Keresés

Részletes keresés

retix Creative Commons License 2003.02.05 0 0 1898
Összesen 3-4 képem van meg, és még 3-4-et tudok mástól előszervezni. De emlékeim szerint már ide is többen belinkelték a sajátjukat. Szóval lehet kutakodni.
Én csak a magamért vállalom a 1/2lősséget. A többi meg ugye, úgyis le van...

Szia Tomika, örülök, hogy látlak!

Legyen egy CP a Silveradoban? Zorrónak nagyon bejött a buli! Na jó, ez csak egy szurkapiszka, hogy kinyiljon a bicska!

r.

Đuke, wazze, ez sem elég hideg forraltborozni? akkor menjen veled italozni a Doszpot Péter.

FallenAngel Creative Commons License 2003.02.05 0 0 1897
Hat hogyha retixnek megvan, akkor kuldjem el nekem: tomi@nextra.ro
Előzmény: uke (1896)
uke Creative Commons License 2003.02.05 0 0 1896
Retixnek úgy tudom megvannak a grafikai elemek lementve.

Đuke

Előzmény: FallenAngel (1895)
FallenAngel Creative Commons License 2003.02.05 0 0 1895
Hat hogy lehetne elfelejteni azokat a csodalatos napokat?! Barcsak valamikor ujra atelhetnem azokat a pillanatokat. Jah, hogyha befejeztetek arrol a nemsikerult cp-rol a vitat, azt mondanam, hogy marcius elso heteben Pesten leszek a baratnommel es meg ket baratommal. Autoval megyunk, es valoszinu, hogy felhozzuk Szegedrol a tesomat is. Lehetne-e valami biliard vagy teke partit szervezni, hogy cp-t ne mondjak?! Masik: kepesnek erzem magam egy szoveglada megirasara php-ben. Persze nem lenne ugyanaz, mint amilyen a regebbi volt, mert azt mar tokeletesen ugysem lehetne rekonstrualni, csak annak akinel megvannak a source-ok. Tehat hetvegeken ezen fogok dolgozni. Majd szuksegem lesz a kis kepekre, amik jellemeztek a ladalakokat. Nekem asszem a pingvin volt.

Na taj-taj! :-)

Előzmény: Fáradt Vándor (1892)
Vadsuhanc Creative Commons License 2003.02.05 0 0 1894
van érteleme számon tartani "generációkat"? én valahogy sosem megismerési sorrend szerint csoportosítottam a környezetembe került embereket...
Előzmény: in memoriam smile (1884)
Vadsuhanc Creative Commons License 2003.02.05 0 0 1893
Smile!

Lehet, hogy te később jöttél a bandába, mint pl. én, de többet tudol, nálam pl. retix erotikus oldaláról soha nem hallottam, pedig érdekelt volna, elhiheted. De most, hogy te már szamárfülesre nézegetted....

Fáradt Vándor Creative Commons License 2003.02.05 0 0 1892
Tomikaaaaa :-)

Hát emlékszel még erre kisunokám? :-)

Előzmény: FallenAngel (1891)
FallenAngel Creative Commons License 2003.02.05 0 0 1891

Igen igen. Tigris mondta "Hacsak". En mondtam : " Kacsa". Zorro meg vegig bippilipbipplip-et mondott mert mobiltelefonalt haza Pestre. :-) Smile a Tubular Bells III-at "kostolgatta". Oriasi kocsisor volt az m7-es autopalyan, amin meg nem kellett meg matricat sem valtani. En meg aztan kiszaltam a retix occsenel, hogy szedjem ossze a ruhaimat, amit majd szegeny Tig anyukaja mosott ki nekem! :-) De szep idok is voltak. Hupp-hupp.

Előzmény: Fáradt Vándor (1889)
Oldgirl_ Creative Commons License 2003.02.05 0 0 1890
Sziasztok!

Itthon maradtam, nem mentem férjhez a Nagy Almába. Azt hiszem nem is lett volna bátorságom. Jó nekem itt az Alföldön. Itt is van alma.:)) No meg kukac is.:)

aVi
Van akinek erotikus, van akinek erotikukucs oldala van.:) Az első a legjobb.:)

Smile
Megbocsátatatott!:) De azért jól esett, hogy mi jutottunk először eszedbe.:)

Előzmény: aVi (1886)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2003.02.04 0 0 1889
Meg mikor BCP-ről hazafelé végigszóbridzseztük az utat a kocsiban... istenem de jó is volt...
Előzmény: in memoriam smile (1885)
aVi Creative Commons License 2003.02.04 0 0 1888
Neeeem kell a célpesszimizmus... :-)
Előzmény: retix (1887)
retix Creative Commons License 2003.02.04 0 0 1887
Smile:
Emlékszem, nem elég, hogy az árokba mentünk, de még a Smithi is becsapta maga után az ajtót, amin épp másztam kifelé.

aVi:
Van olyanom, csak kicsit megfonnyadt már. Smile elég sokat nézte a webes megjelenésemet..

Oldie!

