Oké, a Heilige Tod albumot meg én nem hallottam sajnos. :-( Majd utánanézek mondjuk a Last Exitben... Ott biztos meg van. (És ott van a verseskötetem is! :-))
Nem tudom mennyire belterjesek, de az a lemet, ami nekem megvan (The art of...) nem tűnik közös projektnek. Szintetikus, hátborzongató elektro-hangzás, gitártémékkal megspékelve, de alapvetően elektro. Éjfél után vörösboros állapotban be szokott jönni. :-) Ja, úgy tudom olaszok.
sziasztok!
franciahonbol erkezik hozzam november 11-en egy baratom, akit el kellene kalauzolnom a magyar gothic (de lehet akar trash-, death metal is) vilagaban, mindezt pedig ket het alatt budapesten. lenne valami otletetek, hova lehetne elvinni 11-e utan, lesz esetleg valamilyen koncert, vagy van e olyan hely, klub, kocsma, amit ajanlanatok egy ilyen csavonak?
a valaszokat elore is megkoszonom!!
Tisztelt nagyérdemü!
Fogadjátok szeretettel a De/Vision együttes magyar nyelvü honlapját!
Reméljük mindenki talál magának 1-2 érdekes, hasznos info-t erröl a -Magyarországon szinte ismeretlen- német banda 15 évnyi munkásságáról.
A honlap sok-sok óra kemény munka gyümölcse (jelenleg kb. a fele müködöképes), és továbbra is azon vagyunk hogy naprakész információkkal szolgáljunk - nagy szerencsénkre - a De/Vision tagjai lelkes közremuködésével.
Esetleges pozitív vagy negatív reakciókat a FOREIGNER fórum oldalára várjuk.
Pár napon belül frissülni fog a diszkográfia szekció & remélhetöleg egy "exclusive" FOREIGNER De/Vision interjú is napvilágot lát majd...
Elöre is köszönjük a látogatást!