"Voltam ma márkaszervízben, azt mondták, hogy kb 20ezer forintért tudnak rendelni."
Az ugye köztudott, hogy a márkaszervizben semmi sincs ingyen csak borsos áron.
"A fórumra még nem regisztráltam, ezért a linkedet nem tudtam megnyitni, mert azt kéri, hogy jelentkezzek be."
Csupán a regisztráció kevés ahhoz, hogy hozzáférjél minden menüponthoz így pl. a letöltésekhez is, ahhoz Klubtagnak kell legyél.
Klubtagság meg csak akkor jön létre ha "támogatod" az oldal működtetését, nincs tagdíj csak támogatási lehetőség.
De sokan, nagyon sokan akik sok sok millióért vesznek Passatot sajnálják a támogatás minimális 2500 Ft-os éves összegét...., de nem kötelező, márkaszervizben van megoldás mindenre.
"Akkor a Passat klub oldaláról regisztráció után valóban le tudom tölteni a B7-es kézikönyvet, nem csak régiek vannak?"
Van B7-es kézikönyv természetesen a link is onnan származik, te nem, de én megtudom nyitni, a regisztráció még kevés ahhoz, föntebb írtam róla.
Van Autóvásárlási tanácsok topik ahol reg. nélkül tudsz érdeklődni erről a témáról, arra az esetre ha nekem nem hiszel.
találkozott-e már valaki a következő jelenséggel? Adott egy 2006-os Passat 1.9 pdtdi, hosszú autópályás utazás után a kuplungpedál beesik, megnő a holtjáték. Pár pumpálás után megoldódik a probléma. Ha városban használom, amikor többet kell használni a kuplungot akkor nem jelentkezik a hiba. A hiba adódhat esetleg régi fékolaj miatt?
Köszi, gondoltam rá, de miközben a neten keresgéltem utána, egy angol fórumon olvastam, hogy kint £35-ba kerül a kézikönyv VW márkaszervízben, ami kicsit megijesztett. Ettől függetlenül bemegyek majd a szalonba, hátha itthon valóban kevésbé drága.
A héten vettünk egy 2011-es Passat B7 kombit. Mivel az autó külföldről lett behozva, csak német nyelvű kézikönyv van hozzá. Elég sokat kutakodtam a neten, de nem találtam sem magyar, sem angol nyelvű kezelési könyvet hozzá. Kérdésem a következő:
Nincs valamelyikőtöknek digitális formában magyar vagy angol kézikönyve az autóhoz?
Ha van papír alapú magyar vagy angol nyelvű kézikönyvetek, és Budapesten vagy Vácon vagytok, akkor sör/csoki/stb ellenében meg tudnánk beszélni egy személyes találkozót, mely során a kézikönyv oldalait végigfotóznám? (kb 10 perc)
Angol 1-2 éves autót (Passatot) szeretnék behozni. Mennyire költséges és munkaigényes lenne szerintetek átalakítani bal kormányosra? Csak akkor hoznám ha megéri átalakítani, mert jobb kormányost nem szeretnék használni.
A közeledő 60 ezres (kétéves) szervizemre szeretnék keresni egy jó márkaszervizt. A helyi (közeli) szervizről sok horror történetet lehet hallani, szóval mivel az első szervize az autónak a számla szerint a Ferihegy Autónál volt, ezért ez az elsődleges célpont (mivel a szervizfüzetbe nem írták bele csak a számlát csatolták a szervizfüzetbe, de én ezt a hiányt pótoltatni szeretném)
Ha valakinek esetleg rossz tapasztalata volt a Ferihegy Autó szervizével az ne tartsa már magában, akár privátban is várom a tanácsokat, esetleg az egyéb javaslatokat a megbízható és korrekt márkaszervizekről ahol nem horror az árazás.
Nem akarok spórolni a szervizen, mindent meg szeretnék csináltatni amit ilyenkor kell és nem akarok olajat sem vinni, de ha valami megkapható olcsóbban is, akkor miért ne!