Ez Tata, Tatabánya, Oroszlány és vonzáskörzete vasútmodellezőinek topicja. Itt lehet megbeszélni a klubhoz tartozó dolgokat, segíteni egymásnak. Lehet csereberélni. infót közölni kiállításokról, börzékről. A haragszom rád tipusú üzeneteket , azt kéretik nem itt nyilvánosságra hozni.
http://gvk-egyesulet.hu/
Holnap nem tudok menni csak a klubnap végére, de a délelőtt beviszem a Vulcan modell új termékeit. rajtuk lesz az áruk amelyek a hétvégégéig érvényesek. Ha valakit érdekel valami közülük az írja fel egy listára névszerint. A rendelést legkésőbb szombaton délután kell leadni a klubtársnál.
arról beszélgettünk a múltkori pénteken, hogy 1 vágányos modult csinálunk amelyen megjelenítjük a Tatabánya Bánhida megálló helyet. Ennek több okát is megtaláltuk.
- egyszerű
- olcsón kivitelezhető
- kapcsolódik a club környezetéhez
- megjeleníthető rajta a peron, megálló épülete, gyalogos és közúti átjáró / a régi kivitelben/
- lehet használni fotózáshoz
lehet, hogy pont akkor nem voltál ott amikor erről beszélgettünk.
Minden ilyen kérdésre Gyula és/vagy én tudjuk a választ. ;)
- Elvileg 99-et, gyakorlatilag annyit, amennyit a rendszer teljesítménye elbír (azt hiszem, 3-4 A-ig terhelhető = néhány mozdony, néhány világítós kocsi).
- Rendszertől függ. A többségnél igen, de nem a Lokmaus a lényeg, hanem a modul kialakítása analóg/digi szempontból - mindkettőt tudhatja egyszerre.
üdv mindenkinek ha valaki véletlenül a héten pesten jár a zzemoki modellboltban akkor legyenszives hozzon nekem fuggerth kiegészitőt kürt. ablaktörlő. vonóhorog .levegőcső készletet 1 darabot pénteken ott leszek clubnapon
Ismét voltam fotózni egy kicsit, nem a saját gépemmel, kicsit be is mozdult néhány kép. A napnyugta sem kedvezett kevés fényével, de szeretem a szép telt színeket és a sárgás árnyalatát a képeknek. Itt vannak
A múltkor említettem nektek a Német országból jött teherkocsim ügyét, ahol az eladó új állapotúnak de doboz nélkül kínálta termékét. A megérkezés után ért a csalódás, hogy rosszak a kerekei, szorulnak és a kaszni is festegetve van. Ez utóbbi csak vízfesték volt ezt könnyű leszedni de a kerek märklin kerek voltak a Roco kocsiba szorítva, írtam az eladónak, hogy ez így nem van jól és negatív-ot is adtam neki. Meg is állapodtunk az eset orvoslásán és ma meg jött a Roco kerékszet hozzá!
Zotya: Most találtam egy jópofa RAL színskálát egy konténeres cég honlapján, <a href="http://rentacontainer.hu/container.php?id=10" target="_blank">itt</a>