Keresés

Részletes keresés

e_dora Creative Commons License 2002.11.11 0 0 3635
(a kérdés csak vicc vot, ott a smajli),
naszoval csak azt akarom magyarázni, hogy amit mi látunk az főleg a városi értelmiség (nek egy része), ami zero% a népességben, másfelől ha egy mamit veszel példának, neki tényleg JOBB a mittomén, zanzibárt hallgatni, mint Cure-t. Sőt, az ő igényei szerint a Cure nem jo. De nem azért, mert a mami (épp tolja a bicajt, meg krumplit kiszedni) hülye, hanem mert neki - mint millioaknak - vidám zsibaly kell hámozás közbenre. Ha mégjobban körülnézünk, "normális" emberek nem is szoktak zenét hallgatni natur.
Egyszóval el kell fogadnunk, hogy kisebbség vagyunk.
e_dora Creative Commons License 2002.11.11 0 0 3634
zseti, igaz, hogy divatosabb volt a DM meg minden, de azt azért ne mondd, hogy ilyen zenét bárkinek el lehetne adni, aki mulatosat meg szart hallgat.. Az én ismeretségi körömben pl a középkoruak nem hallgatnak se oldfieldet, se vangelist, se zoránt, se u2-t, DE hallgatnak lajcsit, romantikot meg mittomén. SZÓRAKOZTATÓ zenét, és CSAKIS háttérben. Buval baszott zenét soha, reklámmal se tudnál eladni MAO-n, főleg idősebbeknek és főleg vidéken nem. Amikor ezek a dolgok divatosak voltak, akkor egy szűk rétegzenének ment jol, de az eladási listákon a béka segge alatt. Arrol nem beszélve, hogy kurva kevés embernek volt MTV-je, még ma is, a többség még mindig közszolg tv1-2-n él...

Ki a franc ez a kovács robi és mi tud és honnan? :)

Előzmény: zseti (3633)
zseti Creative Commons License 2002.11.11 0 0 3633
Mndent el lehet adni, az egész világ eladó....
Mo-n zenében meg pláne a kínálat mozgatja a keresletet. Persze a kapitalizmusban nem így kéne lennie, de nálunk ez van. Gondoljatok bele. Felröppen a hír a 120. pléjbeckelő zenekarról, válogatott fiúk és lányok. Az emberek nagy része azért veszi meg, mert a csapból is folyó dallamok a végén már megtetszenek nekik:)) A célközönség a 14-19 éves korosztály. És működik a képlet. Na ja, nem gondolkodnak, hisz ezek a szövegek nem gondolkodtatóak.

S fordítva mért nem? A tehetséges és valóban élő zenét játszó zenekarok szabadidejükben játszanak, saját felszereléssel, s talán még klippet is készítenek saját pénzből. Ritka az, hogy életben maradnak.

S most elmesélném, hogy amikor "divat" volt a cure, meg a mode (anno 12-10 éve), bizony el lehetett adni. Nem azért, mert depisebbek voltak az akkori fiatalok, vagy fogékonyabbak, vagy okosabbak, vagy jobban tudtak angolul... de nem ám. Csak mert volt reklám mögötte, a mjúzik tévén is sokat láttuk. Manapság nincs, hogy miért, az Kovács Robi tudja. Ha jól rémlik, ő már nem a pézért csinálja...

-Zseti--

Előzmény: e_dora (3619)
Szigi101 Creative Commons License 2002.11.11 0 0 3632
nemértek egyet a cure-topic együttesközpontúsítási tervével. ez itten egy autonóm kis társaság, hadd beszélgessünk akármiről. te is

Én pl. senkit nem ismerek itt, ezért szeretek a Cure-ról beszélni (de még ahol csaknem mindenkit ismerek - pl. DM topic) ott is jobban preferálom az on témákat.

Bocs, nem akarok beszólni senkinek, csak leírtam a véleményemet.

