Keresés

Részletes keresés

Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.07.13 0 0 1235

Óóóóóóóóóóóóó! :))))))

Nagggyon jó ember vagy. :))) Jézusom, te egy akkkkkora mázlista vagy, hogy el se tudod képzelni!!! Én Kocsist még csak párszor hallottam zongorázni, és régebben valahogy érzékenyebben zongorázott, pont akkor, amikor te láthattad-hallhattad őt!!! :**(((( Na jó, tehát úgy 30 éves kora alatt... kb. addig volt számomra a legjobb. Mert én ált. a romantikusokat/klasszikusokat szeretem, és őket jobban játszotta fiatalabb korában. Van kedvenc zeneszerződ?

De arra még mindig nem válaszoltál, ezt a kérdést nem engedem elsinkófálni, hogy honnan tudod, hogy jófej is :))

Előzmény: harpokratesz (1230)
harpokratesz Creative Commons License 2004.07.13 0 0 1234

most olvastam a Vágvölgyi könyvében, hogy a japánoknál milyen fontos az ember vércsoportja, má' hogy melyikhez tartozik. az tényleg feltűnt, hogy a japán filmsztároknál mind fel van tüntetve (sőt a kínaiknál is!), de nem gondoltam volna, hogy ennek komoly jelentőséget tulajdonítanak, kb. úgy, mint nálunk a zodiákusnak.

érdekes, de szerintem nincs különösebb jelentősége, bár biztos összefügg valamennyire a vércsoport és a jellem, de a születési horoszkóp sokkal inkább lényeges, mert az adja meg az egész személyiség struktúráját, sőt annál jóval többet.

mindenesetre szomorúan konstatáltam, hogy egyik ázsiai kedvencemmel se stimmelek vércsoportilag (kivéve Gackt-ot, vele igen! lehet, hogy azé' is haraptam

így rá), horoszkópilag meg szintén nem:))

itt a japán vércsoport-jellem meghatározás:

Vércsoport horoszkóp
harpokratesz Creative Commons License 2004.07.13 0 0 1233
bocs, jobb oldalra klikk.
Előzmény: harpokratesz (1232)
harpokratesz Creative Commons License 2004.07.13 0 0 1232

új Ando képek, WOW!!!

AndoM

AndoM2

AndoM3

AndoM4

AndoM5

AndoM6

AndoM7

AndoM8

AndoM9

AndoM10

klikk még alul bal oldalt a négyzetre, mert nagyítja.

harpokratesz Creative Commons License 2004.07.13 0 0 1231

link róla:

itt elárulja magát

itt is

DL4 DL5 DL5

DL6 DL7 

DL8
Előzmény: harpokratesz (1229)
harpokratesz Creative Commons License 2004.07.13 0 0 1230

Na, tisztázzunk előbb valamit: engem a pasiban legelőször a művész érdekel, a szépség önmagában nem ér semmit, ha az illető nem tehetséges valamiben és nem egyéniség, akkor hiába. ha plusz még szép is hozzá, az maga a hawai. a külső szépség egyben a belső szépség is.

Jártam Zeneakadémiára később is, mert a kortárs komolyzene nagyon érdekelt, pl. a német Stockhausent és népes famíliáját többször is hallottam/láttam koncertezni, de ugyanígy Kurtágot, Ligetit, Eötvös Pétert, az Amadinda Ütőegyüttest, stb., stb.

Kocsist is láttam élőben, de ne kérdezd mit játszott, mert fogalmam sincs, nem emlékszem, oly rég volt (kb. nyolcvanas évek).

A koromat pontosan nem fogom elárulni, de nem vagyok mai csirke (60-as nemzedék):))

Sajnos nem játszom semmilyen hangszeren, ez nagy szívfájdalmam, de majd egy következő életemben bepótolom:))

Laikus zeneszerető vagyok, minden zenei műfajt megeszek, csak igényes, színvonalas legyen.

