Berendi Antal-ról a Handball netten nincs több info valaki, ismeri a múltját?
2006/2007
Edző (Óbudai Goldberger SE - Női felnőtt kupa)
Edző (Óbudai Goldberger SE - NBI/B Nyugat női felnőtt)
2005/2006
Edző (Óbudai Goldberger SE - NBI/B Nyugat női ifjúsági)
Edző (Óbudai Goldberger SE - NBI/B Nyugat női felnőtt)
2004/2005
Edző (Gyöngyösi FKK - NBI/B Kelet női felnőtt)
2003/2004
Edző (FTC - NBI női ifjúsági)
Edző (FTC - NBI női ifjúsági 5-8 helyért)
2002/2003
Edző (Herz-FTC - NBI női ifjúsági)
Edző (Herz-FTC - NBI női ifjúsági 5-8 helyért)
Edző (Herz-FTC II. - NBI/B Kelet női felnőtt)
Szerintem tiszteljük az öregeket, meghallgatjuk a véleményüket, de egy fiatal edzőben van tűz és lelkesedés…. PELÉ mondta, csak az marad nagy sportoló, aki a csúcson tudja abbahagyni!
Gondolom ez az edzőkre is igaz!
Amint az várható volt, egy jócskán megerősödött Pécs fogadta a Goldbergert az NB I B-s bajnokságban. A Goli – noha vezeti a tabellát, és szépen nyeri a meccseit – nincs a legjobb formában, mintha fáradtak lennének a lányok. Ezúttal sem remekeltek, de elképesztően küzdöttek a támadó szellemű, főiskolai csapat ellen. A mérkőzés elején azonban a fásultság volt jellemző az óbudai együttesre, már 6-1-re is elhúzott a Pécs, amikor a Goldberger magához tért, és elkezdte ledolgozni hátrányát. A Goli legjobbja ezúttal Lehel Erika (a képen) volt, aki góljaival tartotta a lelket a csapatban. De nem csak ő, hanem a vendégszurkolók is erőn felül segítették az együttest, ezúttal is szép számú drukkerhad kísérte el a csapatot, még Párkányból is jött egy busznyi Goli-rajongó. Szükség is volt a buzdításra, mert a Pécs remekül játszott, egy percig sem engedte, hogy a Goldberger elkényelmesedjen. Végül 23-22-re nyert a Goli, vagyis megerősítette helyét a tabella élén. Legközelebb a Veszprémmel meccsel idehaza (az Elektromos csarnokban) az óbudai gárda, ez a mérkőzés szintén elképesztően nehéz lesz a Goldberger számára. * Az ifi csapat 33-21-re kikapott a Pécs együttesétől.
Info a http://www.obudaisport.hu/ oldalról!
A Goli hivatalos oldalán nincs hír a Pécsi meccsről!
A Berendi "mester" egy kicsit a fejéhez kaphatna egy ilyen meccs után! Jobban járna mintha a szúrkolók teszik ezt meg vele! Látszott a fején, hogy bevan szarva egész meccs alatt. Kivülről az látszik, hogy némely játékossal kivételezik és ezzel tönkretesz több olyan játékost akikre lehetne számítani! Remélem a Goli vezetői is észreveszik elöbb-utobb, mert erre rámehett az egész csapat. Ez az ember a saját (és a kis kedvencek)érdekeit nézi és nem a csapatét. MI, igazi Goli szúrkolók, nem azért utazunk hétről-hétre, hog EGY ember agonizálását nézzük. Nem tudjátok véletlen, hogy az Ujj Péter milyen doktor? Mert ha ügyvéd, akkor a Berendit perelnie kéne ezért a munkáért és nem fizetni!
jó meccs vot?Nem tudtam menni,de reméltem,hogy nyerünk.Az OGSE üzenetéből én sajna nem értettem semmit,de valószinű fáradt vagyok.. :-) De a Pali bácsis megjegyzésre kiváncsi vagyok: mit kell tudni? Min munkákodik?És miért tenné? Ez valami tréfa? Hajrá csajok,a jövő hét kemény lesz,azon el is dőlhet akár a bajnokság.
A Goli egyik tulajdonosa lenne az Opus via tulaja? Különben egy érintett és jól informált embertől hallottam , hogy ebből semmi nem lesz, az önkormányzat nem igazán akarja átsorolni a telkeket és az Eurpai Unió se igazán akar erre pénzt adni.
De ha bármilyen infod van kérlek oszd meg velünk bővebben.Goli iránti tudászszomjam olthatatlan :)
Pali Bácsiról is írhatsz . Ki az a kedves ember aki a Goli elkötöztetésén munkálkodik......
Segitek... önkormányzat & Opus= Óbudai Sport és Egészségközpont!
Az OPUS-VIA Kft. új beruházás megvalósítását tűzte ki célul, Óbudai Sport és Egészségközpont néven. ha kérdés van még? akkor a válasz itt: http://www.opus.hu/ose_kubik.php
Jól informáltnak tűnsz ! Ha igazad van és az "öreg" a fuziót tervezi akkor ingyen se kell tőle a sál !
Nem tom miért kell erőltetni ezt az egyesülést ? Goli részről abszolút semmi előnye nem lenne, kicsi jobb utánpótlás műhely de inkább veszteség. A Kőbányaik viszont talán csak így tudnak megmenekülni a széteséstől !