Előzmény: robi77 (3627)
e_dora Creative Commons License 2002.11.11 0 0 3631
(ez amugy egy olyan kb 100x lerágott csont, és még mindig nem fogtad fel, mintha süket lennél.. SENKI nem sérelmezte az offodat. Érted?! De hajrá! benned aztán tényleg nincs hiba... ezt most biztos mások is látják a nagy sötétben)
e_dora Creative Commons License 2002.11.11 0 0 3630
ha "nincs időd utánanézni", akkor ne vádolj meg vele konkrét embereket (érdekes, bezzeg másoknak biztos idejük van utánadolvasni..)
Előzmény: robi77 (3629)
e_dora Creative Commons License 2002.11.11 0 0 3628
"és akinek fáj az,ha a témába vágó infokat írok"

ezt a baromságot már megint honnéz veszed?! mind1

,,,más:
na, a "mi embereink" mára vagy holnapra mennek?

Előzmény: robi77 (3627)
inyourroom Creative Commons License 2002.11.11 0 0 3626
A Chain Of Flowers honlapon fent van a Primary és a Grinding Halt hamburgi felvétele.
patuha Creative Commons License 2002.11.10 0 0 3625
Nem vita volt ez,hanem véleménynyilvánítás:-)))(legalábbis részemről).Lényegében csakúgy kitört belőlem az első olyan hozzászólásom,mert eszembe jutott,hogy a mi zenéink(úgymond) mennyire vannak mellőzve.Haveromat nem néztem le,mert Füstifecskéket akart nálam hallgatni,egyszerűen nem engedtem,hogy a magnómba betegye a kazettát.Teljesen jól megvagyunk.Mindenkinek szíve joga,hogy mit hallgat,de gondolni kellene azokra is,akik nemcsak háttérzenének használják a rádiókat.(én személy szerint otthon soha,csak munkahelyen hallgatok rádiót,de jólesne a finom zene.):-))))))
Előzmény: Törölt nick (3623)
KingInk Creative Commons License 2002.11.10 0 0 3624
ja derről még annyi h pl nekemis maxikkal együtt nagyjából 12 jutu cd-m van, azérennyi mert zooropa dolog pl sztem zenetörténei a korai dolgokat pedig egyszerűen szeretem máigis hallgatni (boy, war, live) talán kicsi cureközeliség is lenyomozható bennük, szigorúan hangzásban pörsze. kár h pop után begázultak, mamárcsak nagyképűsködésről szóla jutu, és a hugomis alig hallgatja őket.

kettő: dolgozik nálunk most pár munkás, mer kertet rendezünk éppen. itthon általában ha másfél óra nyugalomra vágyom előtte két napig ki kell vennem a részem a különféle ügyekből. egy nap kimentem hát palival és ferivel fát motorosfűrészelni és a gyakori cigiszünetek során beszélgettünk. kérdeztek az egyetemről, ok magyarszak, azta kezdték sorolni h mi hogyvolt a különféle könyvekben amit tán sohasemolvasokmajd pl aranyecset, jó, camus nem. lényeg h van ijjen h emberek akiktől nem is várnád olyasmiket olvastak már h csak nézel. a börtönben. (mint pali, tudod)

snakepit:
nemértek egyet a cure-topic együttesközpontúsítási tervével. ez itten egy autonóm kis társaság, hadd beszélgessünk akármiről. te is. (bár talán túlzás h pl saját topikjaim uccsó hozzászólásai mind "él még eza topik?" v "miről vanitt szó tulajdonképpen?" dehát cure nem a sajátom, maj vigyázok)

hátezjutotteszembe.

"hurrá, hurrrrrá!"
"vissza vágót aka runk."
"huu akkor valami nagyongyors kell."
"itta xx"
"góóóól!"

szubkultúra.

