Keresés

Részletes keresés

kozakz Creative Commons License 2004.12.08 0 0 286

ajanlom ezt a felvetelt. ha erre azt mondja valaki hogy szar diktafonos akkor nincs mirol beszelni. nagyon komoly cuccokkal veszegetnek mar fel az emberek. nem egy ocska diktafont tartanak. sajnos a diktafon csak nalunk divik meg.

Megadeth
10/30/04 Phoenix, AZ
Dodge Theater

Intro
Set the World Afire
Skin O' My Teeth
Wake up Dead
The Killing Road
In My Darkest Hour
Angry Again
Something That I'm Not
Train of Consequences
A Tout Le Monde
Die Dead Enough
Reckoning Day
Hangar 18
Kick the Chair
Tornado of Souls
Symphony of Destruction
Back in the Day
Trust
Sweating Bullets
Peace Sells
Holy Wars

Source: CSB > Bass filter > PCM-M1(oade)@48Khz
Transfer: M1 > Core Sound 7-pin > Creative Labs Audigy Platinum > Adobe Audition > CDWave > WAV
Taper: Jeff S.
DAE: No
Time: 112 minutes

Note: A really good show, Dave had some nice things to say about the former home
town crowd. He no longer lives in AZ. Recording came out good I think, but the
high hat cymbal is rather loud in the mix. So it can be annoying at times I think.
Overall I'd rate it an EX-

Enjoy!
*** PLEASE DO NOT CONVERT TO MP3
*** PLEASE DO NOT SELL

Előzmény: Törölt nick (272)
GodAss Creative Commons License 2004.12.07 0 0 285

Hello!

Pontosan hany hely van nalatok a muncheni bulira?

Egyelore meg megfontolas alatt all reszemrol a dolog, de azert egy kicsit erdekel :).

Előzmény: mvyky (284)
mvyky Creative Commons License 2004.12.07 0 0 284

Hezitálni viszont veszélyes lehet, mert ez nem úgy van a németeknél (illetve sztem egész NY. Európában), mint Mo-n, hogy emléxem 2001-ben amikor a PeCSában voltak közvetlenül a koncert előtt néhány perccel a helyszínen még volt bőven jegy. Ott nem olyan csórók a metálosok sem, hogy nem engedhetnek meg maguknak egy ilyen koncertet, ráadásul a népességi mutatók alapján, kicsit több megadeth rajongó lehet, mint nálunk.

Érdemes sietni a megrendeléssel, nehogy megjelenjen a 'Sold Out' felirat a jegyeladás oszlopban. Sztem max. dec. végéig lesznek kaphatók a jegyek. az USA turné alatt is vették, mint a cukrot. Ott is voltak helyszínek, ahol igen hamar megjelent a 'Sold Out' felirat.

Előzmény: deliriousnomad (283)
deliriousnomad Creative Commons License 2004.12.07 0 0 283
Konkrétan még nem tudom, azért nem válaszoltam az előbb sem. :)))
Előzmény: mvyky (282)
mvyky Creative Commons License 2004.12.07 0 0 282

MEGADETH KONCERTre senki nem akar jönni 2005. február 20-án Münchenbe?!!!!!!!!!!!!!!

/egyszer már feltettem ezt a kérdést, de úgy látszik mindenki "elment mellett" Jó, mondjuk nem erőltetem tovább, csak hátha így felfigyeltek rá jobban, ha kétszer is szerepel/

deliriousnomad Creative Commons License 2004.12.06 0 0 281
Ja. Meg még mindig jobb, mint ülni a phoenixi luxusvillában, unatkozni és azon agyalni, hogy talán mégis megint be kéne szerezni egy adag heroint. :P
Előzmény: Alhazred (280)
Alhazred Creative Commons License 2004.12.06 0 0 280
valamiből élni is kell, végülis.
Előzmény: deliriousnomad (277)
deliriousnomad Creative Commons License 2004.12.06 0 0 279
"Életemben nem láttam olyan kőkemény drogosokat, mint Dave Mustaine és Chris Poland."
Alice Cooper

Ha ő mondja... ;)
Előzmény: mvyky (278)
mvyky Creative Commons License 2004.12.06 0 0 278

Én sem mernék mérget venni, mert a jó öreg Steven Tyler mondta még róla a nyolcvanas évek végén, hogy Dave Mustaine az az ember, akivel ha tutira lebeszéled, hogy holnap este tízkor találkozunk, akkor tuti nem lesz ott! :-)))) De mivan, ha mégis? Egyszer neki is összejöhet valami. :-) Egyébként meg mondhat bármit, de zenélni azt nagyon tud!

