csakhogy itt teged senki se ismer, mi viszont ismerjuk egymast, es akkor beszelunk egymassal a topikon akarmirol, amikor akarunk.. te meg nem vagy a cure topik moderatora, de meg csak a megteremtoje sem, szemben azzal, aki igen.. Ha nem tetszik, amirol az itteniek csevegnek, akkor szia. Esetleg nyiss egy JD topikot magadnak, es ott kardoskodj.
Múlt héten végre rendeződött jegymizériánk ( a Kartenhaus nem találta az átutalt pénzünket, s eladta a megrendelt jegyeinket, majd 10 db. e-mail után vették a fáradságot, hogy utánanézzenek, s érdekes módon megtalálták, az akkor már rég sold out állójegyekből végül küldtek négyet. Szóval ha nem is könnyen, de végül megyünk. Majd kint hívlak, egy kis berlini sörözést összehozunk.
Nekromantika Dark-Goth-Electro zenék estje a Voodooban.
2002. X. 26
21.00-22.15:
Siouxsie & the Banshees est
(Siouxsie, The Creatures, Glove, Razor, Rare)
22.15-hajnalig:
Dark-Goth-Electro zenék
Vendég - Mindkiller
(E-Goth, Dark-Wave)
1.00 - Tombola nyereményekkel!
Figyelem! A bejáratnál kapott szórólap hátulján lévő szám alapján sorsolunk, ne dobd el, kérd el a jegyszedőtől!
Beugró: 600 HUF
A jó installállás, plusz 50% rátervezés mind a P.A.-re, mind a felületre! Gondolom szakértő csinálta! Húdegizdavótam:)))
Jó tanács: amikor dolgozol az eq-at először mindig lineárba állítsd!
Pullag!
Én Szirob Somliv azt mondom te vagy devilcure
Köszi, örülök, hogy elégedett vagy! :-)
Valóban nagy a teljesítménye, ráaadásul nem is torzít meg ilyesmi, nagyon elégedett voltam vele én is, mikor kipróbáltuk. A hangpróba alapján szerintem sosem lehet majd félig sem feltekerni a hangerőt, mert az már elviselhetetlen lenne.
"Vilmos Borisz: Milyen hangot vettél?" Bose 802, Bose 502 + a tánchelyiségen kívül is kb. 6-8 kisebb Bose hangszóró lesz, amelyeknek nem tudom fejből a típusát, ahogy a többi cuccnak sem (keverő, CD-lejátszók, stb-t).
Ja és nem én vettem, mert nem az enyém a hely.
Scifi-?r-zenének javaslom a Hanzel und Gretyl nev? bandát, t?lük is f?leg a Transmissions.. lemezt, gitárokkal és grooveokkal telepakolt partyzene, amiket nyugisabb ambient/háttértrackek színesítenek.
Közben leforgatják Lajkakutya és Macskajancsi főszereplésével a legújabb Animal Planet valóságsót. Rendezte: Róbertgidaarmstrongradiogagarin
A rövid lényeg: Macsekjohnny üvölt a holdra Lajkadognak hogy vájkentájbíjú
Nekem az űrről mindig egy régi Z-magazinos lemezkritika jut eszembe, ahol aztat írták, hogy a Dopemant oda kéne kilőni taplónak. Persze nem azért, hogy ott is lemezt vegyen fel, hanem, hogy maradjon földkörüli pályán. Fú. A legjobbakat mindekinek.
Ezt abban a híradóban láttad, amelyikben adás közben a műsorvezető végig egy cerkofmajommal szeretkezett, végül pedig (a stáblista alatt) a fazon levágta a saját fejét egy kisollóval?
ez nem semmi, az m1-n volt a híradóban: "a cure lesz az első olyan zenekar, ami a nemzetközi űrállomáson fogja felvenni a következő nagylemezét. ezt megfejelik egy ott leforgatásra kerülő klippel is. a nagylemez címe: universe, a számcímek a naprendszer bolygóinak nevét fogják viselni (ez az egész még a jupiter crash rögzítése alatt fogant meg kovács róbert agyában, ki ezt eddig nagyon jól titkolta). a neptunus című szám csak kislemezen jelenik meg, mint az egyik legkisebb égitest rendszerünkben.
javasolják a koncertszervezők, hogy aki megy trilógiázni, az vigyen magával szkafandert."
Igaz már megbeszéltük, de szerintem pullag :))
Legvégső esetben majd Berlinben kiderül, hogy igazam van-e! De ha külföldiül beszél hozzám, akkor bajban leszek:))))