Előzmény: e_dora (3620)
Törölt nick Creative Commons License 2002.11.10 0 0 3623
Mindez szép és jó, mindenkinek igaza van. Viszont van egy szempont, ami ilyen vitákban nem szokott elhangzani: nem minden ember hallgat/gyűjt zenét. Nekik többnyire háttérzajnak szól, és többnyire mindegy hogy mi, bár valószínűleg a könnyedebb dolgok. Ennek ellenére ők is lehetnek jó fejek, és tartozhatnak ők is valamilyen szubkultúrába (a zenén kívűl is van ilyen).
Előzmény: patuha (3621)
snakepit Creative Commons License 2002.11.10 0 0 3622
Hahó!

Nos, nem mindenki írta le hogy a Rob hangnemével van baj, csak egy-két oszlop nélküli emberke.
És nem kezdett el keresztes hadjáratot sem, csak azt írta szerintem, hogy nem kedveli a Homo Kozsót. Mellesleg a zenei stílusa hagy némi kívánnivalót maga után, ez tény. Persze ízlések és pofonok. Van aki például szereti és tolerálja a Britney Spears-t is. Én nem.

Mielőtt félreértés lenne a dologból, életemben nem hallottam még előtte a Rob77-ről, csak most amikor beírt a topicba (hangsúlyozom, hogy szerintem normális, átlagos hangnemben, úgy ahogyan még egypáran .Egyáltalán nem olyan durván ahogyan itt túl lett pigmentálva a dolog.)

Az, hogy más topicban mit ír, az engem különösebben nem érint. De ha itt tök durván, de a TÉMÁHOZ szól akkor mi a frásznak piszkáljam. Márpedig a témához szólt.
Nem az a lényeg, hogy hogyan, milyen stílusban szól valaki, hanem hogy van -e érdemi mondanivalója a dolognak vagy sem.

Ha Cure – topicot olvasod, akkor gondolom az érdekel, hogy mi a helyzet az együttessel, és nem a sok magándolog. Ez azt hiszem érthető, nem?

Ja, a Cure meg nem szent dark zenét játszik, mint ahogy ezt már egy párszor megbeszéltük.

Na, mindegy, ez van.

Snakepit

patuha Creative Commons License 2002.11.10 0 0 3621
A kiadók nem nézik a zenekar/együttes érdekeit.Azt nézik,hogy minél több lóvét kiszedni a zenéjükkel az emberekből(lásd mp3 hiszti)A Cure-nak miért jelent meg vajon olyan sokféle válogatása?Biztos nem Robert Smith szorgalmazta.
Két évvel ezelőtt a Smashing Pumpkins feloszlott és állítólag(ezt hallomásból tudom) azért,mert Billy Corgan nem akart egy szakmában jelen lenni Brintey Spearsokkal.Előtte kiadópukkasztásból kiadtak egy full albumnak megfelelő anyagot mp3-ban a saját honlapjukra tették fel.Néhány topic kielemezte,hogy egy cd-mitől kerül sokba és abból mennyi a zenekar "jövedelme".
Sajnos nem lehet mindenkihez eljuttatni a pl Cure zenéjét,ahogy írtad te is,mert különféle hátrányos helyzetben levő emberekhez képtelenség.Szomorú dolgok ezek.Dehát ez van.

"én vagyok hülye,vagy a világ hülye?"