Előzmény: Lórien Úrnője (1228)
harpokratesz Creative Commons License 2004.07.13 0 0 1229

ne mindig ferdeszeműek legyenek, itt egy mexikói szépfiú. találós kérdés: melyik piroskarikás filmben domborított, és melyikben domborít most?  Ja, és mi a neve?

DL DL2 DL3
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.07.13 0 0 1228

:)))))))))))))))

IMÁDLAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Végre valaki! Istenem, olyan sokat keresem az ilyen emebreket! :))))

Szóval jártáltál Zeneakcsira? Na, akkor viszont, ha nem veszed túlságosan tolakodónak, megkérdezném, hány éves vagy, mert ha hallottad Kocsist fiatalon zongorázni, akkor nagyon nagyon irigy leszek rád!!!! :))) Jó fej? Ezt honnan veszed? Mit tudsz? :)))

Egyébként az egyetlen pasi, akiről nem mint pasiról beszélünk, és én ennek annyira örülök, hogy nem erre asszociálsz róla egyből, hanem arra, hogy művész! :))) Engem a legjobban az idegesített, amikor ez a Soltész-ügy volt... azt hittem, akkor felrobbanok, amikor erről hallottam...

Előzmény: harpokratesz (1226)
harpokratesz Creative Commons License 2004.07.13 0 0 1227

igen. kétféle (jó) művész van, az egyik aki teljesen, kíméletlenül önmagát adja, és ettől olyan jó, a másik, aki felvesz egy ráillő szerepet, és attól (az igazi arca (énje) rejtve marad). persze mindkettőhöz erős, öntörvényű, kreatív egyéniség kell, különben csak amolyan középszerű marad.

ez a nemek felcserélése különben jó játék, több nyugati popsztár is kitalált hasonló image-t. szerintem színpadon semmi probléma vele, a valós életben már rizikósabb játék.

Előzmény: ba-bylon (1218)
harpokratesz Creative Commons License 2004.07.13 0 0 1226

Lórien!

Kocsis Zoltánt, hogy a túróba ne ismerném, amikor magyar márka/etalon.

Sokat jártam régen a Zeneakadémiára kornyikálni és zenét hallgatni, mert zenetagozatos osztályba jártam általánosba (de csak az utolsó két évet).

Persze, sokra becsülöm, tisztelem, igazi őstehetség, a zenei műveltsége, széles látókörűsége, fogékonysága a modern zene iránt lenyűgöző, és még jófej is:)

Állítólag pedagógusnak is klassz.

Én is nagyon szeretem őt és büszke vagyok rá (hogy magyar).

Előzmény: Lórien Úrnője (1212)
Sárkány Creative Commons License 2004.07.11 0 0 1225

Átállítottam.

Köszi.

Előzmény: ba-bylon (1224)
ba-bylon Creative Commons License 2004.07.11 0 0 1224

Harpokrat: küldtem emait.

Sárkány: nem publikus a mailed! Ha átállítod, küldöm!

harpokratesz Creative Commons License 2004.07.09 0 0 1223
a jó büdös nénikéjét ennek a zindexnek, hogy nem tudtak rajta semmit normálisan megcsinálni 10 milkáért:(((((((
Előzmény: harpokratesz (1222)
harpokratesz Creative Commons License 2004.07.09 0 0 1222

oké. küldjél zenét. a hangja nagyon érdekel, az mindent elárul egy emberről.

THX.

rengeteg oldalt találtam a neten, csak győzzem..., talán van rajta zene és klipp is.

a sok fotó alapján állíthatom, hogy SUPER!

ezeken marha jó pasi:

Gackt  Gackt2  Gackt3 

Gackt5  Gackt4  Gackt6
Előzmény: ba-bylon (1220)
Sárkány Creative Commons License 2004.07.09 0 0 1221

Nekem is plíz....

Aszem 29-én meglátogatom BP-et egy mozizás erejéig. Nem talizunk?

