Na látod, nem is vagy te olyan buta, :-)) érted a célzást! Bár lehet, hogy a hiányod volt oly' fájó, hogy megszédültem tőle...
Bár, ahogy visszaemléxem, akkor elég sok embernek hiányozhattál!
A novellával semmi baj nem volt tetszett nagyon!
A cd miatt már igen izgulok ha a hétvégén nem is de a jövö hétvégén tuti otthon leszek! Milyen volt a Win(nélkülem)?
üdv megint!
meglátom, mit tehetek, megbeszélés tárgya az igazgatóval, mennyire muszáj nekem ott lennem a sulis napon... ami valószínűbb: hogy péntek délután, este ott tudok lenni, persze no alkohol, ha a szombat miatt tűzni kell haza... ZOLI, köszi az infót! Ági, nyugi, talán pénteken lesz rém... viszont Péterhez hasonlóan én is előrebocsájtom, nem biztos nyári tábori részvételem... Kata, Ági, Ákos, itt a stafétabot átvételének ideje: kiadó a színdarabrendezés, a tábori muzsika, a reggeli ébresztő, a kolompolás:) én bízom bennetek, képesek vagytok rá:)))) és kípszmájling éljen az eusa...!
Kedves Forum! En mindent megprobalok megtenni odajutasom erdekeben, bar egyszerünek nem mondhato a problema: majus 30 föproba, majus 31 premier... Elvileg a premier napjan mar semmi dolgom, de ugymond hallgatolagosan megis kötelezö ott lennem. Ha megis elengednenek, kellene egy olcso repcsit talalnom, hogy legalabb szombat estere odaerjek. Kalandosnak igerkezik, en megprobalom, hatha. Mar csak azert is, mert egyidös vagyok a taborral, egy honappal fiatalabb, nekem meg juni 30 a 30. szülinapom. Es azert is - napok ota fontolgatom, hogy megmondjam-e, de sajnos eleg biztosnak nez ki a tragedia -, mert a taborba viszont nem tudok menni, legalabbis nem vegig, nem enged el a munkahelyem - vagy juli 19-ig, vagy 24-ig itt kell lennem... Itt a vilagvege...
Éljen!! Találkozunk!!
Nyugatinyulunk is jön??
Megjegyzem ha nem vettétek volna észre én sem ittam el senki elől a piát nyáron!
Zoltánka még nem tudtam kideríteni az időpont félreértést de igyekszem. Nem tudom mit értehettem félre!
Szia Feco!! Ne tedd ezt hogy nem lépsz föl! Rém nélkül nem tábortűz a tábortűz!! Mi lesz velem! Min fogok nevetni???
ITTEN VAN:
FELHÍVÁS
AZ EGYKORI ÉS MINDEN LEENDŐ OLVASÓTÁBOROZÓHOZ
Az Ady Endre Könyvtár és a Ratkó József Közművelődési Egyesület
TÁBORITA FESZTIVÁL-t rendez
2003. május 30-án 31-én (pénteken és szombaton) Hatvanban,
az Ady Endre Könyvtárban és a könyvtár kertjében.
A rendezők szeretettel várják a VASUTAS és KÖZÉPISKOLÁS OLVASÓTÁBOROK egykori tagjait kiscsoportvezetőit, a táborok hajdan volt lakóit, a közreműködőket, a segítőket. Mivel nem tudunk mindenkit elérni, ezt az értesítést „add tovább” annak, akinek csak lehet.
Az udvaron felállítandó bogrács, tehát közös ebédünk és vacsoránk érdekében tudnunk kell, hányan leszünk. Ezért minden érdeklődő barátunkat arra kérünk, közölje velünk az alább kért adatokat legkésőbb május 20-ig. Ezzel egyidejűleg egy a későbbiekben megjelenő kiadvány –a TÁBORI KRÓNIKÁS– érdekében ugyancsak kérünk mindenkit, minimum 1 oldalon foglalja össze olvasótábori élményeit, emlékeit. Írja meg véleményét. Hasznosnak, haszontalannak tűnik-e évek múltán visszatekintve a táborban (táborokban) eltöltött idő?
FONTOSAK A FÉNYKÉPEK IS, amelyeket a számítógépes feldolgozás után természetesen visszaadunk már a találkozó alkalmával. A képek hátoldalára kérjük a nevet felírni.
Természetesen számítunk a leendő –idei– táborlakók jelenlétére is.
Gazdag programmal készülünk a május végi 2 napos FESZTIVÁLUNKRA, az erre szóló meghívót mindenki megkapja a saját –nekünk megadott– címére.
Bízunk benne, a találkozás, a szóváltás öröme, a fényképek, a hajdani videó felvételek, a tábortűz melletti estvéli nótázás megteremti bennünk az együttlét örömét és újra megtaláljuk azt a közös hangot, amely akkor és ott olyan természetes volt.
A jelenlegi középiskolások olvasótáborának vezetősége nevében is szeretettel és érdeklődéssel várjuk a jelentkezéseket.
Telefonszámunk: 37/542-110 Fax: 542-111
E-mail: konyvtar@vk-hatvan.bibl.hu
Baráti üdvözlettel:
Kocsis István
Igen, én is megtudtam, úgy, hogy Dorkával véletlen összefutottam a Kálvin téren..., és azt is megtudtam, hogy "műsorszám" leszek, de most ezúttal le kell mondjam, mert nekünk akkor sulis jubileumi ünnepély lesz kötelező jelenléttel... De jó szórakozást kívánok hozzá!
Emberek!
Remélem már mindenki értesült róla, hogy május 30-31 kétnapos mega olvasótábori találkozó lesz a könyvtárban. Mega, mert nem csak a mostaniak, hanem mindenki ott lehet, aki az elmúlt 30 évben táboros volt. Mi ott leszünk, az biztossss....
Sziasztok újra!
Na szóval, előkerültem... A hosszú távollét oka abban keresendő, hogy nem végeztem internetes tanfolyamot, de ezt ne részletezzük, persze néha a szervereket is átvariálták a suliban. Node az, hogy a tavalyi teljesen megjegyezhetetlen jelszavam eszembe jutott, azért az nem semmi:) Szóval kimaradtam egyáltalán valamiből tavaly november óta?? Az idény uccsó kolibris bulija május 16-án lesz, székek korlátozott számban még foglalhatók, ha 7-e odaérsz:) Szeretettel várok mindenkit!
Nyár van, meleg van, 30 fok van! Nagyon kellene az a bizonyos kedvenc zöld rövidujjú pólóm!
Juttasd má' vissza, különben be kell vetnem Kurucz gyereket!
Május 30. az utolsó időpont!
SZiasztok!Amig ti itt szorakozgattok en ragom le az osszes kormomet a vizsgak meg minden hulyeseg miatt...gondoltok ti ram egy kicsitt is..egy ki egyutterzest kerek!!!!
Mi a helyzet a taborral?Vegulis mikor lesz?
Mondjatok valami biztatot!
Vicus!