Biztos vagyok benne hogy ezeknek a nyilatkozatoknak minimális valóság tartalma van, egyszerűen így jobban néztek ki a cikkek és kicsit túloztak az írói
szerintem várjuk a Raptorst szívesen itt szolnokon a bajnokság után, ha tudni akarják milyen velünk játszani. Csak hogy legyen összehasonlítási alap. :) Persze ezt majd a HC leszervezi. remélem.... :)
Előtte elmondtam hogy csak én egyedül játszom a felnőtt csapatban a többiek juniorok, úgy látszik valaki kicsit "túlzott" de ez sajnos sűrűn előfordul a médiában hogy úgy jelentetnek meg egy cikket hogy csak az egyik fél nyilatkozik. Sajnos ez ma magyarország. Egy szolnoki felnőtt játékos volt a pályán és szinte mindenhol azt lehet olvasni hogy a Raptors megverte 1 ponttal a szolnokot :) mókás Minden esetre ellnézést kérek minden szolnokitól és nagyon sajnálom ezeket a cikkeket.
Vagy Amerikában 190 cm fölött mindenki focizik ?:D Lehet már a Mc Donaldsos teheneket küldik tesztoszteronnal igy akik azt eszik azok nőnek tőle... :) Hm...
Hogy nőnek ekkorára? Úgy, hogy az első testosteron-enantát kúrát 15-16 évesen nyomják a seggükbe! :) Jó tulajdonsága a szernek, hogy normál növekedési és nem nemi hormont tartalmaz, ami minden irányban növekedést okoz. Sajnos itthon nem jutsz hozzá az eredetihez, csak a jugoszláv hamisítványhoz szinte aranyáron, de az is csak arra jó, hogy kúra után ne kelljen jó darabig kettyinteni. :)
hÚÚÚ el is felejtettünk gratulálni Tesómmal...De most ezt megtesszük.
Gratula fiúk!! üdv Szöllősiek!!
Olvastam az egyik oldalon hogy azt írták róllatok hogy 16 Szolnok Soldiers játékos is játszott nállatok...hát kicsit elírták a dolgot vagy lehet a Raptorshoz közeli volt aki írta...Vagy véletlenül össze kerevték a Cadetsal nem tudom...Egy biztos egy ilyen fiatal csapttól ez igen szép eredmény 14 játékos 19 év alatt...hát királyok vagytok!!
Aki kezeli a Soldiers-es iwiw miújságot az tegy már meg hogy felhívja az ismerősök figyelmét hogy "kell" az 1%-uk és ez igaz mindenféle közösségi oldalon ahol a Soldiers szerepel mint csapat...Köszi
Ezt lehet szétküldeni
Az adó 1%-t lehet utalni az Egyesület számára. Az adószám, amit fel kell tüntetni, a bevalláson: 18839959-1-16. Megkérnék mindenkit, hogy akinek készítenie kell adóbevallást, az gondoljon az Egyesületre, illetve szóljon rokonainak, barátainak, hisz ezek a kis összegek a csapat számára sokat jelentenek.
Az ebből befolyt összeget a edzésfelszerelésekre, pályabérletre, mérkőzés szervezésre és junior képzésre fordítjuk.