"Én meg sem mertem említeni, hogy a két Eddie-fáraó a színpad két oldaláról ( akik Steve házi pub-ocskájában vannak, talán Európának kölcsönadja őket újra:))) ) nekem nagyon hiányzik + Anubisz seregének 2 tagja :)) "
Majd betekerem magam vécépapírral tetőtől-talpig, (múmia egyenesen a SZARkofágból) és ha a Heaven Can Wait-nél feljutok a színpadra wohoOoózni, akkor előadok egy múmia-showt. :) Esetleg viszek egy dobbermannt is, aggatok rá pár bizsut és kinevezem ügyeletes Anubisznak.
Vagy még jobb volna a Powerslave közben felmenni! Partizánakció jelleggel. Úgy mint a gyerek a Rock In Rión a Number közben... A Heaven Can Waithez nem illene a mummy-szerkó.
Jobbat nem tudok kitalálni hirtelen. De még van fél évem...
Én meg sem mertem említeni, hogy a két Eddie-fáraó a színpad két oldaláról ( akik Steve házi pub-ocskájában vannak, talán Európának kölcsönadja őket újra:))) ) nekem nagyon hiányzik + Anubisz seregének 2 tagja :)) és valóban a Maiden dal alatt mindig előtört valamilyen formában Eddie, most nem láttam.
Ez nem kritika, nyilván ebben a fórumban alap az orgazmus a koncert létrejötte miatt!!!!!
Csupán én mindig egy kicsit tovább nyújtózom, mint a takaróm ér :)))
Ezek csak észrevételek.
De pl. a Mariner állat, felállt..... a szőr a hátamon!!! :)
A reflektorokat leeresztik, ahogy kell, mint anno, füst, szép fények a dal felénél, aztán petárdák.... "ocseny" fasza!!!!!
Az új DVD-n nagyon üt a hangzás, főleg az 5.1, a képe is sokkal szebb ( vannak színek:))) ), mint a VHS-emen! Állat egy fénytechnikájuk volt már akkor is, hátmég 88-ban....
Viszont "felnőtt" fejjel nagyon feltűnő egyik-másik dal alapján, hogy a rögzített képanyag ( VHS-DVD ) és a hanganyag ( anno kazi, cd ) nem ugyanazon este kerültek rögzítésre!
Annyira megszoktam a cd-anyagot, hogy most megakadtam, amikor egy-egy Bruce konferálás nem a megszokott megfogalmazás, vagy a gitárszólók nem ugyanazok teljesen.
Ha csak négy hatvan wattos izzó lesz a színpadi világítás, akkor is el fogok menni. A zene a lényeg. Szerintem a Maiden esetében a látvány eddig is erősítette a zenét, nem pedig kiegészítette. Nem volt rá szükség. Ők nem a Kiss. Elnézést.
A jó öreg múmia Ed már biztos nem fért fel a 767-esre. :) A cyborgnak is össze kellett tolni pár ülést gondolom... Ez utóbbinak viszont nagyon örülök, talán ez a legjobb "sétáló" Eddie.
Hát szerintem nem lesz nagyon durva a díszlet. Azért a tavalyi durvább volt. Most csak van egy álványzat ahol bruce ugrálhat, ami kb. 4 db téglalapból áll hieroglifákkal. Mögötte meg a vászon. Azért a régi World Slavery touron nagyobb volt, és hátul kinyílt a fal, és jött múmia eddie. Vagy a Seventhes fehér hegyek is kreatívabbak voltak. A tavalyi tank sem semmi, meg a dance of deathnél a háborús kerítés. Ez a mostani a legpuritánabb, főleg hogy bruce úgy harangozta, hogy ,,It's a long time to build a pyramid!" Szerintem nem nagy szám ez a színpad, az eddigi felvételekből látva nem is lesz nagy eddie, csak a cyborg. Dehát nem ez számít, nem a díszlet miatt megyek maiden koncertre...de ez nem durva színpad
Eh, inkabb kiveszem szabinak a 12.-ét, nehogy az legyen hogy odabentről hallom a Churchill beszédet, miközben a kapunál még vmi inkalos majom tapizza a seggemet. ::)
egyébként meg mindenkinek aki nem gyakorlott szigetelő nem árt tudni, hogy órákkal elöbb ki kell majd menni-e ha nem akar agyvérzést kapni a beengedésnél. Lásd Illés és LGT koncert tapasztalatait.
Ma voltam egy jegyirodában kérdeztem hogy a sziget 0 napra lehet e jegyet venni. Nem volt benne a listában, tehát nem tudotak jegyet adni. Egyenlőre csak online lehet jegyet venni!!! http://sziget.interticket.com/festival Én megvettem simán zökkenő mentesen!Pdf formátumban gépre lehet menteni és bárminkor ki tudod nyomtatni!Vonalkódra vigyázni illetéktelen kezébe ne kerüljön:) Személyivel lehet majd karszalagra cserélni a bejáratnál aug.12-én 12-órától!
A Sziget-től kaptuk a következő hírt, ezúton is köszönjük Nekik:
"kedves maidenesek,
az egyik fórumban tévképek röpködnek a szigetes Maiden koncertjegy árával kapcsolatban. Hogy tiszta legyen a kép: a Sziget nulladik napján, augusztus 12-én lesz MAiden koncert. (Hoznak valamilyen előzenekart is, de egyelőre nem mondták meg, hogy melyiket). A nulladik napra napijegy (1 db!!!) érvényes, aminek az ára 8.000 Ft. (Igen, a Sziget jegyárak tavaly óta nem emelkedtek:) Aki ottalvós hetijeggyel jön a SZigetre, annak a nulladik nap belefoglaltatik a jegyárba (ez most elővételben 30.000 ft) Aki hazamenős hetijegyet vesz (ez most 25.000 ft) annak külön kell a nulladik napi jegyet megvennie. Szóval 8.000 ft egy jegy a Maidenre (ez úgy tűnik, hogy igencsak kedvező a környező országok MAiden koncertjeihez képest, hiszen Varsóban 9200 ft, Prágában átlag 10600, Zágrábban átlag 11550) Talán csak Bukarest olcsóbb (átlag 7000), de oda nem megy hév:)