ezért utálom ezt az új indexet, mert nem lehet úgy elhelyezni képet, ahogy te akarod. a réginél nem volt ilyen gond. majd kipróbálom, hogy ezzel az új kódolással megy-e. mennie kéne. már nem lehet használni a régi HTML-kódot sajna, azzal egyszerű volt.
Huh, nem hittem, hogy egyszer te nem fogsz valamit tudni :)))
Úgy csináltam, hogy egymás alá szúrtam be a képeket, így azt hittem, magában a látható hozzászólásban is egymás alatt lesznek, mert mindegyiknél hagytam két entert, de úgy látszik az indexesek ezt nem így gondolták.
Igen, ezt a képet tettem be:
Az aláírás sajnos nem eredeti, másolt :) De van eredeti aláírásom is :))) Hehe, több is :DDD
Ofélia, azt a Richter aláírást akkor se engedi ki a kezéből az a nő, ha odamegyek egy szkennerrel, és a szgépemmel?
Ezeket az oldalakat nézegettem, de számomra teljesen ismeretlen nevek. Majd belehallgatok a zenékbe is. Múltkor néztem egy japán filmet (Shunji Iwai: Yentown, 1996.). Ebben a Chara nevű popsztár a főszereplő, aki Tadanobu Asano, japán színész felesége (ő a Toyotás humoros), sőt azt hiszem neki is volt/van valami saját zenekara, de ez nem bizti. Ő a japán Johnny Depp, az Ichi the killer, Gohatto, Electric Dragon, Zatoichi filmek rendkívűl népszerű sztárja. Tényleg nagyon jó színész.
Ando új filmjében, a 69-ben viszont játszik egy népszerű japán banda, a Chemistry.
Ha jól láttam kéttagú az együttes.
Na, szóval a japán filmekben jobban eligazodom, mint a zenében, ez még feltérképezendő terület. A japán szubkultúrához végképp nem értek, csak kérdeztem. Majd elolvasom Vágvölgyi B. A.: Tokyo Underground-ját, talán okosabb
leszek tőle.
egyébként ő nagy kedvencem: Ryuhei Matsuda (Gohatto, Aoi Haru, Love Collage
Jé, most vesze észre, nekem nincs is 5 perces várakozási időm.
Most megpróbálkozok azzal a technikai bravúrral, hogy egyszerre többet teszek fel. Az elsőn kívül a képek Martonvásáron készültek, próbán. Nagyon cuki :)))
Bishounen irodalmi fordításban Beautiful Boy ! A kifejezést én mangákkal kapcsolatban hallottam, kiélezve a shounenai, avagy Boy's love mangákra. Ezekben a bishounen a férfias férfi. Ámbár eme maszkulinság keleti ideálnak megfelelően-mint tudjuk, s szeretjük is őket ezért- még mindig elég feminin lehet. Ezért inkább úgy fogalmaznék, hogy ha a szerelmespár két tagját tekintjük, a bishounen van felül. :-)
Ha a képeimet veszed alapul, bishounen van hátul. :-)
kitartok amelett a véleményem mellett, hogy a legbjútifulabb szempár (és ami tükröződik belőle, hát nem semmi). nagyon teccik az egyénisége is.
Battle Royale DVD-t megpróbálom majd megszerezni Amerikából, csak félő, hogy a vágott verzió van nekik. talán inkább Japánból kéne, most megy egy ismerősöm oda, hátha...
majd ha a többi új kép is műxik (most még valamiért nem elérhetőek), újra beteszem, mert nagyon jók.
---
te mennyire vagy jártas a japán popzenében, meg úgy általában a japán szubkultúrában??
Már vagy egy órája próbálkozom, de amit fel akarok tenni, azt nem megy :(( Na nem baj, nem adom föl.
Egyébként azért is jó, mert annyira intellektuális nézése van, úgy sugárzik belőle az értelem, tényleg. Majd teszek fel róla képet, amin egészben látszik :)