ez nem semmi, az m1-n volt a híradóban: "a cure lesz az első olyan zenekar, ami a nemzetközi űrállomáson fogja felvenni a következő nagylemezét. ezt megfejelik egy ott leforgatásra kerülő klippel is. a nagylemez címe: universe, a számcímek a naprendszer bolygóinak nevét fogják viselni (ez az egész még a jupiter crash rögzítése alatt fogant meg kovács róbert agyában, ki ezt eddig nagyon jól titkolta). a neptunus című szám csak kislemezen jelenik meg, mint az egyik legkisebb égitest rendszerünkben.
javasolják a koncertszervezők, hogy aki megy trilógiázni, az vigyen magával szkafandert."
Igaz már megbeszéltük, de szerintem pullag :))
Legvégső esetben majd Berlinben kiderül, hogy igazam van-e! De ha külföldiül beszél hozzám, akkor bajban leszek:))))
Ja bocs melényomtam.
na boris
mit akartam, na midegy
megyek berlinbe találkozunk jo?
Ha valaki magyarul hozzád szol az leszek én.
Szigetröl emlékszem rár.
De én megyek buselessbe és hamburgba is irigykec?
eruc
Lottóötös? Akkor nálam az egész topic jönne fullszörvízzel, meg repülővel, + egy álló hétig buliznánk Berlinben, és még a söröket is saját zsebből csengetném :))))))))
De Neked csak szívószállal lenne szabad innod:)))
Inkább nem, mert mi van, ha nyerek a lottón, vagy a kaparós sorsjegyen? Igazad van, nem kérekhetek ilyen könnyelmű ígéretet tőled!:)))
Utólagos piaci értékeléskor elemeztétek, hogy a 31-i nap volt a legprofitálóbb, mert a törzsasztal fellendítette a keresleti oldalt? :))
Gondoltatok rá, hogy jövőre (ha lesz megen cure) bevezethetnétek a "Minden 10. sör mellé kap egy ingyen szívószálat" marketingstratégiát? Már látom a plakátokon: "Ezt megszívhatjátok" szlogent:))Vannak még ötleteim:)
ui.: nem megsértődni senkinek, még ma is úgy gondolom, hogy ingyen sört csak a házibulikon ildomos kérni:))
Aki kirándulni megy, viselje a következményeket! :))
Ha lesz pénzem, meg szabadságom, majd bekéreckedem én is...ígérd meg, hogy mehetek. légyszi...légyszi..légyszi:))
ui.: nyugodtan megteheted, ez a kettő együtt sosem fog összejönni:)))
na végre megvan 4 Cure album mp3-ban, tökéletes minőségben (a többi kazin):
Disintegration 1989
More Than Rare 1999
2nite In France (Bootleg) 2001
Zillo Festival 2002