Előzmény: e_dora (3619)
e_dora Creative Commons License 2002.11.10 0 0 3620
én pedig messzemenőleg tolerálom a világ többi, britneys részét, mert ismerem az embereket, és tudom, hogy ezen nem lehet változtatni, és nem is lenne jo. minek és HOGYAN nyomjuk tele egy csomo segédmunkás fejét Camus-val? amikor monjduk nekik nem a társadalom elidegedenése a bajuk, hanem hogy nincs mit enni aztnap, és aki részegen megfagy egy csatornában, meg aki nyugdijabol a kutyanak vesz kajat es ő is azt eszi, annak adjunk humán diplomát, mondjuk el, hogy a világ hideg, hogy sosem akarta ezt, hogy fekete és véres a fájdalom, meg dark dark dark? És akkor ezek megvilágosodnak, és JOBB lesz a világ?! Elégedjünk meg azzal, hogy nekünk valamiért jol esik a világ fájdalma a nyakunkon, mert mi is legalább annyira betegek vagyunk, mint a világ. Gondoljátok át azt is HÁNY EMBERT TUD ANGOLUL MAGYARORSZÁGON jol?!? Vagy tényleg az a cél, hogy egy csomo ember táncoljon a cure-ra, annak is csak a legbutább vicces számaira, akik nem értik, és halandzsanyelven kántálják majd?! Ez mire lenne jo? Több pénzt keresne a zenekar? Mert ha ez a cél, akkor ez semmiben nem különbözik a Lajcsik céljátol, csak nekik jobban megy. Nekünk meg savanyu a szőlő, de hát épp azért szeretjük .. :)
e_dora Creative Commons License 2002.11.10 0 0 3619
szerintem a közizlésért nem terheli felelősség a kiadókat, stb.. PL a Cure-t nem lehetne eladni a tömegeknek, akkor se, ha nyomnák, mint állat. És igaz, a U2-t megveszik páran a LIRAI SLÁGERek miatt, amiből nekik pénzük lesz, de az igazi, értelmes u2 dalokat a tömeg ugyanugy nem érti, nem szereti stb. Az emberek többsége nem gondolkodni, hanem szorakozni akar, és nem hallgat szomoru dalokat, sőt, sajnos ahogy észrevettem (szülők, nagyik, szomszédok példáját figyeljétek) a többség nem hallgat még lirai számokat sem hétköznap, mert az beteg dolog, mert MULATNI normális, és aki vmi zenén depizik az beteg.. és azért, ha kiszürnénk a cure-osok közül a depiseket, neurotikusokat, HSP-ket, frusztráltakat, antiszociálisakat, akkor én azt hiszem, nem maradna senki. Ettől persze még a Cure-osok az okosabbak, de ha ők és más rétegzenések lennének a tömeg, akkor hamar megoldódna a tulnépesedési gond a Földön, amit előbb-utóbb fel is robbantana valami punk.. ;)
patuha Creative Commons License 2002.11.10 0 0 3618
Nem!Félreértesz.Nem erre próbáltam célozni,hogy másodszor is beírtam a tegnapi élményemet a rádióval kapcsolatban.:-))))))
Amúgy pedig én pont fordítva érzem.Szerintem inkább a kiadók szeretnék manipulálni a közönséget a rádión keresztül,ezért törénhetnek olyan események,hogy a U2 új albuma a csapból is folyik,ugyanakkor pedig az egyidőben megjelent Cure-ról kevés,az NMA-ról pedig semmi info.Ez 2000 elején történt a Bridge-n.Nagyjából egyidőben jelent meg az akkori U2,a Bloodflowers és a NMA-Eight albuma.Az emberek sietnek,nincs arra idejük,hogy gondolkodjanak egy bizonyos zenén,inkább a könnyebb megoldást választják és ezt kihasználják mások,hogy rengeteg pénzt keressenek.Ilyen pl a párszor már említett kozso,akit egy haverom(aki másodallásban zenél,főállásban pedig tanít és közben tanul)MEG AKAR ÖLNI!:-)))))))

"én vagyok hülye,vagy a világ hülye?"

Előzmény: e_dora (3616)
Törölt nick Creative Commons License 2002.11.10 0 0 3617
Vagy mert nyomorában nincs ideje nem "tömegnek" lenni. :-\

Cyber: lávjú! ;-)

Előzmény: e_dora (3616)
e_dora Creative Commons License 2002.11.10 0 0 3616
patuha, igazad van..

de tudod, a mekiben szaráhugyé dolgozó diáklányok sem tehetnek arrol, hogy monjuk full nyugati kulturaban mindenki koleszterinben hal meg, és ha julcsi két bigmek után dühösen felmond, a világ nincs megváltva..
Arrol, hogy a rádiokban mi megy, nem a kozsok es nem is feltétlen a rádiosok tehetnek, hanem maga a közönség. Az, hogy az emberek 90%-a hülye.

