többfelé azt írták a hétvégi adios sztrítballal kapcsolatban, h:
"Császári Attila, az adidas Magyarország Kft. marketingigazgatója az esemény sajtótájékoztatóján elmondta, Tim Duncan, Kevin Garnett, Tracy McGrady és Lebron James volt a kiszemeltjük, de az egyformán a sportszergyártó cég által szponzorált játékosok közös forgatáson vesznek részt augusztus közepétől szeptember közepéig, szinte ismeretlen játékost pedig - bár kaptak ajánlatot - nem akartak Budapestre hozni."
Há vazze, mos vagy NAON TUD VMIT Császári Attila (az a furaszemű fazon), vagy csak "füllentett". Vagy - mert valszeg MTI-hez eljuttatott sajtközlem.ről lehet szó - vki más elírt eghy nevet, v "tévedett".
ezek így együtt NÉGYEN lehet, h forgatnak, de h nem "egyformán a sportszergyártó által" vannak szponzorálva....
Azért ebben a 4 éves szerződésben az is benne van, hogy a szerződtető klub nem akar rosszul járni, mert ugye kivásárlás nélkül nem teremne neki túl sok babér. Vasquez sztem tuti max 2 év múlva már NBAben fog játszani és akkor majd a Magic fizetheti a kivásárlásért a 350e dollárokat ami a max kivásárlási összeg.
A Raps is hasononlóan járt Ukiccsal, aki szimplán megsértődött, hogy a draft 2. körében kelt el és egy hasonló szerződést írt alá.
Egyenlőre Colorado springs-ben a Légierő akadémián fognak játszani legalább az első két hétben, de Oklahoma City, és Baton Rouge is szivesen látná őket.
Na ezzel a Vasquezzel is jól megszívta a Magic. Úgy döntött marad Európában, négy éves szerződést írt alá, és akkor még azt nyilatkozta, hogy hogy fejlődni akar, hogy "ha majd egyszer a Magicben játszik" akkor a közönségnek nagyon tetszen. Ezek után mit gondol mikor fog ott játszani. Bár így is elég szar a csapat, nem úgy néz ki, hogy lesz ott valami a közeli jövőben. :((((
Tavalyelőtt csak azért ment tovább a Nets a Pistons ellen, mert Billups sérült volt. Szvsz egy az egyben az egyik legjobban védekező PG, Kidd tuti nem ugrált volna annyira.
a Cavsben indult, 1ébként valóban jónak indult, volt zsákolóversenyen is de én max sztárnak nevezném, és nem mind1 h 1 sztár tud-e csapatjátékot jáccani vagy nem, ő tudott úgy fest
1ébként úgy látom nem a sérülése fogta meg igazán, hisz amig nem ment a Bullsba addig tartotta a 20as átlagokat
Azért van a fórum, hogy megosszuk egymással a gondolatainkat, nevezzük inkább ezt eszmecserének, mint vitának ;-)
A szitu csak annyiban hasonlít eddig, hogy 2 viszonylag erős csapat olyan emberekkel erősített, akik amúgy is húzóemberek voltak a saját csapatukban (talán J-Will nem).
Ettől még nem biztos, hogy úgy fog végződni a történet, mint tavaly.
És lehet hogy szerited hülyeséget csinált a LAL a két öreg leigazolásával, de mégiscsak a nagydöntőig mentek, míg az azt megelőző évben már a második körben kiestek. És abban is biztos vagyok, hogy a tavalyi vagy az idei Pistons ellen az NBA történetének legjobb csapatainak is keményen meg kellett volna izzadnia 7 meccsen a győzelemért.
Egyébként az egész hsz-em (legalábbis az első) legfontosabb gondolata az volt, hogy szerintem a Heat és a Spurs hülyeséget csinált a nagybevásárlással, mert "If it ain't broke, don't fix it." Ezért nevetséges Finley magyarázata is: "room for improvement" - nagy f*szt. A gyűrűre a legtöbb esélyem a SAS-ban volt, ezért oda igazoltam. És ráadásul még Cuban-t is jól megszívattam. Ez lett volna a becsületes.
Tehát visszatérve, a MIA és a SAS is nagyon jó csapat volt tavaly, minek alakítják át akkor gyökeresen az egész csapatot? (És főleg a MIA.) Sztem ez a 2 dolog ugyanolyan hülyeség volt, mint amikor a LAL 2004-ben leigazolta a fél Hall of Fame-et.
Szvsz Walker és Williams idegesítő sztárallűrökkel rendelkező, de az átlagnál max. minimálisan jobb játékos. GP is rinyál, de ő legalább tényleg jó volt valamikor...
Szinte biztos, hogy ezt a szezont másik városban nyomjuk végig.
Ezt egy másik fórumba is beírtam két napja:
"A helyi szurkerek azt szeretnék ha valamelyik közeli kisvárosban lennének a meccsek. Többen elképzelhetőnek tartják, hogy megvalósulnak azok a pletykák, amelyek korábban arról szóltak, hogy a csapat más városba megy, volt Kansas-ről és Las Vegas-ról szó az elmúlt évben. Van egy olyan vonulat is, amely szerint az NBA most is meg akarja mutatni, hogy mennyire karitatív, és főleg nem fogják engedni, hogy elhagyja a várost a csapat."
A legújabb, hogy Oklahoma City is azok között a városok között van, amelyek szóba jöhetnek ideiglenes állomáshelyként.
Amúgy elhiszem neked hogy jobb a két öreg leszállóágban, de nem véletlen hogy a döntőről beszéltem, mert amit ott műveltek, azt Willimas és Walker is megtudja csinálni, és talán tőlük nem is vár senki annyit, mint Malone-tól és Paytontól.
Számháborúzni nem akarok, de az is biztos, hogy Williams már nem az az "életemetegyhátmögöttipasszért" típus, mint amilyen volt a Kings-ben(akinek nem mellékesen összesen 4 tizeddel rosszabb az asszisztátlaga a karriert tekintve, mint Paytonnak). Walker meg szarul trojkázik, de pont ezért mondja azt mindenki, hogy legalább egy kintről halálpontosan célzó embert valahonnan elő kell kaparnia a Heatnek. Malone-nal jutottak oda, ahova? Furcsa egy olyan emberről ezt olvasni, aki a szezon felében nem is játszott.
És ne bizonygasd azt, hogy Walker meg Williams nem sztár, mert én sem írtam olyat hogy sztárok. Mondandóm szelleme inkább az volt, hogy a LAL kiöregedő emberei nem voltak alkalmasak egy szezon végigjátszására, és pont akkor mondtak csődöt, amikor a legnagyobb szükség lett volna rájuk: a döntőben.