Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Én is előszeretettel csépellek, osztalak, de erre a csodálatos muzsikára én sem értettem a mínuszokat. Bár valószínűleg nem a művészeknek, hanem a személyednek szóatak.
Opitól szeretném kérdezni, hogy miért kell nekem elviselnem a csesztetést, amikor betartom, és nem szólok az illetőhöz? Azt gondolom, elég nagy ez a kurva fórum, hogy le lehessen szállni rólam az elméleteivel meg az utánam mászkálással és annak bizonygatásával, hogy ő német származással, német állampolgársággal, középiskolai tanuló korában milyen szuper nyelvvizsgát írt. Dzsonszi programja a telefonon meg tableten nem működik, nem bassza ki, szóval igen, látom esténként sajnos...
Különben óriási volt, ahogy ezt a milliárdos, életében egy percet sem dolgozó - alapvetően gőgös nőt levették. Sajnos a Főnökben van még kraft, ahogy szoktam mondani, hiába ám minden. Szerencsére nincs halhatatlanság. Vasárnap este megtudjuk. Mondják, hogy homoerotikus ez a gyerek, de ez engem egyáltalán nem érdekel, az ő dolga, Karácsonynál sunyibbat- hiába bármilyen érv- nem tudok elképzelni.
Már érzem is, hogy csak gyűlik és gyűlik bennem a feszültség... Már értem a libaembert, milyen nehéz megállni egy-egy libás kép közlését a fórumon. A kép már a kiegészítő mezőben, az ujjam már az elsütő gombon, de neeem! Még nem! KI... KEELLL... BÍRJAM!
Megnéztem az MP interjút az Atv-n. Én csak egyvalamit nem értek, hogy miért mindig Szőllősivel teszik össze, akivel kezdettől rendkívüli antipátiájuk van egymással szemben. és hetente váltják a műsorvezetők egymást de Magyar mindig Szőllősire jut, miközben Rónai sokkal jobban tudná kezelni a helyzetet. Magyar természetesen paraszt és agresszív volt ( Szőlősi meg provokatív). Rónainál ez sokkal finomabban ment volna le, a természetéből fakadóan. És akkor ne legyen összeesküvés-elmélete az embernek.
A Momentum Mozgalom (rövidítve Momentum vagy MOMO), egy centrista magyar politikai párt. 2017 márciusában alakult, alapítója és legtovább hivatalban lévő elnöke Fekete-Győr András.
Pont ugyanolyan spontán szerevezés volt mint a teleksz meg a momentán nevű pártocska, a domainek már egy évvel előtte be lettek jegyezve. Szintén spontánul egy CEU közeli ügyvéd által aki aztán színtiszta jó barátságból átadta az új gazdának -- az immáron milliókat érő -- domaineket. Igen, errefelé ilyen jólelkűek a liberális ügyvédek.
Jó, nyugodjál le, ha lehet, nyilván nincs igazam- ebben sem-, és én vagyok a világegyetem legtöbbet tévedő embere, és nyilván egy faszkalap is vagyok. Látom, hogy rendkívül érzékeny vagy, így akkor ennyi volt mára. Ha túlérzékeny emberek beszélgetnek, abból mindig ez lesz.
Neked nyilván, mert hiszel a választási-magyar valósági végítéletben- sok igazság van benne, de bonyolult ez is-, én meg éppen nem.:) (eleve ne feledd, hogy a Főni sem halhatatlan) Innentől vonatkerék-pumpálássá válna a beszélgetés, vagy napfűtéssé, szerintem hagyjuk. Neked bármilyen szempontot ide lehet hozni, mindig előhívod a kognitív disszonanciádat, hogy ne kelljen ennél jobban elmélkedned ezen, - nekem is megvan a sajátom, csak a tiédnél rugalmasabb-, szóval szerintem nincs értelme folytatni.