Hát szia! Végleg hazatértél? Vagy nem sikerült a kintlét?

aVi Creative Commons License 2003.02.04 0 0 1886
Smile, szóval te az erotikus oldaláról ismerted retixet? :-)
Előzmény: in memoriam smile (1885)
in memoriam smile Creative Commons License 2003.02.04 0 0 1885
..emlékszem először Smithi kolléga bevitt a Számalkhoz bemutatni Ritának.(mármint engem)
Na,épp jókor mentünk,vizsgatételeket nyomtattak,és kaptunk olyat (főleg én) a fejünkre,hogy "miaszentsz*rtkeresünkitt?" ,hogy csak néztem. Elsőre nem volt kellemes:)

Vagy mikor SCP-n esőben,éjjel fürödtünk? vagy mikor Miskolcon "félreálltam" térképetnézni,ugyi retix?:)))...emlékeztek ilyesmikre?

in memoriam smile Creative Commons License 2003.02.04 0 0 1884
Oldi:)))
navégre,örülök,hogy "látlak"
Jóvan,csak nem jutott eszembe más név,emlékszem hogy írtál.
De akkor is nehéz volt becsempészni magam,én már a második generációban voltam képviselt leginkább.

írjak még ide régi neveket,nátha (:) kidugják az orrukat?

Oldgirl_ Creative Commons License 2003.02.04 0 0 1883
Üdvözlet!

Néztem nagyokat a "kiabálásban". Na de most már én is meg lettem szólajtva. Nahát kérem Kedves Smile! Ne mondjál ilyeneket léci, hogy az Oldie megy a Szitu, mert igenis aki beszélt hozzám, annak Én válaszoltam. Biztos volt olyan, amikor pár mondat után "szétesett a fonal", de (nem szabadkozás és mentség miatt) egyértelmű azt hiszem, hogy az ember fia-lánya legtöbbet azzal (azokkal) beszélget többet akiket jobban ismer.

Hát ennyi a hozzászólásom.
/Egyenlőre. Majd mindjárt felenged a kezem. Jelenleg IceCream./

uke Creative Commons License 2003.02.04 0 0 1882
Pósalaki? Hát nem Kákalaki az Akka?

Đuke

Előzmény: retix (1880)
retix Creative Commons License 2003.02.04 0 0 1881
Smile:
bah, emlékszel még, mikor az erotikus oldalamat kukkoltad? Na, azok voltak tényleg a szép napok! :-)
Előzmény: in memoriam smile (1877)
retix Creative Commons License 2003.02.04 0 0 1880
Na akkor, mindenkinek, hogy értsük: Pósalaki.
uke Creative Commons License 2003.02.04 0 0 1879
"Duke, te vérmagyar, mi a frásznak állsz le Hanzikával beszélgetni?"

Jó kérdés. Naív vagyok mi?

Đuke

Előzmény: retix (1870)
uke Creative Commons License 2003.02.04 0 0 1878
"nem úgy mint Zorro barátnője, hanem ex-Szövegládás"

0jjé. Ez kár v0lt! Most már tudom, hogy honnét ez a sok okosság. Volt kitől tanulnod. Zorró igazi magister!

"Számomra bevégeztetett... ez a Szövegláda már nem az, ami annó volt, köszönhetően egy-két embernek."

Hiányozni fogsz a "magyartudatos" agyamnak amiről még mindig nem mondtad meg, hogy milyen. Ugye nem hagysz két shake-ben?

Đuke

Előzmény: Hanzika (1871)
in memoriam smile Creative Commons License 2003.02.03 0 0 1877
mellesleg én nem a kezdetektől vagyok ládás,de én pl. ki voltam rekesztve sokáig,sőt,a "nagy nevek" (Mózes is nagy név,mégse látta senki...) szóba se álltak velem. gondolok itt pl. Oldie-ra,vagy Szitu-ra,stb.
Yuli volt az első (nomeg retix),kik - a maguk nőies módján - az első lépéseket megtették,úgyhogy hála Nekik ezért.

A régi bagázst én is sajnálom,de elhihetitek: lehetetlen újra összehozni a csapatot,túl régóta nincs már ládikó.
De a minap kellemes meglepi is ért.
Megkeresett Cuki (emlékeztek rá?),és most legalább van hír Róla.:))

(Szitu is megkereshetne má':))

in memoriam smile Creative Commons License 2003.02.03 0 0 1876
Sás,köszi a lelkendezést irányomban,én is rég láttalak,legurítottam volna egy üccsit.
Luki,szintúgy örvendek.
in memoriam smile Creative Commons License 2003.02.03 0 0 1875
Jelentem tiszteletben tartom,ha valaki megbánja elkövetett bűneit,naés persze az idő is gyógyír,ezért:
Zorro,el van felejtve.

Van ott egy vessző is ám,ami pozitiv értelmet kölcsönöz a mondatnak.

in memoriam smile Creative Commons License 2003.02.03 0 0 1874
Smile!
Tudod,én vagyok az a csini :) a Dream klubból. Mivel nincs jelszavam,sem nevem,kérlek továbbítsd ezt az üzit a ládába.
Smile egy jófej gyerek,nagyon ari és még humora is van, imádlak!