Előzmény: ba-bylon (1220)
ba-bylon Creative Commons License 2004.07.09 0 0 1220

hát, egyetlen ötletem Gackt ügyben, hogy küldök emailre egy-két empé3at. fájlcsereberélő helyeken nem vagyok ismerős, de 100 %, hogy találnál tőle dalokat. Különben elsősorban a Malice Mizer-t ajánlom, s főleg klippet, koncertfelvételt-vizuális élmény gyanánt, hisz a Malice Mizer a visual kei maga. :-) üdv.

ld50-en van egy gótos M.M. klipp, de abban Klaha enekel. Aki ugyanolyan érdekes személyiség, most épp popzenét csinál. :-)

Előzmény: harpokratesz (1219)
harpokratesz Creative Commons License 2004.07.08 0 0 1219

elnézést, én egy kicsit elmaradtam, annyi más dógom volt:)

szóval: megnéztem Atsushi Sakurai klippjét. különösebben nagyobb hatást nem tett rám. jó a klipp, jó a hangja, a pasi sem rossz, eltettem magamnak a honlapját, majd jobban megvizsgálom:)

viszont ez a Gackt annák inkább felkeltetteaz érdeklődésemet: csodálatos, gyönyörű pasi/nő, tökmindegy (tudom, hogy pasi), és nagyon egyéniségnek tűnik, szeretném meghallgatni, hogy milyen zenész. van-é neki valami honlapja, ahol bele lehet hallgatni a számaiba, vagy valahol a Malice Mizer-be??

elolvastam azt a hosszú életrajzát, nagyon kiváncsivá tett. bizti, hogy nagyon klassz zenész.  jújjjjj, akarom őt...:))

ez a visuak kei stílus pontosabban mit takar, bár van sejtésem róla, de még kéne...

egyébként nekem így első ránézésre a képekre, Marilyn Manson ugrott be az agyamba, nyilván nem véletlenül, bár gondolom Gackt sokkal finomabb lélek nála.

Manson-t különben nagyon birom.

köszi, köszi ezt a sok finomságot, még jöhetnek mások is.

ezt a lapot ismered?

www. rock-net.jp

(bár úgy látom, csak japánul van, de lehet, hogy te tudsz a nyelvükön).

kapsz tőlem Ando fotókat a 69 fotóalbumából (a másik pasi sem rossz, ő rock-zenész is):

AMB  AMB2  AMB3
Előzmény: ba-bylon (1209)
ba-bylon Creative Commons License 2004.07.08 0 0 1218
Észrevettétek már, hogy egyes művészek csak az egyik orcájukat mutatják?
ba-bylon Creative Commons License 2004.07.08 0 0 1217

Nos, azt szerettem volna illusztrálni, hogy Gackt pasinak is jó!  ( Persze gondolom nem zavarja , ha nőnek nézik, sőt! )  Aztán elragadtattam magam, és édes lányos képeket is betettem róla! :-) De nyugodjatok meg, lassan kiürül a Gackt-galéria-mappám. :-)

Előzmény: Lórien Úrnője (1216)
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.07.08 0 0 1216
Nagyon, szép, de nőnek szép :) Inkább akkor úgy mondanám, hogy egy esztétikus ember :)))) Mármint a szelídebb variációiban.
Előzmény: Sárkány (1213)
ba-bylon Creative Commons License 2004.07.08 0 0 1215
Jajj, ne az utóbbi oly' kiábrándító. Én az efféle képeket letagadom. Különben a verés a fotóst illeti :-)
Előzmény: Sárkány (1214)
Sárkány Creative Commons License 2004.07.08 0 0 1214

Hmmm

:-)))))))))))

Meglepi..

Sárkány Creative Commons License 2004.07.08 0 0 1213

Az első képet nézd.

Nagyon szép pasi.

