Keresés

Részletes keresés

zseti Creative Commons License 2002.11.06 0 0 3551
Róma 2 éve 5000 volt... +utiktg.:))
Előzmény: robi77 (3550)
patuha Creative Commons License 2002.11.06 0 0 3549
Én hetijeggyel voltam.Mindenképp megérte,ha azt vesszük alapul,hogy Gremböriz 6900 volt.Kellemes kis szösszenet volt.
Előzmény: robi77 (3547)
Szigi101 Creative Commons License 2002.11.06 0 0 3548
Igazad van, lovecat, sorry!
Most egyelőre nem, de majd lehet, hogy később (ha mondjuk visszajön egy picit a Cure, mert most eléggé lent van) még lehet, hogy élek kedves felajánlásoddal! :-)
Előzmény: love cat (3517)
e_dora Creative Commons License 2002.11.06 0 0 3546
most nincs ihletem.. hideg van es sötét, es dolgoznom kéne

ezt a MIR bejegyzest nem ertettem egy szot se..

Előzmény: Törölt nick (3545)
Törölt nick Creative Commons License 2002.11.06 0 0 3545
reggelire üvegszendvicset kiván a zuzád? megfexi az a te kis gyomrodat, Dora.
Vaskéz Márton meg majd megint hőbölög hogy nem viszik a romlott szendvicsekmeg csak a pulton dögledeznek.

ja amugy irhatnál egy prájvet baszos emilt.köszi

Előzmény: e_dora (3534)
Törölt nick Creative Commons License 2002.11.06 0 0 3544
ugy bammeg hogy kozso a legnagyobb kjuros...
ott vót a pesti színfalak megett is.
ammár más dolog a maffia is azé szereti a feketét, mer mindenki depis a sok halál miatt.
Előzmény: MIR (3543)
MIR Creative Commons License 2002.11.06 0 0 3543
tobor-show volt a hétvégén a Bolyai Katonai Fiskola udvarán. a fellépk: Kozsó, Groovehouse, Ámokfutók. hogyan kerülhettek ide "tesztlappal a kézben rohangáló Cure-dresszes gruftik" akik "egy minden eddiginél érdekesebb és színesebb katonajövőt rajzolnak"?
a téma különösen érdekes, mivel holnap tárgyalással egybekötött tobor-show lesz a Közigazgatási Hivatalban, melyre sikerült meghívót szereznem (nem megyek el - nincs polg. szolg.). hát már az sem segít majd rajtam, ha depressziós békeharcosként állítok oda?
zseti Creative Commons License 2002.11.06 0 0 3542
Jajj-ajj. Szegény Boris! (háttérben asszonykórus jajjgatása halkan) Közel 1 millió métert kell utazni pocsék időjárásban, monoton kocsizajt hallgatva, röpke 4 órás koncert kedvvéért (s a piszkok még azt sem egybe aggyák le). Micsoda áldozatkészség.. (Kórus hangosodik) Jajj-aj, JAJJ-AJ.. ;))
Előzmény: Vilmos Borisz (3541)
Vilmos Borisz Creative Commons License 2002.11.06 0 0 3541
Tessékmásajnálnihe, hogy közel 1.000 km-t kell utaznom, hogy lássak vmi hacknizenekart :-)))))
Mégcsak nem is jáccák a sékdágséket, mega nájtlájkdiszt, a hándridjírszről nem is beszélve...
Micsoda válogatós rivájvöl cucc... lehet hogy nem is megyek :-)))))))))))))))))))))
Előzmény: Vilmos Borisz (3540)
Vilmos Borisz Creative Commons License 2002.11.05 0 0 3540
púr borisznak még egy nap...
Előzmény: zseti (3537)
patuha Creative Commons License 2002.11.05 0 0 3539
Erre már a JD topicban válaszolok:-))
A Sziget Cure-n voltál?
Előzmény: robi77 (3533)
Törölt nick Creative Commons License 2002.11.05 0 0 3538
OFF
Én is nézem.:o) Szerinted is a legjobb a sárga hal, aki csak időnként úszik be kecsesen a képbe?:o)
ON

Egyébként meg alig várom az élménybeszámolókat.:o)

cj

Előzmény: Törölt nick (3518)
zseti Creative Commons License 2002.11.05 0 0 3537
Elveszett ereklyék fosztogatói....
Na lépek pihenni, mert kifáradtam.

