Olvasgattam a jogi próblémákat. Az Autó Klub ingyenesen ad jogi tanácsot, Kovács Kázmért kell keresni. Szerintem tud segíteni. Lehetőleg klubag telefonáljon!
Szeretnék venni egy AIXAM 400-ast mozgássérült részére, de nem sikerült még megfelelőt találni. A napokban megnéztem egy Aixam Ligier Ambra kocsit, nem az alsó árkategóriában. A motor hangja álló helyzetben olyan volt, minta lábosban csavarokat ráztak volna, viszont gázadáskor már nem lehetett hallani. Ütés szerűen indult, és a hátramenetben a váltó nem volt fix ponton. Össz benyomásra lepukkantnak tűnt. Tud valaki segíteni, vagy van valakinek eladó járgánya. Idős embernek lenne, és fontos, hogy magas ülés legyen benne, és esztétikailag is szép legyen. e.mail: dr.renegate@freemail.hu 06 70/530-9678
Még egy kicsit keresgélnék a helyedben, valahol biztos lehet kapni csúcsokat. Bécsben biztos van JDM dealer, keress rá. A múlkor beírtam egy variátor szíj számát a gugliba, és kidobott egy oldalt, ahol mindenféle alkatrészt lehetett rendelni szinte az összes mopedautóhoz. Persze nem mentettem el a címet, a szíjat meg már eladtam.
Bosch szaküzletben próbálkoztál? Nekem ott van kapcsolatom, de ha már voltál náluk, akkor nem kérdezek rá.
Esetleg keresd meg krezidieselt, Ő szokott gyártatni egyedi csúcsokat is, talán tudja hol lehet ilyeneket kapni.
Lajosmizsén a targoncaszervízben nekem azt mondták, mindenféle alkatrészt be tudnak szerezni a Yanmar motorhoz. Éppen porlasztócsúcsot nem tartanak, amit azért néha ki kell cserélni.
Készen lettek a csúcsok azt mondta a szerelő,hogy 60% de újat nem tud. Kérdeztem a száma alapján Lajosmizsén nem hallottak ilyen számú csúcsról majd hívnak ha tudnak szerezni franko nem.Van egy másik vonalam Svájcból hoz ha tud kb 10000/db de ő is inkább KUBOTÁT tud.
Woodoo neked van valami forrásod leírom a számát segíts légyszi:
YDNOPC29A
Te visszaraknád igy a csúcsokat? /nincs sok választásom/
nagyon szivesen vennek mindennemu tamogatast a honlappal kapcsolatban, en csak hobbiszinten uzom. Ha gondolod, megadom a jogokat, es kedvedre garazdalkodhatsz az oldalon :)
Hétfőn már ki tudom számolni mibe kerülhet a jogi csatározás, de gyanítom több lesz mint 50e. Természetesen ezt a költséget senki sem fogja nekem megtéríteni, még akkor sem ha én nyerek.
De mi a garancia arra, hogy BF papírját elfogadja a bíróság?
Az összefogást természetesen én is jónak tartom, az elérhetőségem nem titkos, rajta van a honlapomon, kattints a nickemre. Ezek szerint eddig 5-en vagyunk?
szevasztok, látom alakul a molekula. én is regeltem a brumi honlapra. bár még nincs egérautóm, de nagyon szeretnék, viszont akartam jelentkezni a honlapra (webdesigner vaok), de megelőztek. ami nem baj, örülök és támogatok minden ilyesmit!!! még több BRUMIT magyarországnak!!!
Nem volt tele a postafiokod esetleg? Ha estig sem aktivalsz, kitorlom a regisztraciodat, es holnap ujra regisztralhatsz. Ne aggodj, egyenlore semmit sem veszitesz, meg nincs semmi a honlapon, csak a vaza van meg :) de keszul 1000-el
Nem jelentkeztél még a zemplenagard@freemail.hu -ra így a csapat nevében tisztelettel kérlek, ha jónak látod az összetartást add már meg a megadott címre a mobil és elérhetőségedet. Hárman elküldték így én is elküldöm Neked azokat, csak a fórumra nem akarom, tiszteletben tartva a szem. jogokat.
Az összetartás és alkotás reményében mindenkit várunk, aki a csapathoz akar tartozni, tudni egymásról és elérni is egymást.
Tegnap regisztráltam a honlapon de nem tudok belépni. E-mailt meg nem kaptam meg mit csináljak regiszráljak újból vagy várjak? A honlap jól alakul gratula a készitőnek:)
Elvittem a pórlasztó csúcsokat a szrelőnek meg is nézte az egyik szarabb mint a másik. Remélem az a nagy fogyasztás emiatt volt és nem kell a motort szétszedni.
Részben helyt adtak a kifogásomnak, a 25e Ft-os bírságot lecsökkentették 5e Ft-ra, de a bírósági titkár szerint a KRESZ rendelkezései az irányadóak, és e szerint nem lehet segédmotor a járgány, mert nagyobb a hengerűrtartalma mint 50 ccm. Bíró elé nem kerültek a papírok, ahoz majd csak akkor kerül az ügy, ha tárgyalás megtartását kérem. Természetesen nem hagyom ennyiben a dolgot, hétfőn délutánra már be is jelentkeztem egy közlekedési szakjogászhoz.
A titkár hivatkozik a Közlekedési Főfelügyelet 3098/2/2005 számú állásfoglalására, mely szerint a mopedautók könnyű négykerekű tricikli (L6e) kategóriába sorolandó, és a három vagy négykerekű segédmotoros kerékpárok (L2) számára előírt feltételek szerint vizsgálandók. Ugyanakkor szerintük az üzembehelyezésre a vámjogszabályok, és a KRESZ előírásai vonatkoznak, ami miatt nem lehet segédmotor a jármű.
Most nem is akarok sokat okoskodni, majd meglátom mit tanácsol az ügyvéd. Ha esetleg szakértőt fogok felkérni, az biztos nem lesz olcsó, de majd legfeljebb én is pénzért fogom árulni a szakvéleményt, mint BF:)
az emailom (milyen meglepo :) ) proba777 kukuc freemail potty hu remelem nem riasztjuk el a leendo brumisokat, mert az utobbi par hozzaszolassal nagyon ugy fest a forum mint egy elvadult webdesign muhely :)
A try.hu-s cimekkel annyi gondom van csak, hogy a google kevesbe vagy egyaltalan nem indexeli oket (nem fog megjelenni a kereseskor, vagy csak nagyon hatul) Ez ugyanugy igaz a freeweb, dox, extra, ultraweb stb cimekre is. A megoldas egy sajat domainnev, de az maceras, meg koltseges. Segit valamennyit, ha reklamozzuk kulonbozo forumokban, ki kellene talalni, hogy honnan pottyanhatnanak ide emberek, oda elhelyezni egy-ket linket. Ha mar tobb helyrol mutat az oldalra link, sokkal jobban keresi a google. A kep mar elvileg OK.