Előzmény: Lórien Úrnője (1212)
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.07.07 0 0 1212

Na ne mááá, ez nő!!! Hát egyértelmű sztem, a kettes, hármas kép, meg asszem a 7-8, hát tiszta nő!!! Ez nem lehet pasi!!!!

Ja, igen, tök jó borító, nekem is a kedvencem :)) De te honnan ismered? És ha már ismered... megkérdezhetem, mit gondolsz róla? Nem mint pasiról :)) Hanem mnit zongoristáról, vagy karmesterről... tudod, gyűjtöm a különböző emberek véleményeit :)

Előzmény: ba-bylon (1211)
ba-bylon Creative Commons License 2004.07.07 0 0 1211

Jó , hogy az érdekes jelzőt használtad! :-) Ez határozott előrelépés az "ijesztő" -höz képest, amivel illette vki. Szerintem nagyon szép pasi, és ezért ideillik a topikba.  :-)

Előzmény: Sárkány (1210)
Sárkány Creative Commons License 2004.07.07 0 0 1210
Érdekes jelenség....
Előzmény: ba-bylon (1209)
ba-bylon Creative Commons License 2004.07.07 0 0 1209

Ő Gackt!  Állítólag japán legnépszerűbb énekese. Színész  a Moonchilde c. filmben, egy másik énekes-színész Hyde mellett. Ez utóbbi a L'arc~en~Ciel énekese.

Gackt a Malice Mizer nevű visual kei csapatban ékeskedett ( a csoportképen fekete tollakkal). Azután a zeneakarban Klaha vette át a helyét, nem kevésbé gyönyörű hanggal megáldva. A Malice Mizer  2001-ben feloszlott.  Gackt és a többi tag is szólóban működnek tovább. A fennti képek többsége szólókarrierjét illusztrálja. :-)

A feltűnő kosztüm és smink jellegzetesen visual kei stíluselemek-tehát a Malice Mizer-es korszakát jellemzik. :-) M.M. zenéjéről jó tudni, hogy nagyon eklektikus: operától kezdve goth rockon át a mulatós zenéig minden van benne, a koncerten színházi előadás formájában előadva. 

gackt  nélkül klaha-val
ba-bylon Creative Commons License 2004.07.06 0 0 1208
Ryuhei Matsuda? Tééényleg, ő az az lányos szamuráj a Gohattoban! :-) Nem csodálom, hogy nagy kedvenced lett. :-) Nagyon édes. Filmek terén nekem van mit bepótolnom. Többé-kevésbé részletes beszámolót tőlem inkább zenekarok terén kaphatsz, azon belül is a rockosabb dolgokról. A j-rock és visual kei stílusnak itt Mo.-n van egy kicsi, de növekvő és lelkes tábora, akiknek kb. 3 havonta jut egy party egy kis clubban a szeretett japcsi zenékkel. Ajánlom soxeretettel. Soundofjapan-on mindig meghirdetik a bulit. ( nem csoda , hisz a site készítője a dj is egyben , az ld50 készítője a másik dj ) Ajánlom figyelmedbe Atsushi Sakurai Sacrifice c. klippjét , ami itt megtalálható: www.ld50.hu/news/visualkei Vigyázat, jó pasi isteni hanggal! :-)
Előzmény: harpokratesz (1199)
harpokratesz Creative Commons License 2004.07.06 0 0 1207

hétvégén az ő filmjeit néztem nagy élvezettel. Hongkong legnagyobb üdvöskéje, gyönyörű és elképesztően tehetséges (és ahogy kung-fuzik!).

egy igazi szívtipró: Nicholas Tse

NC NC2NC3

NC5NC4NC7

NC8NC8NC9

és nagy popsztár:

NC10    NC12
harpokratesz Creative Commons License 2004.07.06 0 0 1206

3-as újból és külön:

Chemistry3/b

Chemistry4   nem Ando

Chemistry5
Előzmény: harpokratesz (1205)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!