"Feel like I'll never get ya out of this song Well I'm just too sad to kill Maybe like I just walked in my shit They'll be waiting on me I know Like a broken record for so long"
Ma már kijött a harmadik leak... Persze illegális letölteni, így csak egy furcsa érzéstől vezérelve mondom, hogy Buckethead szólója igen jól sikerült benne.
Még demóként is szarul szól. Ha minden héten megjelenik 10 másodperc, akkor kb.2-3 hónap alatt meglesz a teljes szám. Azért valljuk be, az utóbbi 10 évhez képest ez már haladás.
( és arról még nem is beszéltem, hogy Richard F. Nenával turnézik.)
Múlt pénteken, április elsején bukkant fel az első valódi leak a CD-ről, a sokat emlegetett I.R.S. 32 másodperces részlet, valószínűleg a rádióadás gyatra felvétele. Ma pedig kijött további 43 másodperc, ami állítólag a szám eleje. A management megerősítette, hogy ez egy Nu-GN'R-szám, de azt mondták, csak egy demo, ráadásul annak is silány minőségű felvétele - ugyanakkor kegyetlen retorziókat helyeztek kilátásba azok ellen, akik terjesztik a részletet (akkor még csak a 32 másodperces keringett).
jó ez túlzás volt, de a mai fiatalok azért így kapásból nem böknek rá a Velvetre h ez kell nekem! én is csak akkor hallgattam meg mikor megtudtam h a Slash bandája.
"a velvet ma meg a nosztalgikus 30asoknak való dögös banda."
Mivel a média (pláne a zenetévék) sokszor foglalkozik velük + Grammyt is kaptak (jelen esetben a hitelességével, komolyságával ne foglalkozzunk), így a fenti mondatrészeddel nem értek egyet. Sztem minden adva van a fiatalabbaknak a befogadáshoz.
csak emlekeztetokent mondom megadeth hatalmas bukta volt. Ja, meg tudod mit? most megtalaltam 92-es Nepstadionbeli Guns koncertjegyet. 1200Ft-ba kerult . Ugye milyen kocsogok a szervezok? :))
Az a szervezőnek sem jó, ha senki sem megy be, és aligha hiszi azt a Multimedia, hogy Magyarországon bármilyen rockkoncerttel irdatlan összegeket kaszál majd... Nyilván nem olcsó a zenekar.
Szvsz azért ennyi a jegy, mert félnek, hogy a Papp László Stadiont nem töltenék meg, így viszont - bár a rajongók fele/harmada kint marad - tuti a teltház és adott a sok zsé is, plusz kevesebb a bérleti díj.
tudom h a szervezö is tehet róla de így tuti félház lesz. milyen köcsög szervezö ez?
a Gunsos időknek azért már vége jók a Velveték de nem akkora sztárok már mint akkor. csak nekünk
mégha a Arenaban van asszondom jóvan ott minden drága, de ebben a turhás pecsában? nanemá! a maiden 5 rugó volt, megadeth, stb minden megáll 5 rugóban!
abben reménykedem h átviszik a kisstadionba és olcsóbb lesz a jegy!
Na jo, de altalaban annak alapjan, hogy mennyit mer a zenekar menedzsmentje...Es azert a PeCsa-ban nincs akkora teremberleti osszeg, mint az Arenaban mondjuk. Raadasul itt nem lehet pirotechnika, meg szinte semilyen show-elem...Szoval max 80 perc zeneert eleg sok ez a jegyar, barmennyire is kiraly a zenekar...De ugyis ott leszek, ez nem is kerdes, csak sztem kurva sok.
eszedbe se jutott hogy nem a helyszin szabja meg a jegyarat, hanem a szervezo? Szerintem vagy annyiba kerul a jegy vagy egyaltalan nem jonnek. Stop crying! :)