Dóra>még ennyit sem tudsz? Sörösüvegdarabok kenyérbe foglalva.;))

Vilmos>jajj de sajnállak, még másfél napig kell várnod, amíg elindultok...szegény:)))

Előzmény: robi77 (3533)
Vilmos Borisz Creative Commons License 2002.11.05 0 0 3536
Úristen! Lehet, hogy mellettem álltál Bécsben?!
:-)) Letagadom :-))))))
Metal műfajt meg nem fikázni (na jó egy-két vérciki alműfajt azé lehet) mert megin lesz egy virtuális
hamvashetvenhetespopsivirtuálisbakanccsalilletés beígérés!

Mikor leszmá csütörtök?

Előzmény: robi77 (3516)
e_dora Creative Commons License 2002.11.05 0 0 3535
(de ha lehetséges, akkor gallup, ne 2 példányban, wordben, 25 mailre bontva, vastag betütipussal, ha lehet.. :))
e_dora Creative Commons License 2002.11.05 0 0 3534
najo, mosma nem birom tovabb: mi az a uvegszenvics, es kuldjetek el mailben :)
patuha Creative Commons License 2002.11.05 0 0 3532
Igen.Volt,hogy koncerten tört rá!
Szar ügy:-((
Előzmény: zseti (3527)
patuha Creative Commons License 2002.11.05 0 0 3531
Olvass visszább kicsit kérlek,különös tekintettel a 3438-as hozzászólásomra!Mint akkor írtam,ellenzem a kiközösítés jellegű dolgokat.Azt is külön írtam,hogy nem kell bocsánatot kérni senkitől.Nem kell felvenni a dolgokat,ennyi.Valóban jószándékkal írtam,amit írtam az előbb.Csak tudod kicsit kezd unalmas lenni a dolog,még ha mások mulatnak is rajta.Az,hogy a hozzászólásod miért nem jött be,azt Dóri leírta akkor.Egyébként nekem nem volt vele semmi bajom:-)

Más!Képzeld a JD-t is szeretem.Sőt.A JD topicban vissza is kérdeztem neked,hogy magyarul hozzáférhető-e a könyv,de te nem válaszoltál.Talán majd itt.

Pötyikével pedig valóban jóban vagyok és ez szerintem nem baj.

A topic ajánlókat nem csak neked írtam és némi poén is lehetett volna(vagy lehetne),az egyiket poénból én nyitottam,vagy két éve.(találd ki melyiket)

Ennyi.

Előzmény: robi77 (3525)
zseti Creative Commons License 2002.11.05 0 0 3530
ahha. metálos rész robinak szól...:) és kiegészíteném, hogy heavy metálosok:))
Törölt nick Creative Commons License 2002.11.05 0 0 3529
Én nem minösítettem le a metálosokat, olvasd el jobban amit írtam! Höjj! \m/
;-)
Törölt nick Creative Commons License 2002.11.05 0 0 3528
pedig szerettelek vona...:-(
Előzmény: e_dora (3494)
zseti Creative Commons License 2002.11.05 0 0 3527
No mit akarsz, elég jól fordítok;))) Bár az epilepszia szót valahogy nem ismerem...viszont az komolyan randa betegség. Az ember nem tud ellene mit tenni, jön és pfú....

Lovecat>neröhögtess...karácsonyig ne várj:)) jajj, majd nem merlek felhívni:))

pötyike>kicsit megijedtem. ennyire gáz valóság sót nézni, meg metálosnak lenni? És röpke 12 éve hallgattam Pokolgépet, és mostanában néha kibámulok a fejemből és tv-zek előbbieket. és nem írnám le a metálosokat ma sem, mert van néhány nagyon jó fej metálos ismerősöm:)) öö., átlagon felüliek:))

Előzmény: patuha (3520)
Törölt nick Creative Commons License 2002.11.05 0 0 3526
Rosszul látod, egyáltalán nem erröl van szó. Engem mindenki szeret, arról van szó!

Ugye megmondtam! :-D

Nnnnna, elnézést kérek mindenkitöl a folyamatos offolásom miatt! ;-)

Előzmény: robi77 (3525)
Törölt nick Creative Commons License 2002.11.05 0 0 3524
Pszt! Nyerésre állok! ;-)
Előzmény: bat66 (3523)
bat66 Creative Commons License 2002.11.05 0 0 3523
Hátbazmeg!