Remélem a tulajdonosok kedvét nem az önkormányzat vette el ! A polgármester szereti a sportot, a kosárlabdát különösen ! Biztos vagyok benne egy esetleges elsőosztály kiharcolása esetén az önkormányzat is sokkal rugalmassabb lesz.
Mi a véleményed az öregről? Nádori Pali bácsiról kérdezek!
Tudomásom szerint Sparis játékosok akik Golisok voltak... már tényként beszélnek a Goli Spari egyesülésről amit a Pali bá intéz hivatkozva Ujj Péterre te mit tudsz erről?
Konkrétumot én sem tudok,csak ami publikus : az önkormányzatot még a választások előtt megszólitották,hogy tárgyaljanak arról,hogy Óbuda adna területet, a csarnokot a Goli tulajdonosi köre felépitené.Bús Balázs akkor még csak polgármester jelölt volt,és biztositotta az érdeklődőket,hogy megválasztása esetén támogatja a csarnoképitést,sőt még uszodát is szeretne hozzácspni.(mondjuk az a Golinak nem kell,de a kerületnek igen :-) Aztán a megválasztása után újra megkeresték Bus Balázst,de akkor már a hirek szerint vele nem lehetett találkozni,lepasszintotta az ügyet egy helyettesének,egy hölgynek.Ez a hölgy - a tulajdonosok elmondása szerint - nagyon aranyos és készséges volt,csak éppen jottányit sem haladt az ügy, egy tárgyalás le lett egyeztetve,de azt az önkormányzat meg lemondta... :-(( Azt nem tudom,hogy jelenleg hol tart az egyeztetés,mert mindig csak annyit hallunk,hogy mi szeretnénk,de az önkormányzat most egyéb,szintén fontos ügyekkel van elfoglalva.Ez biztos igy is van,de kurva ciki,hogy egy olyan kerületnek, mint Óbuda-Békásmegyer, NINCS egy kis csarnoka sem,a Folyondár utcait ajánlgatják,de az a Vasasé, és kézilabdát nem leht benne a méretei szerint játszani... Valakinek biztos nagyon jó,hogy Óbuda csapata a VASAS, de ezt csak a hülye kajálja sokáig.Amúgy lehet,hogy össze kéne fogni az Óbudai Kaszások kosárcsapatával,nekik is biztos jól jönne egy saját létesitmény,és legalább tényleg óbudaiak... Szóval csarnok itt akkor lesz,ha valaki nem vár az önkormányzatra,mert csak választási fogásra jó a sok igéret...Szánalmas.
Tudsz a csarnoképítésről valami konkrétumot ( hol, mikor mekkorát )? Van ennek REALITÁSA, vagy csak akarat van ?
A XVIII-kerületi önkorm. egy nagyon szép csarnokot ( Sportpalota) adott át 1 milliárd forintból. Több évre vettek fel hitelt. Nagy segítség lenne ha a klub mellé állna az Óbudai Önkormányzat ha már egy Angyalföldi hátterű klubbot ( Vasas Opus Via Óbuda ) támogat bőkezűen.
Jó,de legközelebb,valami jobb kifogást találj ki :-)) Most nézem,hogy ezen a kurva billentyűzeten néha beragad az "l betű " és nem irja le,úgyhogy korábbi irásaim kissé parasztosnak tünhetnek,bocsi mindenkitől :-))) Leszámitva,hogy nem pont erre az eredményre számitottam,a meccs amúgy jó volt,sajnálhatod...
Kedves V-man, nagyon hiányounk a meccseinkrő,igazán nem szép tőled,hogy csak a Vasas elen votál kint,azóta hanyagolsz minket :-))) De azért látom,a szived lassan idehúz,mert legalább kiváncsi vagy az eredményre.Szép lassan bekékülsz ( világoskékre gondolok ) majd meglátod :-)))
Maximálisan egyetértek.Marika a védekezésben is küzdött,harcolt,saját testi épségét sem kimélte,ráadásul 5 gót dobott,mind élményszámba ment és rendkivül fontos gólok voltak.Jó lenne,ha ez azt jelentené,hogy ismét magára talál,mert a szezon kezdetekor ő volt az év meglepetése,aztán valamitől nagyon visszaesett,de ez a meccsen már a mi Marynk volt :-) Marika,a meccs embere nálam is te voltál.Azt még hozzátenném,az 1:6 os kezdés után Polgár Kati bravúrjai nagyon kelettek,ez hozott vissza bennünket a sirból.De ez a kis-Cornexi fantasztikus volt ma,nem ?
Nagyon nehéz meccs volt..... Ha a Nagyatád elleni meccset Krivokapic Natasa nyerte meg nekünk akkor ezen a meccsen ezt a címet szerintem Rummer Máriának adhatjuk.
Mind a két félidő sokkolóan indult. A labda csak a mi hálónkba pattant. Talán még a múlt heti meccs volt a lányok kezében és lábában. Ez nagyon kevés lesz jövő héten Pécs ellen !
A Cornexit meg nem értem. Hogyan lehetett ez a csapat eddig pofozógép? Ha most kezdődne a bajnokság komolyan kellene velük számolni.
Örömmel vettem észre , hogy újabb szponzor csatlakozott a csapathoz :)