Még demóként is szarul szól. Ha minden héten megjelenik 10 másodperc, akkor kb.2-3 hónap alatt meglesz a teljes szám. Azért valljuk be, az utóbbi 10 évhez képest ez már haladás.
( és arról még nem is beszéltem, hogy Richard F. Nenával turnézik.)
Múlt pénteken, április elsején bukkant fel az első valódi leak a CD-ről, a sokat emlegetett I.R.S. 32 másodperces részlet, valószínűleg a rádióadás gyatra felvétele. Ma pedig kijött további 43 másodperc, ami állítólag a szám eleje. A management megerősítette, hogy ez egy Nu-GN'R-szám, de azt mondták, csak egy demo, ráadásul annak is silány minőségű felvétele - ugyanakkor kegyetlen retorziókat helyeztek kilátásba azok ellen, akik terjesztik a részletet (akkor még csak a 32 másodperces keringett).
jó ez túlzás volt, de a mai fiatalok azért így kapásból nem böknek rá a Velvetre h ez kell nekem! én is csak akkor hallgattam meg mikor megtudtam h a Slash bandája.
"a velvet ma meg a nosztalgikus 30asoknak való dögös banda."
Mivel a média (pláne a zenetévék) sokszor foglalkozik velük + Grammyt is kaptak (jelen esetben a hitelességével, komolyságával ne foglalkozzunk), így a fenti mondatrészeddel nem értek egyet. Sztem minden adva van a fiatalabbaknak a befogadáshoz.
csak emlekeztetokent mondom megadeth hatalmas bukta volt. Ja, meg tudod mit? most megtalaltam 92-es Nepstadionbeli Guns koncertjegyet. 1200Ft-ba kerult . Ugye milyen kocsogok a szervezok? :))
Az a szervezőnek sem jó, ha senki sem megy be, és aligha hiszi azt a Multimedia, hogy Magyarországon bármilyen rockkoncerttel irdatlan összegeket kaszál majd... Nyilván nem olcsó a zenekar.
Szvsz azért ennyi a jegy, mert félnek, hogy a Papp László Stadiont nem töltenék meg, így viszont - bár a rajongók fele/harmada kint marad - tuti a teltház és adott a sok zsé is, plusz kevesebb a bérleti díj.
tudom h a szervezö is tehet róla de így tuti félház lesz. milyen köcsög szervezö ez?
a Gunsos időknek azért már vége jók a Velveték de nem akkora sztárok már mint akkor. csak nekünk
mégha a Arenaban van asszondom jóvan ott minden drága, de ebben a turhás pecsában? nanemá! a maiden 5 rugó volt, megadeth, stb minden megáll 5 rugóban!
abben reménykedem h átviszik a kisstadionba és olcsóbb lesz a jegy!
Na jo, de altalaban annak alapjan, hogy mennyit mer a zenekar menedzsmentje...Es azert a PeCsa-ban nincs akkora teremberleti osszeg, mint az Arenaban mondjuk. Raadasul itt nem lehet pirotechnika, meg szinte semilyen show-elem...Szoval max 80 perc zeneert eleg sok ez a jegyar, barmennyire is kiraly a zenekar...De ugyis ott leszek, ez nem is kerdes, csak sztem kurva sok.
eszedbe se jutott hogy nem a helyszin szabja meg a jegyarat, hanem a szervezo? Szerintem vagy annyiba kerul a jegy vagy egyaltalan nem jonnek. Stop crying! :)
nem aze a husz fillerert, de a Rammstein koncert volt 8900 huf, az Arenaban, oriasi szinpadi showal, profi rendezessel, hamisithatalan vonalkodos jegyekkel. Ehhez kepest pecsa szabadter azxe eleg szar...raadasul ismerve az ottani szervezest,...ehhe.
Felraktam egy 1988-as koncertet (Halifax). Töltsétek egészséggel, de csak egy szálon egyszerre. (Szerzői jogvédők kedvéért: ezeknek a videóknak az ilyetén "kereskedelme" teljesen legális, mivel hivatalosan meg nem jelentetett anyagról van szó.)