Előzmény: patuha (3615)
patuha Creative Commons License 2002.11.10 0 0 3615
Tegnap egy Cure dalt játszottak le a Slágerrádióban.Nem kis meglepetésemre.Munkahelyen ilyesmi ritkán esik meg az emberrel.Mióta dolgozom(még csak nyolc éve),annyi Cure dalt játszottak le különféle rádiókban,hogy egy kezemen meg tudnám számolni.Ez okoz némi szomorúságot számomra,mert a Cure is megérdemelne annyit,mint egy kozso.Monjuk,hogy heti egyszer egy rádióbarát számot leadni.
Törölt nick Creative Commons License 2002.11.10 0 0 3614
OFF
Meg akkor bizonyára velem is, mert simán egyértelmű, hogy kinek a pártján állok.:o)

Rob77 utolsó, hozzámszóló okádását ignoráltam, mert nem vagyok hajlandó hengerfejes emberekkel meddő vitát folytatani. Vannak ugyanis beszélgetések, amelyek nem vezetnek sehova. És mivel ez egy ilyen megoldás volt, az egyik fél (én) kénytelen volt egyszer csak nem visszaszólni, annak reményében, hogy a másik fél (Rob77) is visszafogja magát.

Egyébként meg nem ártana inkább leszállni az érsekdóráról meg a pötyikéről, én úgy érzem.:o) Régóta olvasom mindkettőt, és bár soha, egyetlen mélváltás sem történt közöttünk, én mindkettőjükkel eddig titkon, de most már nyiltan szimpatizálok és bármilyen vitában kiállnék és letenném a voksomat melléjük. Na, ennyit erről.:o)
ON

cyberjunkie

Előzmény: snakepit (3603)
e_dora Creative Commons License 2002.11.10 0 0 3613
lovecat,

az övön aluli ütésed félrement, mert a cure már közte volt mióta a zenek.htm oldalt megcsináltam vagy 2 éve.. most is ott van. de mindegy.

szeretem a zenekart, de nem tupirozom fel a hajam, es megcsak annyira se vagyok miattuk elborulva, mint pl gallup, és persze nem idolom nekem senki ezen a bolygon.. ezért nem vagyok cure-os. vagy legalábbis nem vagyok rákattanva :)

ezt is csak azért irtam, mert rob77 elkezdett vmi huje kerszteshadjáratot, ilyen FUJJ PSZEUDOK, meg HALJON meg aki rombolja a szent dark zenét (lagzi lajcsi még él szegény, bamme, majd őt is, jo?)

Már ezerszer leirta itt mindenki, hogy nem az offokkal, hanem rob Hangnemével, hirtelen haragból elkövetett gennyes beszolasaival volt gond, és a szvsz sulyosan beteg világnézetével, ami mellé remélem, fegyvertartási engedélyt sosem kap.

Szoval nekem nem fáj a belcsevej hiánya sem, ha nem tünt volna fel, amig rob - idézek egy klasszikust :) - "bele nem hanyt" a topikba, ha nem tünt fel, honapok ota nem is irtam. Igyexem mosse. Üdv.

(bocs, hogy belekevertelek, csak az volt az érzésem, itt mindenki emgragadja az alkalmat, hogy okkal vagy annak látszatával szembeszegüljön akikkel ez jol esik, oszt ebből azt hittem, most te jösz, de örülök ha nem.)

Előzmény: love cat (3610)
Törölt nick Creative Commons License 2002.11.10 0 0 3612
Azóta már kijavították a listát, itt a helyes számsorrend:

Nov. 9th, 2002 - Hamburg, Germany (Color Line Arena)

Want, Shake Dog Shake, Open, High, A Night Like This, The Baby Screams, From the Edge of the Deep Green
Sea, If Only Tonight We Could Sleep, The Kiss, Torture, The Drowning Man, Charlotte Sometimes, Push,
Inbetween Days, Primary, Just Like Heaven, Play For Today, Shiver & Shake, End

1st encore: Three Imaginary Boys, M, Grinding Halt, Boys Don't Cry
2nd encore: Close To Me, Let's Go To Bed, Friday I'm In Love, Why Can't I Be You? (not extended)
3rd encore: A Forest/Forever
4th encore: 100 years, Fascination Street, Bloodflowers

Show was 2 hours and 50 minutes

Előzmény: love cat (3611)
love cat Creative Commons License 2002.11.10 0 0 3611
Hahó!

