ajanlom ezt a felvetelt. ha erre azt mondja valaki hogy szar diktafonos akkor nincs mirol beszelni. nagyon komoly cuccokkal veszegetnek mar fel az emberek. nem egy ocska diktafont tartanak. sajnos a diktafon csak nalunk divik meg.
Megadeth 10/30/04 Phoenix, AZ Dodge Theater
Intro Set the World Afire Skin O' My Teeth Wake up Dead The Killing Road In My Darkest Hour Angry Again Something That I'm Not Train of Consequences A Tout Le Monde Die Dead Enough Reckoning Day Hangar 18 Kick the Chair Tornado of Souls Symphony of Destruction Back in the Day Trust Sweating Bullets Peace Sells Holy Wars
Note: A really good show, Dave had some nice things to say about the former home town crowd. He no longer lives in AZ. Recording came out good I think, but the high hat cymbal is rather loud in the mix. So it can be annoying at times I think. Overall I'd rate it an EX-
Enjoy! *** PLEASE DO NOT CONVERT TO MP3 *** PLEASE DO NOT SELL
Hezitálni viszont veszélyes lehet, mert ez nem úgy van a németeknél (illetve sztem egész NY. Európában), mint Mo-n, hogy emléxem 2001-ben amikor a PeCSában voltak közvetlenül a koncert előtt néhány perccel a helyszínen még volt bőven jegy. Ott nem olyan csórók a metálosok sem, hogy nem engedhetnek meg maguknak egy ilyen koncertet, ráadásul a népességi mutatók alapján, kicsit több megadeth rajongó lehet, mint nálunk.
Érdemes sietni a megrendeléssel, nehogy megjelenjen a 'Sold Out' felirat a jegyeladás oszlopban. Sztem max. dec. végéig lesznek kaphatók a jegyek. az USA turné alatt is vették, mint a cukrot. Ott is voltak helyszínek, ahol igen hamar megjelent a 'Sold Out' felirat.
MEGADETH KONCERTre senki nem akar jönni 2005. február 20-án Münchenbe?!!!!!!!!!!!!!!
/egyszer már feltettem ezt a kérdést, de úgy látszik mindenki "elment mellett" Jó, mondjuk nem erőltetem tovább, csak hátha így felfigyeltek rá jobban, ha kétszer is szerepel/
Én sem mernék mérget venni, mert a jó öreg Steven Tyler mondta még róla a nyolcvanas évek végén, hogy Dave Mustaine az az ember, akivel ha tutira lebeszéled, hogy holnap este tízkor találkozunk, akkor tuti nem lesz ott! :-)))) De mivan, ha mégis? Egyszer neki is összejöhet valami. :-) Egyébként meg mondhat bármit, de zenélni azt nagyon tud!
Üdvözlet minden Megadeth rajongónak itt a fórumban!
Az lenne a kérdésem, hogy lenne-e valaki(k)nek kedve 2005. február 20-án Münchenben megnézni a bandát az utolsónak beharangozott turnén? Jelenleg a batáti körömből már 3-an vagyunk, akik tutira megyünk. (már meg is rendeltük a jegyeket az interneten) Sztem minél többen mennénk magyarok, annál hangulatosabb lenne. Egy jó kis bajor sörözéssel is összeköthetnénk persze az egészet. Egyébként sztem tökéletes lett az új album, és sztem nagyon nagy kár, ha tényleg ez az utolsó turné. Már pedig eléggé igaznak tűnik a hír az eddigi Mustaine nyilatkozatokból...
Szurkolok, hogy legyen még néhány baki, legalább minél előbb viszontzláthatjuk Nick-et. Mert Mustaine szerezhet akármilyen profit a dobok mögé, Nick akkor is pótolhatatlan!!!
Az ilyen diktafonos felvételeknél a zene mindig úgy csapódik le, mintha csak szenvednének a színpadon (mi meg a másik végén). Az a jó, hogy ha az ember ott van a koncerten, szinte nem is veszi észre, hogy Dave milyen szarul is énekel valójában, annyira jó műsort csinálnak mindenféle díszlet nélkül. Egyébként végighallgattam a felvételeket, s nekem úgy tűnt, mintha a Trust introjával valami gond lett volna...
Nektek nem bántotta a fületeket? Mintha egy kicsit elcsúszott volna...
Nekem kisse faradtnak tunik ez az egesz, olyan, mintha dave el akarna aludni enekles kozben, es valahogy lassu minden. Persze lehet, hogy a koncert maga mar nem ilyen volt. Azert erdemes letolteni.
Én valahogy nem bírok rá haragudni. Igazából nekem mindig is inkább tragikus figurának tűnt a tizenakárhány heroinelvonójával meg a milliónyi egymásnak ellentmondó, hülye nyilatkozatával, mint patkánynak.
A hivatalos közlemény szerint Nick azért került ki most a csapatból, mert nem volt elég jó formában. De bármibe lefogadom, hogy lesz ő még Megadeth dobos.
Mellesleg Dave amúgy is össze-vissza beszél. Én már egy szavát sem hiszem el. Eleffsonnal kapcsolatban még a RIP idején azt mondta, hogy ha David esetleg meghalna, akkor ő sem zenélne tovább, mert annyira jó barátja. Most pedig simán letagadja azzal, hogy köztük csak üzleti kapcsolat volt, és sosem tekintette barátjának, legkevésbé a legjobbnak. Nick-kel kapcsolatban a Risk idején azt nyilatkozta, hogy fogalma sincs mi van vele, és egyáltalán nem is érdekli. Most meg azt mondja, hogy mindvégig tartották a kapcsolatot, mert Nick egy nagyon jó srác...stb. Szerintem komolyan agyára mentek a drogok. Egyedül Lars-ot utálja következetesen (bár ebben egyetértek vele). Úgyhogy felőlem nyilatkozhat bölcsen amit akar, pár hónap múlva úgyis teljesen az ellenkezőjét fogja állítani.
A Cryptic vitathatatlanul jó album, de a Youthanasiát valahogy a mai napig nem tudtam megemészteni. Valahogy befejezetlennek tűnik néhány szám, és a dallamokkal sem tudtam megbarátkozni (Killing Road, Youthanasia, Victory-refrén). Nekem ez az album okozta idáig a leges-legnagyobb dilemmát.
OK! Elhiszem. Találtam egy-két interjút Dave-el. Érdekes, hogy a régi kollégákat - és menedzsereket - hibáztatja a Youthanasiáért és a Riskért. Azért reménykedem benne, hogy ha jól sikerül a turné és a jelenlegi tagok mindenre szó nélkül bólogatnak amit Dave kitalál, akkor csak lesz még Megadeth album.
Mustaine szerint nagyon hosszú turné lesz, több körrel Amerikában is meg Európában is. :)))
MacDonough meg nyilván nagyságrendekkel több pénzt kap a Megadethben, mint amennyit az Iced Earthben kapott.