De kérnélek hogy a manni százszorparizeres dolgot
ne tegyuk ossze a vl(virtual lompi) kategoriaddal, mert az a multban is azzal jart, hogy lenyelted a herflit, ket belepes kozott :-)
Mire is ebben a pillantban...ho, smlz, lassuk csak...
Most éppen arra hogy a harmadik videot is befejeztem a Premierrel, mikozben bepingaltalak egy cseppet félkézzel, az is lehet hogy az egyikbol egy kis részt felrakok ide és a tanyára, had lassa a jonep mit csinalunk itt, amikor eppen nem egymas tokein ugralunk.
Persze csak ha nem zavar kishaver. Te hány sor kodot irtál, amig izzado kis kezeddel, kiguvado szemeiddel, nagynehezen idepotyogted népies
de kozhelyhalmaidat?
Smálzhegyek mindenkinek, de most rovid szunet kovetkezik a kovetkezo Csikoráig.
A Felix Krull-re emlékszel a Mann-tol, a szuletesi hely es tarsadalmi jogosság kapcsolatárol, egyszer ugyanezzel kaptal egyet
a kobakodra a tanyán, s ugy látom még mindig nem olvastad a mivet, avagy nem szivlelted a tanácsom :-) Huhh?
Tehát
Megismetlem: Romhányizzon, Digesteljen, Farmer Alamanachozzon... de modjával :-)
Ha a kerdes ugy szolt volna, hogy ebben a varosban
egy magadfajtaval fogok-e gepelgetni bokverseket arrol hogy ki az eredetibb canuck szeles-e magyar
netvilagban - ez az ara ennek - akkor sanzen felrugtam volna franciakisasszonyunkat :-)
Tres simple eh mon chere german bologna?
Egy hetedhetorszagig terjedo rohogos samlzy und brgd.
Kérdeztelek volna kutyaügyrôl, pengôrôl, pépekrôl és vérvizsgálatról, ojh?
Ez a bökkenô (vagy a böffenô).
Ps:
Tekintsél el a hormonális és genetikai ihletettségű minôsítésektôl olvtársak esetében, plz.
Vagyok ugyanakkor bátor felhívni a figyelmedet ilyen esetekben a szmájlizás elônyeire, hö.
Hogy volt, hogy volt! Pontosan erre akartam kilyukadni. :)
Néha én már nem is emléxek arra a valakire, akinek a tíz ujját mozgatva itten megnyilvánulok, hö.
És aki erre azt mondja, hogy ez hú!, meg hű!, meg szörnyű!, meg megkérdezi, látott orvos mostanság?, nos, az szerintem még két járóföldnyire sincs a szitu megértésétôl.
Elteszem magam holnapra, mert arra varni hogy ifju baratunk kifejtse a waits brechti parhuzamokat oly meddo, mintha arra varnek hogy entellektuel valjon belole. Ahhoz peig 3 elet sem lenne elegendo.
Kutyaugyben annyit, hogy 300 pengot kikohogtem, 2 hetig mindenfele pepekkel kell hogy etessuk, es a vervizsgalat eredmenyere kell varjunk.
Annyit ert mint egy ecceru parizer waits, cohen metafizikus, keltajew eleterzeseibol, depijebol, elszant vilagrafintorgasaibol. Na azert annal tobbet :-)
Munkacímként szerintem állapodjunk meg a Fogcsikora-effektusban, így ráadásul még On is leszünk.
Paranoiás itt a környéken? Szerencséltetem a sorsomat, ilyennel a topicban még itt nem találkoztam. Iago állítja ezt rólam, hát mit is mondjak, lóf4szt a seggébe ezért a kijelentéséért, de nem pejoratív értelemben, hö.
De te tényleg azt állítod, a naivitás megfékezi a paranoia elhatalmasodását? Ezek szerint nem vagy egy gyakorlatias nick?
Sugallmazod: visszatérő izé vagyok valami másodnicken.
Okfejtésed lényege: Ozagen = Oz, ismét. Ebből azt a következtetést vonod le, valaki visszatért ezzel a nickkel. Minő tévedés!
Alant érvelő elszántságból másoltam be a Bemutatkozás-topicba tett bejegyzésemet.
Az Ozagen egy bolygó neve Philip José Farmer Szeretők című regényében. Egy űrhajós rikoltotta, mikor meglátta a bolygót: Oz, again. Vagyis: Oz ismét. Ez egy bizonyos szempontból érdekes bolygó. És csak ennyiben kozmikus probléma, ahogy mondád.
És hogy fokozzam a dögunalmat: ahogy egy másik helyen, most is meglebegtetted a kérdést: "hányan is vagy te?."
Válaszom: erre a kérdésre asszem már válaszoltam. Nem akarok ismétlésekbe bocsátkozni, hö.
Ps: ami pedig Julia nénit illeti, tartalmilag csak a tollnokot tudom idézni: minden faszság és buziság forrása: Argentína.
Bíráló észrevételeidet érvényesnek tartom, szíved joga, hogy eztet mondjad. Értékalapú megfogalmazásaiddal (bigetúráztatás... etc.) észérvekkel, logikával vitatkozni nem lehet. Ez ugyanis fogalmi képtelenség, ugye nem akarod, hogy a Sein és a Sollen világát olyan jó bicskanyitogató kivagyisággal összekeverjem. Ugye, nem. Ne is akarjad, hö, mer nem vinne rá a lélek.
Na, eddig megvolnánk, remélem, nincs harag, csak a módszertanát akartam eddig leírni válaszomnak, hö.
Annak idején így mutatkoztam be az e célra rendelt januári topicban:
"Ozagen válasz erre | adatok | e-mail 2002-01-18 23:33:22 (22)
Jó napot kivánok, Asztal!
Tisztelt Wágner úr!
Használok ékezeteket.
A nevem jelentése: Oz, megint. (Oz, again)
Szeretem Philip Jose Farmer egyik regényét, nagyon, hö. Az a címe: Szeretők.
Szeretek télen hóba pisálni.
A lakásom most egy nagy baszoba. Dug benne két kutya. A kutyáknak neve: Dolly és Frank Herbert. Frank Herbert dugja Dollyt, de eddig még nem jutottak el a végső beteljesülésig, hö.
Kedvenc szavajárásom: jéééé. De azt csak akkor mondom, amikor csodálkozok.
Decemberben egészen jó cékla-recepteket tanultam."
Ps: Jegyezzük meg a Philip José Farmerre vonatkozó utalást. Később még jelentősége lesz.
Rövidesen iago beírására válaszolok. A válasz nem azért lesz unalmas, mert a kérdésfelvetés meg a iago által leírt irgumburgum unalmas lenne. Dehogyis!
Azért lesz unalmas, mert önismétlésekbe kell bocsátkoznom, és ettől összefacsarodik a szívem. De télleg, hö.