Tényleg szép, a hifin kivül az enyém is ugyanezt tudja, csak az '99-es és két éve vettem 1,5-ért. Látszik a hitdetésen, hogy nagyon be van tőle ájulva a gazdája, úgyhogy alkudni is valószinűleg nehéz lesz belőle, de megnézni érdemes. :-))
Ez itt van a "szomszédomban". Sajna én sötét szín párti vagyok és 99-2000 de max 98-asban gondolkodom. A neten van egy váltóhibás... az még érdekes lehet.
Nem tudom, hogy régi-e ez a hirdetés, még nem láttam. Szép, csak k...urva drága. No meg a check engine felirat sem adná meg az utolsó lökést a vásárláshoz:-)
Köszi mindenkinek... Időm van keresgélek. Nyilvánvaló, hogy a nepperek nem a legjobb választások, csak gyorsnézésnek ez a legegyszerűbb. Most Harkányban látam egy szépet, lehet lemegyek (ha elengednek ;c) )
Szerintem se vegyél kereskedőtől, még ha jónak is tűnik 1-1 ajánlat. A korrekt, jó autók hamar elmennek tulajdonostól, kereskedésbe csak akkor kerül, ha gond vagy sumákság van vele. Nem egy hétköznapi autó, nagyon sok bajod lehet, ha kifogsz egy szarabb példányt. Gondolom nem első számú autónak kell, megéri gondosan válogatni. Szerintem.
Szerintem is megéri,Franciaország szuper,csoda pályák szállás is jó,kultúrált nagyon
Mondjuk én nagyon okos voltam gondoltam a Brenner hágón átvágok mert Les Arcs pont ott van a másik oldalon,el is értünk 10 óra utazás után oda,csak hát a hágó le volt zárva....(mint ilyenkor mindíg).Körbe mentünk még 500 kilométert kb,ugyhogy kicsit tele voltam az utazással a végére...de megérte,ahogy tudok megyek megint!
Gondolom az alábbi szösszenetem nem lesz újdonság nektek :c( Az elmúlt 3 napban 4 Explorert néztem meg. Mind 1998-as és 1999-es volt. Nem tudom, kereskedők, hogy mernek kiírni hibátlan állapotot, amikor borzalmasak. Rohadnak, kilincs letörve, fellépőt belülről szigszalag tartja, az oldala hullámos, polír ellenére is karcos, bőr repedt és kiszáradt... stb... stb... stb... Amikor megjegyzem, hogy ez nem éppen hibátlan, meg ül a segge, akkor még ők vannak megsértődve. De nem adom fel! :c) Budapest, Győr kilőve... a jövőhéten délebbre látogatok... Veszprém, Dunaújváros és talán Kaposvár. Csak van egy valamire való darab (nem horror áron) :c)
Pesten vannak olyan helyek ahol lehet különböző dobozokat kapni, amik ugyan nem Thulék, de nagyon megfelelnek a célnak, kb. 10 éve nyűvünk már egyet, nem volt drága, de ettől függetlenül jó. De nem tudom ,hogy hol vettük, szerintem nézz szét a neten.
A Thule-nél egyébként azért is jobb, mert nagyobb.
Teljesen új vagyok itt. Az az ördögi tervem, hogy veszek egy Explorer V6-ot. Jelenleg egy Omega V6-om van, ami nem egy rossz darab, de az a fránya megalománia és a remek magyar utak... Szóval egy nem régebbi Explorert vennék (1999-től) Nos sokat nézegettem, néhánytól meg is rémültem. Azt szeretném megkérdezni a tapasztaltabbaktól, hogy OHV vagy SOHC motorral érdemesebb megvenni? Technikailag tisztában vagyok a két motorral inkább a tapasztalatok érdekelnének.
válaszokat, segítségeket előre is köszönöm, Levente