Ha érdekel vkit:

Nov. 9th, 2002 - Hamburg, Germany (Color Line Arena)

Want, Shake Dog Shake, Open, High, A Night Like This, The Baby Screams, If Only Tonight We Could Sleep,
The Kiss, Torture, From the Edge of the Deep Green Sea, The Drowning Man, Charlotte Sometimes, Push,
Primary, Just Like Heaven, Inbetween Days, Play For Today, Shiver & Shake, End

1st encore: Three Imaginary Boys, M, Grinding Halt, Boys Don't Cry
2nd encore: Close To Me, Let's Go To Bed, Friday I'm In Love, Why Can't I Be You?
3rd encore: A Forest/Forever
4th encore: 100 years, Fascination Street, Bloodflowers

Main set might not be in correct order, but encores are right

love cat Creative Commons License 2002.11.10 0 0 3610
Teodóra felébredtem,olvasgattam és nem karmolom,hogy belekevered a nevem ebbe a hülye és talán már lezajló vitába!
Mitől vagy te ilyen rosszkedvű mostanában?
Végülis tök igaz,ha férjem Snakepit véleményt nyilvánít akkor nekem is írnom kell! Sőt,már tanítom 3 éves fiúnknak Kristófnak a billentyű használatát,hogy az egész család tudjon szerepelni a topicban!
Egyébként szereted a Cure-t? :-)
Csak mert kb. 4 hónappal ezelőtt nem olvastam a weboldaladon a kedvencek között!
Bocs,ez övön aluli volt,de én is tudok ,ha akarok szurkálni!
Részemről lezárva a téma,és nem írok be ehhez kapcsolódóan,csak ha már nagyon idegesít a dolog ismét!

A tantusz meg nem csak nekem kellene ,hogy leessen.
Hagyjuk már abba! Ez a Cure topic!

Egyébként érdekel vkit,hogy a Bloodflowers album miért lett /lesz leadva a mostani koncerteken?
Biztos senkit,hiszen ez a Cure topic,.de azért megosztom magammal a dolgot.

Történt egyszer,hogy kishazánkba koncertezett a Cure nevű együttes.Ismeri őket itt vki?
Amikor mentek haza, egy picinyke csoport velük tartott a reptérre.Beszélgettek.Robert az énekes megosztotta terveit a csoporttal.DVD,3 koncert,2 album lejátszásával.A csoport egyik tagja megemlíti,miért csak az a két album,hiszen a Bloodflowers is ott van a trilógiában! Robert végül azt mondja ok.miért ne! A dologban az a szép,hogy talán ez is közre játszott,hogy leadták és a koncert így kb. 2 órával több lett/lesz.
Hát röviden ennyi a mai esti mese.
A koncertre igyekvőknek meg annyit,hogy szívesen lennék velük :-)

Csók

Előzmény: e_dora (3605)
yloz Creative Commons License 2002.11.10 0 0 3609
!

off

így éjfél (éjegész) után mászkálva beleestem egy nyitva hagyott cure nevű topikba. gondoltam, ha már ide jutottam, akkor leírom a nem is olyan rég megtörtént élményem a cure popzenekarral. de nem, mert senki se méltó itt arra, hogy ezt megtudja, sőt még arra se, hogy ezt a bejegyzést elolvassa. tehát ne olvassátok el azt, amit ide írtam.

on

snékpitty: levelet kaptam küldtem

enny

Előzmény: snakepit (3608)
snakepit Creative Commons License 2002.11.09 0 0 3608
Hahó!

