Ja, igazoltattak bennünket Füred előtt. A motors rendőr még úgy ahogy normális volt, de egy kicsit ő is faszkodott a GSX-R-es barátommal, hogy 30 foknál nagyobb szögben nem állhatna a rendszámtartó-táblája. De a másik az egy igazi tapló volt. Mind az 5-ünket (az MV Veszprémben maradt) ellenőrizett rádión keresztül, a személyt is meg a motort is. Lehet, hogy kötelező volt neki, de tipikusan az a rendőr volt, akiről a rendőrviccek szólnak. Mondtam neki, hogy nem azért van pénz a forgalmiban, mert meg akarom vesztegetni, csak nem tudom máshová tenni. "Akko vegye ki, nehogy utána megvádoljon, hogy elloptam a pénzét"
Örülök, hogy jót gurultatok! Voltak rendőrök is a csapatban? Vagy ilyen barátkozósak vagytok? A Fronosa védelmében csak annyit, hogy szóltak a vasárnapi menetről meg arról is, hogy elmarad...mondjuk ezek szerint erről már nem küldtek levelet? Bár azt mondták, hogy a levélben kérik, hogy jelezze ha valaki megy... Már én is kezdem érezni, hogy patent kis szerkezetet vettem :)
Szevasztok pajtosok! A Frontosa-s kirándulás elméletileg most volt vasárnap, én kaptam rá meghívást, csak nem tudtam elmenni. Helyette motoroztunk megint egyet, most 4 Triumph volt és 2 vendégművész. Tolom a képeket is. Nem áztunk el, nem kellett élet-halál harcot vívni Dobogókő felé és még a családra is maradt fél nap. Ha valaki volt a Frontosa-son meséljen. Black Triple, te annak ellenére nem kaptál róla értesítést, hogy 2 hete vetted náluk a motort? Akkor ezek tényleg reménytelenek. Ja és cseréltünk Ádámmal Fehérvártól Várpalotáig. Mentem egy hegyeset a Street-tel :) Patent kis szerkezet.
Most szerintem az volt neki zavaró, hogy együtt hajtottunk fel az autóútra és nagyon gyorsan kikerültem...Úgy érezte, hogy ez sérti az önérzetét... Amúgy az M0-ás új szakaszán sok barom van... A kabáttal várok mert a jelenlegi olajom pozim beszivathat ha nincs szerencsém :)
Érdekes, téged mindig le akarnak tolni... A kabátot csak okosan.ha tudod a méretet, akkor nézd meg ebay-en is, mert régebben nagyságrendekkel olcsóbban jött ki a vásárlás onnan. Igaz, akkor még Francia kapcsolat volt a Triumphal a Frontosának. Bár nem is kerteltek. Mikor megemlítettem, hogy ebay-en sokkal olcsóbban veszem, csak elhúzták a szájukat és mondták, hogy sajnos ez van. Azt ígérték, hogy amint átállnak közvetlen Angol beszerzésre, nem lesz ilyen gáz.
Nekem nem volt egy motorozós hétvége sajnos :( Szombaton gyereknap+sör=alvás délután majd fűnyírás...Vasárnap meg a szombaton elmaradt kertrendezés, de legalább szép lett, amit csináltunk. Ma mocival jöttem és jó volt :) Egy piros Seat vs Street volt az M0-son. Szívesen elmondtam volna neki, hogy még bejáratós vagyok :)
Amikor voltam olajcserén említették a szalonba, hogy szerveznek majd Triumphos kirándulást. Eddig kettő volt kigondolva, de az eső elmosta őket. Most elkérték az e-mail címemet és majd értesítenek. Lehet, hogy elindult valami a fejükben? Amíg ott vártam kiválasztottam egy szuper kabátot csak marha drága 117 pénz :(
Az oldallal szerintem nem sok baj lesz, mert jó esetben az angol lesz az alap. A gond ott lesz, ami a szalonban is. Hiányzik a márka szeretete, és az ezzel járó törődés. Én mindig azt érzem, hogy ez is csak egy motorszalon/szerviz, holott sokkal többet is nyujthatnának. Lehet, hogy én várok túl sokat, de szerintem az anyacég is pont a clubfeelingen dolgozik folyamatosan, amit itthon nagyon szarul csinálnak (sehogy).
Sziasztok! Mostanában nem írtam, de higyelgetem mi történik. Grat az első olajcseréjez B. Triple! Sajnálom, hogy nem lakom közelebb és nem tudok menni veletek karikázni. Nem hittem, hogy a 7végén motorra ülhetek, de nálunk délben szép idő volt és mentem egy kört a Street-tel. Láttátok, hogy hamarosan elérhető a magyar weboldal a Triumph központi site-ján? Kíváncsi leszek rá.
Köszönjük a meghívást, nagyon jól éreztük magunkat, sztem jó kis csapatot lehetne kovácsolni a társaságból - jó út volt, jót gurultunk, várjuk a következőt...
A 7-st nem szeretem, de viszek térképet, azon látok valamit a 7-es és a 8-as köztött. Azt nem ismeritek? Lehet, hogy full szar a minősége. Mondjuk a 8-ason legalább lehet haladni :)
Aha, azt vágom, csak majd valami elülső helyen álljatok meg, hogy nem kelljen sokat bolyongani. A számodat eltettem, ha ázunk , vagy valami változik hívlak. Egyelőre a cél: Balaton északi part, vagy Füred vagy Tihany. Van tőletek jobb út arrafelé, mint a 8-as?
Ok, nálunk mindenki bátor :). Az eredeti terv szerint megyünk a 811-sen Fehérvárig. Biztosan ismerd az a Videotonnál megy be a városba. 9-kor indulunk, kb 9.30 és 9.45 között érkezünk Fehérvárra. Mondj te egy találka pontot. Mi a nagy krereszteződésben jobbra kell, hogy forduljunk.
Hello, régebben egy LSL Tour Match kormánykitt volt a Speed-emen. Ez egy csutkakormány szett. Az LSL honlapja szerint nagyon hasonló a kettő cikkszáma, már, ami a tiédhez kell, meg, ami nekem van. Talán megérne egy próbát, hogy megnézd.