Előzmény: deliriousnomad (277)
deliriousnomad Creative Commons License 2004.12.05 0 0 277
Mustaine kapcsán én semmire sem mernék mérget venni. Sőt, a magam részéről biztos vagyok benne, hogy lesz még Megadeth turné és lemez is. ;)
Előzmény: mvyky (276)
mvyky Creative Commons License 2004.12.05 0 0 276

Üdvözlet minden Megadeth rajongónak itt a fórumban!

Az lenne a kérdésem, hogy lenne-e valaki(k)nek kedve 2005. február 20-án Münchenben megnézni a bandát az utolsónak beharangozott turnén? Jelenleg a batáti körömből már 3-an vagyunk, akik tutira megyünk. (már meg is rendeltük a jegyeket az interneten) Sztem minél többen mennénk magyarok, annál hangulatosabb lenne. Egy jó kis bajor sörözéssel is összeköthetnénk persze az egészet. Egyébként sztem tökéletes lett az új album, és sztem nagyon nagy kár, ha tényleg ez az utolsó turné. Már pedig eléggé igaznak tűnik a hír az eddigi Mustaine nyilatkozatokból...

Zuzmara Creative Commons License 2004.11.25 0 0 275
Kell valakinek egy (eredeti) Youthanasia cd? Megkimelt allapotu.
macinzu@freemail.hu
Zu
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.13 0 0 274
Szurkolok, hogy legyen még néhány baki, legalább minél előbb viszontzláthatjuk Nick-et. Mert Mustaine szerezhet akármilyen profit a dobok mögé, Nick akkor is pótolhatatlan!!!
deliriousnomad Creative Commons License 2004.11.13 0 0 273
Nos, soundchecken szerintem tökmindegy... :)))
Előzmény: Törölt nick (272)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.13 0 0 272
Az ilyen diktafonos felvételeknél a zene mindig úgy csapódik le, mintha csak szenvednének a színpadon (mi meg a másik végén). Az a jó, hogy ha az ember ott van a koncerten, szinte nem is veszi észre, hogy Dave milyen szarul is énekel valójában, annyira jó műsort csinálnak mindenféle díszlet nélkül. Egyébként végighallgattam a felvételeket, s nekem úgy tűnt, mintha a Trust introjával valami gond lett volna... Nektek nem bántotta a fületeket? Mintha egy kicsit elcsúszott volna...
Előzmény: GodAss (270)
deliriousnomad Creative Commons License 2004.11.13 0 0 271
Gondolom, Mustaine nem akarta megerőltetni magát, meg hát amúgy sem egy nagy énekes, koncerten főleg nem.

Zeneileg amúgy teljesen oké minden.
Előzmény: GodAss (270)
GodAss Creative Commons License 2004.11.13 0 0 270

Letoltheto egy 4-szamos "Coffeebreak Concert", amit egy szandcsekk alkalmaval nyomtak el nov 7.-en.

http://www.wmms.com/buzzaudio.html

Nekem kisse faradtnak tunik ez az egesz, olyan, mintha dave el akarna aludni enekles kozben, es valahogy lassu minden. Persze lehet, hogy a koncert maga mar nem ilyen volt. Azert erdemes letolteni.

