Remélem, hogy nem ugrik az ötlet, mert most hívott férjem, hogy kint van a reptérem szüleimért, csak éppen sztrájk van... Úgyhogy millióan vannak, és nem kapkodják el a csomagkiadást...
De nagyon szépoen süt a nap, úgyhogy ha 3-4 óra, ahogy mondtad, akkor még simán belefér egy kellemes ebéd utáni programnak.
Most neztem csak a France Miniature otletet. Lehet, hogy en is elkuldom a csaladot, igaz innen 100 km es 1 ora. Nem tudom lesz e kedvuk hozza a mai napi majd 6 oras vonatozas utan.
Mi intézzük a hétvégi bevásárlást szombaton, aztán vasárnap reggel jönnek szüleim. :-) Itt töltik az őszi szünetet. :-) Úgyhogy Párizsra fel, megyünk nézelődni. Meg mostmár meg akarom nézni a France Miniature-t, elvileg tök jó idő lesz. Úgyhogy nálunk ez a terv.
Sajnos melo. Szivesen elcserelnem egy baszkfoldi gasztronomiai kirandulasra. A keddi es szerdai napot St Jean de Luz-ben toltottem es sajnos nem volt idom mindent vegigkostolni... Raadasul sokat ernek azok a pillanatok amikor a gyerekek nyugodtan homokoznak, sarkanyt eregetnek en pedig nyugodtan tesztelhetem a helyi soroket egy napsutotte teraszon a hullamok morajaval es Henri Salvadorral mint hatterzenevel.
Továbblépve a netikett apróbb megsértésein, ki mit tervez ezen a hétvégén? Ha valakinek van kedve szombat- vasárnap találkozni én egyedül leszek ebben a bűnős városban.
Esküszöm nem értem, hogy miért kell ilyen stílusban írni kultúrált embereknek! De most komolyan... Én nem tudok Neked segíteni, nem vagyok képben sem a lakásbérléssel, se semmi tetőfedéssel kapcsolatos dologgal.
Miért kell ezt a stílust követni??? Nem lehetne ilyenkor még egyszer feltenni a kérdést?
Kicsit káosz volt a fórum, elsiklottunk a kérdésed felett, de ez attól még nem ok arra, hogy ilyen stílust vegyél fel.
tudhattam volna, hogy ne csukjam a be a translate.google.com -t:-)
De ez mit is jelent magyarul? "nálam van a vidám elsütőbillentyű". Ha próbálom értelmezni akkor valamilyen militáns gyorsanelsülő kamasz jelenik meg képem előtt, főleg, ha a facile- könnyű jelentését nézem és a szövegkörnyezete (megelőzted a kollégát).
Irtàl ide, Dobri kolléga, aki ugyan ugy "ancien Légionnaire" mint én, és ràadàsul Strasbourg-ban lakik ugy 5 éve, egyböl vàlaszolt 2 hsz-edre is.....
Természetesen a Pàrizsiak, màs vidékiek nem "bôfôgtek" bele a Te fàjdalmaidba, mert nem tudtak....
Tudom, most megint én leszek az anyàzo, kulturàlatlan ex-légios..... De.....
Mint ahogy màr leirtam pàrszor :
- Pont 20 éve lakom Francia orszàgban...
- A kûlômbözö topic-okra irogatok több, mint 5 éve....
- Van 3ezer egynéhànyszàz beiràsom, és eddig SOHA nem volt összeszolalkozàsom sem a forumozokkal, sem a modikkal.....
- Amit viszont nagyon nem türök : ha valaki beleszarik egy màr meglévö tàrsulat életébe-szokàsaiba....
- A topic-ok szabàlyai is elöirjàk, hogy : mielôtt valaki beleugat egy forumba, szépen bemutatkozik, visszaolvasgat, etc....
- A légios multamra pedig.. igazàn érzékent vagyok, mert a mi kis magyarorszàgunkon a Maounika sooo-ban, és a Frei éle szarsàgokban elôadott gyilkosfaluirtonégergyûlôlô....
- etc...
Tudom, most megint én leszek a sz@r... a "fönôk", a kiszuperàlt ex-katona... de belesz@rok !!! Mindenki azt gondol rolam, amit akar, ez személyes joga !!! Tudom, hogy én mit érek, hogy honnan jöttem, mit értem el az életemben... 42 évesen màr benött a fejem "làgya", annak ellenére, hogy néha "elengedem" magam, mikor a senkihàzi billentyûhuszàrok "cyberkaratéznak" mindenkivel, akik az utjukba kerül !
Tisztelettel,
A "senkihàzi, tudatlan, bunko, etc... ex-légios törzsörmester Billy