hát, egyetlen ötletem Gackt ügyben, hogy küldök emailre egy-két empé3at. fájlcsereberélő helyeken nem vagyok ismerős, de 100 %, hogy találnál tőle dalokat. Különben elsősorban a Malice Mizer-t ajánlom, s főleg klippet, koncertfelvételt-vizuális élmény gyanánt, hisz a Malice Mizer a visual kei maga. :-) üdv.
ld50-en van egy gótos M.M. klipp, de abban Klaha enekel. Aki ugyanolyan érdekes személyiség, most épp popzenét csinál. :-)
elnézést, én egy kicsit elmaradtam, annyi más dógom volt:)
szóval: megnéztem Atsushi Sakurai klippjét. különösebben nagyobb hatást nem tett rám. jó a klipp, jó a hangja, a pasi sem rossz, eltettem magamnak a honlapját, majd jobban megvizsgálom:)
viszont ez a Gackt annák inkább felkeltetteaz érdeklődésemet: csodálatos, gyönyörű pasi/nő, tökmindegy (tudom, hogy pasi), és nagyon egyéniségnek tűnik, szeretném meghallgatni, hogy milyen zenész. van-é neki valami honlapja, ahol bele lehet hallgatni a számaiba, vagy valahol a Malice Mizer-be??
elolvastam azt a hosszú életrajzát, nagyon kiváncsivá tett. bizti, hogy nagyon klassz zenész. jújjjjj, akarom őt...:))
ez a visuak kei stílus pontosabban mit takar, bár van sejtésem róla, de még kéne...
egyébként nekem így első ránézésre a képekre, Marilyn Manson ugrott be az agyamba, nyilván nem véletlenül, bár gondolom Gackt sokkal finomabb lélek nála.
Manson-t különben nagyon birom.
köszi, köszi ezt a sok finomságot, még jöhetnek mások is.
ezt a lapot ismered?
www. rock-net.jp
(bár úgy látom, csak japánul van, de lehet, hogy te tudsz a nyelvükön).
kapsz tőlem Ando fotókat a 69 fotóalbumából (a másik pasi sem rossz, ő rock-zenész is):
Nos, azt szerettem volna illusztrálni, hogy Gackt pasinak is jó! ( Persze gondolom nem zavarja , ha nőnek nézik, sőt! ) Aztán elragadtattam magam, és édes lányos képeket is betettem róla! :-) De nyugodjatok meg, lassan kiürül a Gackt-galéria-mappám. :-)
Na ne mááá, ez nő!!! Hát egyértelmű sztem, a kettes, hármas kép, meg asszem a 7-8, hát tiszta nő!!! Ez nem lehet pasi!!!!
Ja, igen, tök jó borító, nekem is a kedvencem :)) De te honnan ismered? És ha már ismered... megkérdezhetem, mit gondolsz róla? Nem mint pasiról :)) Hanem mnit zongoristáról, vagy karmesterről... tudod, gyűjtöm a különböző emberek véleményeit :)
Jó , hogy az érdekes jelzőt használtad! :-) Ez határozott előrelépés az "ijesztő" -höz képest, amivel illette vki. Szerintem nagyon szép pasi, és ezért ideillik a topikba. :-)
Ő Gackt! Állítólag japán legnépszerűbb énekese. Színész a Moonchilde c. filmben, egy másik énekes-színész Hyde mellett. Ez utóbbi a L'arc~en~Ciel énekese.
Gackt a Malice Mizer nevű visual kei csapatban ékeskedett ( a csoportképen fekete tollakkal). Azután a zeneakarban Klaha vette át a helyét, nem kevésbé gyönyörű hanggal megáldva. A Malice Mizer 2001-ben feloszlott. Gackt és a többi tag is szólóban működnek tovább. A fennti képek többsége szólókarrierjét illusztrálja. :-)
A feltűnő kosztüm és smink jellegzetesen visual kei stíluselemek-tehát a Malice Mizer-es korszakát jellemzik. :-) M.M. zenéjéről jó tudni, hogy nagyon eklektikus: operától kezdve goth rockon át a mulatós zenéig minden van benne, a koncerten színházi előadás formájában előadva.
Ryuhei Matsuda? Tééényleg, ő az az lányos szamuráj a Gohattoban! :-) Nem csodálom, hogy nagy kedvenced lett. :-) Nagyon édes.
Filmek terén nekem van mit bepótolnom. Többé-kevésbé részletes beszámolót tőlem inkább zenekarok terén kaphatsz, azon belül is a rockosabb dolgokról.
A j-rock és visual kei stílusnak itt Mo.-n van egy kicsi, de növekvő és lelkes tábora, akiknek kb. 3 havonta jut egy party egy kis clubban a szeretett japcsi zenékkel. Ajánlom soxeretettel. Soundofjapan-on mindig meghirdetik a bulit. ( nem csoda , hisz a site készítője a dj is egyben , az ld50 készítője a másik dj )
Ajánlom figyelmedbe Atsushi Sakurai Sacrifice c. klippjét , ami itt megtalálható: www.ld50.hu/news/visualkei Vigyázat, jó pasi isteni hanggal! :-)
ezért utálom ezt az új indexet, mert nem lehet úgy elhelyezni képet, ahogy te akarod. a réginél nem volt ilyen gond. majd kipróbálom, hogy ezzel az új kódolással megy-e. mennie kéne. már nem lehet használni a régi HTML-kódot sajna, azzal egyszerű volt.
Huh, nem hittem, hogy egyszer te nem fogsz valamit tudni :)))
Úgy csináltam, hogy egymás alá szúrtam be a képeket, így azt hittem, magában a látható hozzászólásban is egymás alatt lesznek, mert mindegyiknél hagytam két entert, de úgy látszik az indexesek ezt nem így gondolták.
Igen, ezt a képet tettem be:
Az aláírás sajnos nem eredeti, másolt :) De van eredeti aláírásom is :))) Hehe, több is :DDD
Ofélia, azt a Richter aláírást akkor se engedi ki a kezéből az a nő, ha odamegyek egy szkennerrel, és a szgépemmel?
Ezeket az oldalakat nézegettem, de számomra teljesen ismeretlen nevek. Majd belehallgatok a zenékbe is. Múltkor néztem egy japán filmet (Shunji Iwai: Yentown, 1996.). Ebben a Chara nevű popsztár a főszereplő, aki Tadanobu Asano, japán színész felesége (ő a Toyotás humoros), sőt azt hiszem neki is volt/van valami saját zenekara, de ez nem bizti. Ő a japán Johnny Depp, az Ichi the killer, Gohatto, Electric Dragon, Zatoichi filmek rendkívűl népszerű sztárja. Tényleg nagyon jó színész.
Ando új filmjében, a 69-ben viszont játszik egy népszerű japán banda, a Chemistry.
Ha jól láttam kéttagú az együttes.
Na, szóval a japán filmekben jobban eligazodom, mint a zenében, ez még feltérképezendő terület. A japán szubkultúrához végképp nem értek, csak kérdeztem. Majd elolvasom Vágvölgyi B. A.: Tokyo Underground-ját, talán okosabb
leszek tőle.
egyébként ő nagy kedvencem: Ryuhei Matsuda (Gohatto, Aoi Haru, Love Collage