Üdv: Edó

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Smithi Creative Commons License 2003.02.03 0 0 1873
Kedves Smithi!
Mivel minden próbálkozásom sikertelen, hogy az index forumába
(aktivan) bejussak, téged kérnélek az üzi továbbítására.

Ládatársaim!
1. Nemigen nézem már ezt a topicot: stílusa enyhén szólva nem a régi,
ládakorabeli.
2. Éppen ezért csak véletlenül szereztem tudomást a pénteki CP-ről.
3. Fel is hívtam Smithit, aki készséggel eligazított.
4. Szerencsére még el sem indultam, amikoris Smithi mobilozott
(térerővel és lelkierővel is rendelkezvén), hogy Silverado volt, nincs: ne
menjek.
5. Ha előbb indulok, a./ láthattam volna (és ez jó lett volna) Smithit és
Smile-t, b./ bosszankodhattam és fagyoskodtam volna(és ez rossz lett
volna), de mindettől Smithi mobilhívása megkimélt.
6. Köszönöm, Smithi.
Lukács

retix Creative Commons License 2003.02.03 0 0 1872
Hanzika, arany szívem,

egy dologra hadd kérjelek meg. Te még embrió sem voltál, és azt sem tudtad, hogy a láda mi a csoda, mikor én már ott lógtam. Ennek ellenére mégsem akarlak nagy liberálisan kirekeszteni, meg olyan megjegyzéseket tenni, hogy jajj, ti teszitek tönkre a ládát estébé estébe. Ezt mind ti csináljátok, és úgy tesztek, mint ha ti volnátok angyalok, a többi meg egy rohadt mocsok, aki tönkreteszi az ittlétet, bruhaha. Ha már olyan könnyen osztogatod itt a szaktanácsokat, akkor mindaz ,amit másnak javasolsz, előbb a te fejedre huljon vissza. Szóval gondolokodjál, a nagy igaz liberalizmusodról, rendben? Én is, Đuke is részei vagyunk, Zorró is a maga hüjeségeivel, meg te is, ettől kerek egész, nem pedig attól, ha a TE szempontjaid érvényesülnek maradéktalanul...

És ajánlom figyelmedbe a szólásszabadságról való részeket, amelyek nemcsak jogosultságokat, hanem egyben kötelezettségeket is rónak ránk. Bár kétlem, hogy fel bírod fogni, figyelemmel eddigi nyafogásodra.

Zorró, nem haragszunk, a beismerést megtetted, visszajöhetsz, Hanzikát meg jól verd meg otthon.

Hanzika Creative Commons License 2003.02.03 0 0 1871
retix

Attól függetlenül, hogy milyen kapcsolat fűz Zorrohoz, tudok igazságosan és pártatlanul hozzászólni, hisz én OTT voltam a CP-n, és nem úgy mint Zorro barátnője, hanem ex-Szövegládás.

Rágjátok csak tovább Duke-val a saját lerágott csontotokat, ha nektek ez jól esik.

Számomra bevégeztetett... ez a Szövegláda már nem az, ami annó volt, köszönhetően egy-két embernek.

H.

Előzmény: retix (1870)
retix Creative Commons License 2003.02.03 0 0 1870
Duke, te vérmagyar, mi a frásznak állsz le Hanzikával beszélgetni? Jól tudjuk, ő kicsoda, mégis azt hiszi, megszólalhat e vonatkozásban pártatlanul vagy igazságosan.
Emiatt viszont tkp. tiszteletem Zorrónak, aki most tényleg elszégyellhette magát, és ezért nem vitázik. Jó volna, ha szívszerelme előbb ő végezné azt, amit Đukenak javasolt.
Blúdsztefán, aki nem tudom, ki vagy: ajánlom figyelmedbe, hogy Smithi mit mondott arról, miért nem fog többet ide írni. Nem a Đuke miatt, nem én miattam, hanem a zorróeksn miatt.
Ha valaki, hát én ismerem Đuket. Nem állok vele egy politikai elmebajban, érdekes módon mégis tudunk beszélgetni, már amikor nincs előzetesben, mert mostanában bevitetem. Ugyanakkor soha nem moderáltattam ki, és naponta adok neki friss vizet.
Vadsás, wazze, akkor most buktál, vagy már te is diplomás (107e Ft a minimálod!) lettél?

A Többinek csók.

uke Creative Commons License 2003.02.03 0 0 1869
Különösen az alábbi részletecske érdekelne:

"Arra kérlek (bár sok közöm nincs hozzá), hogy GONDOLKODJ azzal a magasztos, magyartudatos agyaddal és jöjj rá, hogy a többiek miről beszélnek velem együtt... "

Mesélj légszíves: milyen is az a "magyartudatos" agy? Érdekelne a magasztos eszmefuttatásod erről.

Đuke

Előzmény: Hanzika (1867)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!