Először is köszönöm mindenkinek a jókívánságokat!!
Azt hittem, hogy majd nyugodtan szépen elmúlik a dagadás a lábamról, de egyre intőbb jelek érkeztek, hogy mégiscsak meg kellene röngeneztetni a lábam. Vasárnap estefele alig tudtam már ráállni, de hétfő már jobb volt. Aztán hétfő este mikor levettem a fáslit, nagyon csúny volt, még mindig bedagadva és csúnyán bevérezve, tiszta sötétlila volt a bokám. Másnap többen is mondták,hogy ha mindenáron tönkre akarom tenni a lábam, akkor ne menjek el röntgenre. Elmentem, aztán az lett a vége, hogy úgy fogadott a nő, hogy 1 hét fekvőgipsz, utána járó. Próbáltam meggyőzni, hogy erre semmi szükség, és hogy tényleg elkerülhetetlen-e ez, de hajthatatlan volt. Ez most nagyon rosszkor jött. A bokaszalagom 15 fokra nyílt meg.
Talán egy külön cikket megér a sérülésem az ajkai szóban, a nemzeti sport mondjuk már szólt, hogy péntek délelőtt jönnének.
Bocs Vili ,de tegnap pont olyan nap volt ,hogy senki nem ért rá segíteni ,de nekem végig a FOTEX meccs alatt lelkiismeretfurdalásom volt ,egészen addig ,amig nem gondoltam bele ,hogy Nektek 2 hét múlva az egész nyaratok szinte szabad lesz .Hívtad volna a kollégáidat, hogy-hogy 4 óra tanítás után sem értek rá? Ha előbb szóltál volna , én mindenképp segítettem volna!Andris gyógyulj meg, különben hol játszottál az engedélyünk nélkül?Holnap megyek focizni !
Csak miheztartás végett, hogy a Földi-fivérek mennyire odateszik magukat a meccseken. Kisöcsém lábát be kellett gipszelni (fekvő) tegnap mivel részleges szakadás van a bokájában a döntőben elszenvedett sérülése után. Ma hozom haza Veszprémből.
Nem tudom PT-nek mi a gondja a képpel?! Látszik rajta, hogy ki hajtott a mecsen, nekem legjobban a Tuji speciális floorball cipője tetszik! :-) Ja és egy kérdés: a Bálint kezén mi az a sárga szalag és mit jelent rajta a C, én arra tippeltem, hogy Children! :-)
GRATULA MINDENKINEK!!!!!! Nagyon büszke vagyok rátok, de most komolyan!!!!
Pötty fejét majd retusálom a szokásomhoz híven!!! Az úgy jó lesz? :-)
Nem tudom, hogy jövő szeptembertől azért még járhatok a keddi összejövetelekre? Ilyen profikat már meg kell kérdeznem....... Esteleg ha néha fizetem a sört?
Most egyébként mi lessz? Irány az OBII? Akkor emelkedik a tagdíj? Jók legyetek, még egyszer GRATULÁLOK!!!!!!!!!
Na végre, megcsinálták a netemet a munkahelyen, úgyhogy ezentúl sűrűbben fogok beírni, már ha el tudok lógni a szalag mellől. Szegény Pöttyből a kép alapján elég sokat kivett a döntő... :-)