World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Tankkal én se pugoltam durván 7-8 hónapja. Nem is szeretnék. Aki tankolt már az szerintem érti miért. DPSsel viszont vidám az élet, bár mindig szar tankokat fogok ki :) De tényleg :) Múltkor volt egy srác 32 pont proton és nem volt shieldslamje. Sírtam.
Én imádom az egygombos mágust. :))) 1 gombot nyomni és nézni a számokat, ez a nekem való. :))) Ha meg sebződök van két iceblockom, aztán jónapot kívánok, részemről a fáklyásmenet.
Én ennél egyszerübb lélek vagyok, nem pugozok. Ha valahova menni akarook, mindig van a guildből csapat. Innentől kezdve holmi noob pugok nem zavarnak :-)
Én mostanság mageztem egy kicsit, tökre kikapcsolt egy kis kiteolás meg blinkelgetés. Ja és hogy nem gond vele pugolni mert nem zavarja a fasz dps a tankolást és heal miatt se basznak le akik megöletik magukat :D Én meg jó DPS vagyok, tisztelem az aggrót. Megvárom hogy lehúzza a másik núb és akkor blasztolom szét a mobot :D
Nagyon más palával healelni mint pappal. Ráadásul asszem én már így maradok, a mágusommal legutóbb Moroesig bírtam Karát, megörjített, hoyg nem tudok healelni (max kötözni ugye, de az azért nem az igazi ;-)
Szóval a mágus marad farmolni, gazolni, lötyit gyártani. Igazán játszani meg a healereimmel szeretek :-)
Mondjuk ezt én se értem, hogy minek két healer. :S
Nálunk van egy kari, akinek 7 db 70-ese van, de a három "main" hetvenese az mindhárom druida. Egy feral, egy resto egy boomkin. És mivel több gépe is van és ezek több külön accounton vannak, ált. napizni úgy szokott, hogy egy csinálja, kettő meg follow. Azt mondta eddig 11k gold jött be napikból és mást is szokott csinálni. o.O
na, nálunk raid allyban olyan van, akinek van 70-es prot és fury warriorja is :) Bár a másik arc érdekesebb, 5 karakterrel exalted Karában, egy csak revered, az egyéb, 60 körüli karaktereket csak sallangnak hívja o.O
egyszar mar kint voltunk vele, amikor a guildtarsak megcsinaltak akkor meg 15 instaval. irtam a szoaksso szerkezztosegi cimre egy kis szosszenetett mindenfele adatokkal, linkekkel, de meg nem valaszoltak.
A priestem kinézete speciel nem az én ízlésvilágom alapvetően, lévén örökölt kari, de már a szívemhez nőtt. És úgy szép ahoyg van :-)
Más, dicsekvés on: a guildben összesen ketten vagyunk akinek a main healere mellett van alt healere is. (Nem sok ilyen őrült van :-) Kis palám szedett-vedett cuccaiban elérte tegnapelőtt fülig buffolva a 2k+ healupot. Lassan revideálnom kell a "kis" jelzőjét :-)
UD-ben az a gáz, ahogy fut, mint akinek teli a gatya :)) Mondjuk amitől kész voltam, az az ork nő, ahogy ugrás közben hátracsapja a fejét. Egyrészt egy ilyet kreáltam, hogy Orgrimmarban megvegyek egy engineer receptet, ami csak horda oldalon kapható :) Másrészt meg a teleport malfunction is ezt dobta tegnap :D
Jah és tegnap a Council méltóztatott nadrágot is dobni a priestemnek. És Illidan második fázis télleg mókás, még össze kell szoknia a két tanknak. Na majd ma :-)
Igazából nem csak az orrméret a probléma, hanem az, hogy pl. Scythának kiválasztottad a lehető legráncosabb arcot, hozzá mélyen ülő gombszemeket és hosszú ősz hajat. Kb. úgy néz ki, mintha mondjuk 697 éves lenne. Az ilyeneknek mondják, hogy ne vegyen már tartós tejet...
Archiról nemrég írtam asszem, miután Heinék is épp ott tartanak. Azért szólok, nem egy Azgalor :-)) Mire mindenki megtanulja, hogy
a) ne égjen b) repülés után ne placcsanjon szét c) legeslegfontosabba túlélés, mert a köpködésbe is belehal, viszont ha te halsz meg az az elején jó eséllyel wipe
addig el fog telni némi idő. Kinél több kinél kevesebb :-)
Btw ennyi a taktik is ahogyan azt uncas is megállapította :-)
Na ez az első törpicsek, amelyik tetszik. Bocs DB, de te mindkétszer kiválasztottad az alkoholista-csöves arcot... :D:D:D (Bezzeg az én trollom az egy Adonisz, hosszabb a keze, mint a lába...)
Archimomde taktik? Ne halj meg bután. :D Ja és időben találj ki valami normális kifogást hogy ha elcseszed a könnycsepp nyomogatást, mert a lag-ra fogni nagyon átlátszó. :D
gyorsan rá is dobtam az Ethernium Scope-ot, néztem hogy jajj mennyi farmolás lesz, mire összejön az alapanyag hozzá, erre a bankomban megvolt minden :) Kicsit túlvásároltam magam asszem szintezéskor, meg a Khorium puskára is maradt alapanyag erősen, azt most legalább elsózhatom
Örömmel tölt el a gondolat, hogy az én törpéimnél is vannak rondább karakterek:-)))))
Tegnap IRL okokból nem raidelek, TS-en hallgatom hogy a többieknek Kaz'rogal első, Azgalor 2. pullra lement:-)) WTF! Archimonde taktikok voltak már a fórumban? Vagy van kedve valakinek wall of textet írni?:-)