Keresem a verset! :-)) de úgy látom, egyedül maradtam a szavalással :-( ki csatlakozna hozzám? :-))
Szavalótársat keresek, már úgy beleéltem magam a duóba :-)))
tomajer: bocs, nem akartalak magadra hagyni a múltkor, csak álmos lettem, és elfelejtettem elköszönni. Azóta meg annnnnyit dolgoztam, hogy hullafáradt voltam...
A Pedellust nem ismerem (asszem), majd megnézem, úgyis mi is tankönyvet keresünk magunknak.
Hogy nekemmennyit kell visszaolvasni.. Most meg majd mehetek az OFOTERT! Ehhh oregember vagyok en man ehhez.
Es meg itt a hatam mogott eskuvo is szervezodik... No ehhez nekem is lesz egy ket szavam.. Egyaltalan lyanykeres vot man? Oszt kitul? Hja es vallalom az eskuvoi menet szerepet.. Na meg eszek a nasznep helyett... En ugyis harom ugyhogy testhez allo szerep Na meg eppen most irta fel az orvos hogy fogyoznom kene.
Errul jut szm-be hogy spor(t)olasi szoasokrul is vot szo:
-bicaj ( bar ezen a nyaron nagoyn keves idom votl ra meg eddig mas kornyekhez voltam hozzaszokva)
-futas csak villamos busz utan en is unalmasnak talalom meg el kene szannom magam ra.
-gorkorit egy kicsit maceras sportnak talalom bar a kori uutana biztos van tehetsegem hozza. Ott is amikor eloszor alltam korira (azota se tobbszor) akkor azt rohogtek rajtam hogy szerintuk en mar koriztam ugy kellett esni nehanyat hogy bizonyitsak az ellenkezojerol...
Sok bolondsagot az ifju parnak!
Hja es majd ha megtehetjuk akkor mi is Szt IStvan parkba visszuk a poczakot vagy Margit-sziget.. Van ott egy gyonyoru viragos park...Egyelore meg jobban tetszik neki odabent
szisztaok,
bocs, hogy szét-off-olom az eskuvoi elokeszuleteket, de egy - nekem - fontos kérdésre keresek valaszt, es azt hiszem, itt talan lelek is.
A kerulet-rendezes folyaman a Lehel ter es kornyeke milyen szinten lesz atrendezve?
Konkretan az erdekelne, hogy a Szabolcs utca meddig lesz "ledozerolva"? Azt tudom, hogy a Bulcsu utca beleesik ebbe a tervezetbe, de hogy a Devai utcaig "feljonnek-e", azt nem.
Kerek valakit, ha tudja, irja meg.
koszonom. es bocs az offolasert.:-)
Na, akkor utoljára, tényleg jó hétvégét mindenkinek, pihenjetek, készüljetek, mert egy esküvő nagyon sok előkészületet igényel, főleg, ha azt szeretnénk, hogy minden tökéletesen sikerüljön!!!!!!
Közben gondolkodtam: ez a randevú több okból nem jöhet most létraaa:
- férj (csodákat láttam már, de..)
- menyasszonyka - a Tiéd
- imádom a BBEÁ-t!, aki megbízik bennem, mert én vagyok a lelki támasza!
- és koszorúslyány akarok lenni az esküvődön!!!