Hazaértem én is az első magyarországi Ford Explorer taliról.
Először is köszönet Garynek a tuti helyért, aztán köszönet Roninnak a szuper csilisbabért, Istvánnak, Materovernek, Trakesznek, Nürnürnek és a lányoknak pedig azért, hogy amint mondani szokták jelenlétükkel emelték a nap fényét.
Jó volt na!!! Lehettünk volna többen is. Talán egy másik időpontban és egy szebb időben :-))
Köszönet mindenkinek aki rendezte, szervezte, illetve részt vett az első Explorer találkozón , remélem lesz még ilyen összejövetel. Mi jól éreztük magunkat , igaz a babgulyásból egyéb elfoglaltság miatt nem tudtunk enni... De remélem ez végett nem haragszik meg senki ... a társaság nagyon jól volt, jól éreztük magunkat mégegyszer... köszi köszi köszi....
valaki nem tudja esetleg hogy hol vannak azok az emberek akik igérték hogy jönnek az EXPLORER találkozora?ugyani itt a tali,és már annyian nem tolongnak a forunk körül.vagy ök lesznek a meglepetés emberek?
az a baj hogy nem olcso. egy olyan mint az ml-en van az kb 100.000 HUF nagysagrendben mozog . nem tudunk sajna most elorelepni mert az ember aki meg tudna mondani hogy pontosan mennyi lenne az anyag es a legyartas a (baratom megtervezni es meretezni tudja csak) szabadsagon van.
egy egyszerubb megoldas is lehetseges de azzal meg varunk lehet olcsobban ki lehet hozni az ml style potkerektartot.
benzin gázüzem.össze volt törve az eleje légzsákok nincsenek de ez nem látszik össze-vissza áll a futomű sok apro szarság csavarok itt ott hiányoznak motor válto egy álom .
A hátsó lengéscsillapítóval az a gond hogy nem szívesen újítanak fel ilyen nagy autónál mert nincs értelme,nem fogja bírni..Én most cseréltem eddig bírta még a gyári volt benne 8 év 150 000 km!
Viszont nem drága mert potom 40 000/db............
Géza köszi lehet,szerintem nincs akadálya,de majd kiderül...csak a csilitől függ,mert utánna azonnal elkezdünk sörözni,ettől függetlenül gyere ki egy sörre....