! :-)
A Király visszatért! Tujikám ezeknek az állam cscsén élősködő pedagógusoknak ne beszélj a munkáról, mert nem is értik ezt a szót!!!!! Ennél jobb sofőrt nem találtál magadnak? Miért nem mindjárt a Radit kérted meg!? Bár akkor már az is jobb lett volna ha te vezetsz haza! :-) Úgy látom mióta nem vagyok igen elült a fórum! Bár az igazi barátaim néha felhívnak telefonon és már nem csak akkor ha ingyen parkoló kell Tihanyban. Na remélem jól vagytok és nem dolgozzátok halálra magatokat! EZ VICC VOLT...........
Ellentétben Veled ,én ilyenkor is dolgozom. Sajnos holnap sem érek rá focizni ,mert Veszprémbe kell mennem egy borbemutatót tartani .Bálint lesz a fuvarozóm ,ezért ő sem lesz!
Gyerekek! Szombaton kisebb csoporttalim voltam(hála Tujinak). Dicsekedtem, hogy tervezünk egy VB meccs megtekintést. Hát alig, hogy kimondtam már jött is a válasz : "Nekem már megvan a jegyem az egyik csoportmeccsre"!!!!!!!!!!!!!!
Tehát így fogynak a jegyek. Lépnünk kéne ha akarunk menni!!!!
Én is benne lennék. Egy jó kis nyolcaddöntőre!!! Ott biztos az izgalom és már nincs suli és a jegyárak se annyira drágák még, mint késöbb. Tudom még korai, de már most beleéltem magam.
Nagyon érdekes rendezvény ez a somlói borok fesztiválja. Sok új dolgot tudhat meg az ember a már spicces résztvevőktől. PL kiderült, hogy a Tuji beceneve a Somlón antiLOPP. Hogy miért majd Ő elmeséli. Amúgy minden borász és munkás akik a hegyen tevékenykednek egyetértek abban velem, hogy "Magyarország legjobb borásza"(már itt tart a világ:) kerüli a Munkát.:::))))))