deliriousnomad Creative Commons License 2004.11.06 0 0 269
Nem mentegetni akartam, meg hát ugye én sem ismerem. ;)
Előzmény: Alexander the Great (268)
Alexander the Great Creative Commons License 2004.11.06 0 0 268
Akkor fogalmazzunk úgy hogy ráadásul még szánalmas is.Amúgy haragudni én se tudok rá mivel nem ismerem:)Csak a véleményen van meg róla.
Előzmény: deliriousnomad (267)
deliriousnomad Creative Commons License 2004.11.06 0 0 267
Én valahogy nem bírok rá haragudni. Igazából nekem mindig is inkább tragikus figurának tűnt a tizenakárhány heroinelvonójával meg a milliónyi egymásnak ellentmondó, hülye nyilatkozatával, mint patkánynak.
Előzmény: Alexander the Great (266)
Alexander the Great Creative Commons License 2004.11.06 0 0 266
Az ilyen ember hívják patkánynak.Mármint Mustaine-t.Szerencse hogy ez nem befolyásol zenehallgatás közben:)
Előzmény: Törölt nick (263)
GodAss Creative Commons License 2004.11.06 0 0 265

So to all Droogies throughout the world, MEGADETH IS BACK AND BETTER THAN EVER!

uhhh...

deliriousnomad Creative Commons License 2004.11.06 0 0 264
A hivatalos közlemény szerint Nick azért került ki most a csapatból, mert nem volt elég jó formában. De bármibe lefogadom, hogy lesz ő még Megadeth dobos.
Előzmény: Törölt nick (263)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.06 0 0 263
Mellesleg Dave amúgy is össze-vissza beszél. Én már egy szavát sem hiszem el. Eleffsonnal kapcsolatban még a RIP idején azt mondta, hogy ha David esetleg meghalna, akkor ő sem zenélne tovább, mert annyira jó barátja. Most pedig simán letagadja azzal, hogy köztük csak üzleti kapcsolat volt, és sosem tekintette barátjának, legkevésbé a legjobbnak. Nick-kel kapcsolatban a Risk idején azt nyilatkozta, hogy fogalma sincs mi van vele, és egyáltalán nem is érdekli. Most meg azt mondja, hogy mindvégig tartották a kapcsolatot, mert Nick egy nagyon jó srác...stb. Szerintem komolyan agyára mentek a drogok. Egyedül Lars-ot utálja következetesen (bár ebben egyetértek vele). Úgyhogy felőlem nyilatkozhat bölcsen amit akar, pár hónap múlva úgyis teljesen az ellenkezőjét fogja állítani.
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.06 0 0 262
A Cryptic vitathatatlanul jó album, de a Youthanasiát valahogy a mai napig nem tudtam megemészteni. Valahogy befejezetlennek tűnik néhány szám, és a dallamokkal sem tudtam megbarátkozni (Killing Road, Youthanasia, Victory-refrén). Nekem ez az album okozta idáig a leges-legnagyobb dilemmát.
deliriousnomad Creative Commons License 2004.11.05 0 0 261
Azt viszont én nem értem, hogy a Youthanasiáért meg a Cryptic Writingsért minek mentegetőzik... Szerintem mai füllel is tök jó lemezek.
Előzmény: Törölt nick (260)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.05 0 0 260
OK! Elhiszem. Találtam egy-két interjút Dave-el. Érdekes, hogy a régi kollégákat - és menedzsereket - hibáztatja a Youthanasiáért és a Riskért. Azért reménykedem benne, hogy ha jól sikerül a turné és a jelenlegi tagok mindenre szó nélkül bólogatnak amit Dave kitalál, akkor csak lesz még Megadeth album.
deliriousnomad Creative Commons License 2004.11.05 0 0 259
De mondom, hogy több kör lesz. Jövőre például fesztiválozni akarnak majd a Maidennel Európában.
Előzmény: Törölt nick (258)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.05 0 0 258
A honlapjukon dec 1-et látom az uccsó fellépésnek
deliriousnomad Creative Commons License 2004.11.05 0 0 257
Mustaine szerint nagyon hosszú turné lesz, több körrel Amerikában is meg Európában is. :)))
MacDonough meg nyilván nagyságrendekkel több pénzt kap a Megadethben, mint amennyit az Iced Earthben kapott.
Előzmény: Törölt nick (256)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!