Nem unjátok még???

e_dora Creative Commons License 2002.11.05 0 0 3522
mondom, hogy okos enged..
az lesz most a nyerő, aki először képes bölcsen hallgatni, elnézni a másik hülyeségét, stb..
(de nem ám ugy, hogy "enyém az utolsó szó, a te anyád, és most engedek, mert okos vagyok" ..:))

visztek vmi felvevőgépet?

patuha Creative Commons License 2002.11.05 0 0 3521
Szóval hidd el nekem,és pötyike meg jósrác.

Hiába fáradt vagyok na!:-)

Előzmény: patuha (3520)
patuha Creative Commons License 2002.11.05 0 0 3520
Te Robi!Télleg ne csináld már!Elég volt.Fogadd el,hogy nem jött be a hozzászólásod és kész.Ne kérj bocsánatot,nem érdemes.Jóindulatból mondom:ha nem akarod magad kivágatni a fórumról,akkor hagyd a francba.Van Sértődős és van Gyilkolászós topic is,ezek erre vannak kitenyésztve,hogy az ember hisztizzen.(na jó egy kis túlzással)
Pötyike me igenis fasza srác.Ismerem elég régóta,személyesen is jópárszor összefutottunk.Hidd el neked nem akarok rosszat!

Lovecat (Tyúkanyó:-)))

Megkaptam a listát,rátérek,ha tényleg elkezdek érdemi munkát végezni,csak mostanság nemigen érek rá,mert dolgozom és mellette egy kis felújítgatásba(lakás) is kezdtem.(végre van fürdőkám:-)))

Zseti!Ian Curtis a JD énekese volt.Mint olvastad felakasztotta magát.Epilepsziás volt és nem bírta a gyűrődést.Szegény.

Gallup(mester)!Neked meg tegnap este küdtem mélt,elvileg meg kellett kapnod.

Törölt nick Creative Commons License 2002.11.05 0 0 3518
Már megint mellébeszélsz a megszokott stílusodban. Feladtam.
És nem nézek valóságsót (na jó, néha nézem a Duna TV akváriumát lefekvés előtt, mert a halackákat nem lehet megrendezni).
Hogy jönnek ide a metálosok? Egy átlag metálos már megértette volna régen, hogy mit akar(t)unk itten veled kezdeni.
Előzmény: robi77 (3516)
love cat Creative Commons License 2002.11.05 0 0 3517
Hahó!

Tény ,hogy este jókat derülök mikor elolvasom a termést.
Nem tudom mint majd 2 éves beíró elég oszlopos vagyok e és tehetek e hozzászólásokat :-)
Örüljünk ,hogy vmi hírérték is volt Robi 77 x.számú beírása ami a vitát indította.
A sok off mellett tényleg elfért egy ilyen is.
Egymásnak beszólás és b@szogatás eddig is volt a topicban, most ismét pezsdült az élet egy új emberrel.Mindenkinek más a stílusa,ez van!
Senkinek sem állok a pártjára és ne kössetek belém,mert öreg vagyok én már ahhoz :-)
Részemről erről ennyit.

Patuha: Pár napja elküldtem a legfrissebb listát,megkaptad?
Vilmosom Boriszom: Vigyázz magadra és a telefont ne hagyd otthon ,mert frászt kapok,ha nem jön sms!Az ajándékot pedig nagyon szeretem, szval elfogadom :-) Ha találkoznál Perryvel Kelemen révén,akkor add át az üdvözletemet! Ha mással találkozol akkor is add át :-)
Gallup: Igen FŐPAP is megy a bulira (ki nem hagyná).Vilmosék már pár nappal korábban kimennek ,mert vannak ott ismerősei és összeköti a kellemes a hasznossal.Szállás van nekik.
Figurehead:Te is vigyázz magadra és gondoljatok ránk (snakepit és én) a koncert alatt,mert sárgák leszünk az irigységtől,hogy nem vagyunk ott
Zseti: Köszi a mailt! Tetszett! Ilyet kérek karácsonyra:-)
Szigi 101: Lusta vagyok visszanézni több hónapot,de 1* szeptember körül kerestél vmi Cure cuccost és felajánlottam,hogyha megdobsz egy maillel,akkor segítek a bajodon,mert célom a kultúra terjesztése. :-)
Ha még mindig kell,akkor nosza ragadd meg a billentyűdet és írj!

Csók

Ez most off volt ? :-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!