A sziget.hu-n lehet online rendelni.Emailben kapsz egy voucher-t,azt ki kell nyomtatni, amiért cserébe aug 12.-én a pénztárnál megkapod a karszalagot.Ennyi.
Azert aki megis elmegy ra a quartos fikazok kozul legalabb megtudja milyen egy igazi buli...SZVSZ a nagyszinpadon ilyen latvanyossag meg nem volt mint ami augusztusban lesz....nyugdijas rockerek...na ja.....meg mindig a maiden a jelenlegi metalvilag egyik, "ha nem A" leglatvanyosabb bandaja.
A setlist nekem okes, egyedul nagy kedvencemet, a The evil that... -t hianyolom, de vegulis egye fene, ugyis elnyomtak idaig mindig.. :)
A Hajógyáritól dél felé egész a Margit(szigeten át a)-hídig, kelet felé újpest határáig, nyugatra Óbuda, esetleg Üröm széléig áll majd a tömeg :))))))))))
Igy van, ezek a dolgok ilyen egyszerűen mennek. Pénz beszél, Lars zenél.
A setlistről pedig az a véleményem, hogy lehet csűrni csavarni valaki úgyis belefikál, nekem mindegy - még akkor is ha minden klappol és kétszer lesz hozzá szerencsém-
jól fogom érezni magam. És végig óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóózni fogok.
Tegap este hazafelé, egyik lányom, a nyakamban, a másik kezét fogva, dúdokgattuk az Alexander the great című slágert, és szvsz nem túlértékelt.
Erről jut eszembe, egy haverom csinálta meg kb. 18-19 éve. Poénból elment Dolly Roll-koncertre, ahogy kellett akkoriban, szegecses PVC-dzsekiben, felült a lelátóra, elővette a walkmant és Overkill-t hallgatott közben.