Szerintem a BBC magas lenne nekünk, ott nagyon pengén kell vágni az angolt, s abban bizony van még lemaradásom. :-))))) Így hát legyen a szép, megújult NS. Télleg, majd ott lezsűriznek minket, oszt rögtön szerződtetnek is, mondván ilyen tehetségeket nem happolhatnak el más újságok vagy televíziók! :-))) Még akár jól is kijöhetünk ebből a versengésből!
PETE BIZONY OTT VAN A SZEREN, S EGY IDEIG MÉG OTT IS LESZ! :-))))))
Már tárcsázom is!A szerződés amúgy nem tudom hova szólna,mondjuk legyen a BBC sportosztálya.Vagy:egye fene,mehetünk az NS-hez is.Semleges zsűri?Bevisszük az NS szerkesztőségébe,oszt majd néznek,hogy milyen pengék vagyunk!
Giovit meg nem akartam bántani,megértem a fanatizmusát.DE PETE OTT VAN A SZEREN!!!!!!
Jó, hívd fel, én benne vagyok!!! :-))))) Majd rápillantok, bár igazából nincs nagyon jogom kritizálni egy nemes ellenfelet. De majd megejtjük ezt a tudósítás-versenyt, csak semleges zsűrit kell találnunk! :-)))))
Hova kapnánk szerződést a kiírás szerint? :-))
Giovit ne bántsd, kissé fanatikus, de az nem baj! Mi tudjuk, hogy Pete a legnagyobb kerek e világon! :-)))
Amúgy jó ez a szünet, legalább valamennyire meggyógyulok.
Figyi,ha ennyire akasz menni,akkor felhívom a Gyárfást,hogy rendezzen egy versenyt,de csak mi ketten indulhatunk és természetesen mindketten szerződést kapnánk!Ja és a feladat is igen eccerű lenne,egy meccsről kéne tudosítást írni.
Amúgy a Pánzügy topicba múltkor írtam egyet a szombato meccs után,majd véleményezd,mondjuk nem 1 nagy szám!
Én mindig hirdetem az igét Pete nagyságáról,mert ugyis jön majd Giovanna,és akkor mindenféle Tündérmackóról lesz szó.:))))
Szóval:Pete,ha jáccik,ha nem,a LEGNAGYOBB!!!
Annak nem örülnék, mer nagyon akarok menni oda!!!!! A Blikkhez nem tudom, mikor megyek, azt beszéltük meg, hogy mikor már levették a fejemről a kötést. Ez akár már holnap is megtörténhet, jaj, de örülnék neki!!!
Sajnálom én is, hogy nem mentem, de aznap nagyon rossz kedvem volt, mikor eldöntöttem, s hiába jó a hangom többek szerint, mégsem lett volna szerencsés ilyen rokkant benyomást tenni. Majd legközelebb simán lealázok mindenkit! :-)))))))))
Itt amúgy lehet offolni, mint topic-gazda, megengedem mindenkinek! :-))))))))))
Tényleg kár,hogy kihagytad,mert lehet,hogy pont a Te hangodat keresik a rádióban.Jut eszembe,mikor mész ahhoz az újsághoz,amiről írtál?
A Sportriporter k. meg szerintem egy ideig még nem lesz,mert a mostani előtt is volt vagy 3 év szünet.
Pete meg természetesen simán uralja a világot!
Boldog szülinapot anyusnak!!!
TyggeR!Kaptunk 5 hírt,ebből kellett összehozni egy 2 perces hírblokkot,és aztán felmondani a studióban.Emellett még egy jelentkezési lapot is ki kellett töletin,oszt majd kiértesítenek,hogy mi a helyzet.Két turnus volt,az enyimban voltunk kb.40-en,a másikban nem tudom mennyien,úgyhogy nem lepődnék meg,ha nem engem választanának ki.
Ja, és bármennyire is hihetetlen, azzel nem a pillanatnyi állapotomat akartam szemléltetni szexuális téren:))), hanem ez egy kép a májkroszoft vördből...:)
Semmi különös, csak a terminál nevű fórumon hasonló volt a nevem, és amikor átjöttem ide, a folytonosság kedvéért valami ahhoz hasonlót akartam. Hogy ott mért az lett, na az már hosszú lenne:)