Nem csak neked lehet válaszolni Dorcsi (Te kis önző, ne csak magadra gondolj ;-)))) hanem másnak is, jelen esetben Pöttyencsnek.
Szegény, ártatlanságtól tisztán csillogó tekintetű Lóvés Macskát miért bántod meg azzal, hogy feltételezed az irántad való nem kedvelését?
Szerény véleményem szerint Ő még a közelébe sem trappolt az én piciny kis szösszenetemhez. Úgyhogy térden állva szépen megkérlek, hogy ne bántsd, mert napokig nem fog tudni aludni az izgalmak miatt amit okozol neki ezzel a feltételezéssel. Márpedig a 8 órát ki kell aludnia mindenkinek.

Tényleg, ha nem vagy Cure-os, akkor miért olvasod el a Fórumban leírtakat?

Talán csak annyi a gondotok, hogy valaki, jelen esetben a Roberto 77, eléggé el nem ítélhető módon és kicsit élesen vágta el a lassan teljesen idétlenné és magándolgok tömkelegét felvonultató Cure-topicland rózsaszínű kis életét.
És logikus, hogy aki eddig itt élte ki a mangán(és urán)életét, annak ez bizony nem tetsződik.
Erre szegény Robikára rászállnak a csodás kis fórumunk oszlopos és oszloptalan tagjai, és megkezdődik a „klinikai eset”ezés, „genyá”zás, „barom”ozás.
Ez bizony nem szép dolog. Egyre hárman? Hol van már a Fair-play szelleme? Hiába, ez a kor már nem változik meg.

És nem illik csúnyán beszélni, mert az öreg kaporszakállú bácsika odafent még a végén megbüntet valakit.

Cure: Nagyon szép képeket lehet lecsomagolni a Chain of flowersről.
Ja, izé Yloz, majd a jövő héten küldöm a videókazit a Londonnal meg a Pesti secrettel. Bocs, hogy eddig nem adtam fel, viszont irtam egy mű-mailt, ugyhogy légyszives keresd elő a postaládád kulcsát és olvasd el, majd válaszolhatnál is.

Na mára ennyi, aki bújt, bújt, aki nem, nem, megyek aludni.
Ti meg csak nyugodtan tépjétek szét egymást.

BOKSZ!!

Snakespites

patuha Creative Commons License 2002.11.09 0 0 3607
Máma hallottam egy Cure nótát a sláger rádióban,nem kis meglepetésemre.A Friday I'm In Love volt az illető.Az idén már harmadszor adták le fent nevezett adónál:-)))))
e_dora Creative Commons License 2002.11.09 0 0 3606
t=r (kinyirni)

gallup stb, visztek vmi gépet?

e_dora Creative Commons License 2002.11.09 0 0 3605
ez a te véleményed, ugy latszik rob77-et kifelejtetted.. érdekes, hogy mi 3-an vagyunk .. (ha visszaolvasol, akad más is)
Csak nem értem miért kellette ezt kétszer begépelned, amikor már szóba sem jött? De biztos jolesett. Esetleg kérd meg lovecat-et, hogy ő is gépelje be kétszer, és akkor már indulhat a halálkommando a cure popzenei ellenségeit kinyitni, meg a sok rohadt pszeudot. (valaki keresse ki azt a hozzászólásom, amelyikben cure-osnak vallom magam.. NEM VAGYOK AZ. És szarom le.) Kellemes hétvégét, és üdv a klubban :)
Előzmény: snakepit (3603)
Martin Vazquez Creative Commons License 2002.11.09 0 0 3604
lesz itt szó a mai hamburgi koncertről?
vagy megint elég egy feszes képalá, mint amit G**** kollega a brüsszeliről is bemásolt?

(mondjuk biztos jó, hogy sokaknak pörög a neve, olyan ez, mint a médiában, mindegy mit csinálsz csak beszéljenek rólad. errefele mostanság kevésért is a "válasz erre" linknél babrálnak.)

a cure is ilyenkor tud koncertezni bazzzz...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!