Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2021.05.16 0 0 901

Gratula :)

Előzmény: idooogeep (898)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.16 0 0 900

"Nem hajtok a sokcsillagos pozícióra"   Én ezt csak a frusztrációra írtam, mert azt vettem ki az írásodból, hogy téged zavarna.

Előzmény: erobika (897)
idooogeep Creative Commons License 2021.05.16 0 0 899

Korábban már említettem, hogy ismerem a korlátaimat.

Ez alatt az alábbiakat értettem.
A sikerhez az is szükséges, hogy az eddig ismeretlen- még nem látott kérdéseket  megjegyezze az ember a helyes válasszal együtt.
Ez nekem már csak több nekifutásra sikerül, amikor ismétlődő kérdést kapok. Mert azért ennyi játék után látni kell, hogy azért egyre több az ismétlődő kérdés.

Tehát  tanulságként levonható: ebben a kérdésben nem fogok tudni újítani.
A másik kérdés az idő tényező.
Nem tartom magam túl gyors játékosnak, válaszaim többsége 4-5 másodperces, de  szép számmal akadnak 3 másodpercesek is, és előfordulnak ritkábban ennél jobbak is.
Az már szomorú, hogy amikor összehozok egy 2 másodpercest, akkor az ellenfél 1 másodperc alatt válaszol:-)

Következtetés: ebben sem fogok tudni  javítani, mert azért a kérdéseket néha illik elolvasni is, és 7 választási lehetőségnél ez már nem is egyszerű feladat.
Szóval marad  a játék  szeretete és gyakorlása.
Mert az el kell ismerni  a játék hibái ellenére is ( túl sok időt vesz igénybe) jó.
A gyakorlás meg  tudós öreganyja. Csak az is időigényes.

Tehát összegezve az itt elhangzottakat: marad a 4-5-ös szint (bár egyszer pár órára elértem a 6-ost is). Én magam úgy érzem, mindig akkor  dobnak egy szinttel hátrább, amikor viszonylag sok jó választ adok. Ez lehet, hogy tévedés, de én így érzem.

idooogeep Creative Commons License 2021.05.16 0 0 898

Sziasztok!

A mai napi kudarcok mellé egy siker.

Ez volt 22. siker.  Még Mesternek is tátva maradt a szája:-)

erobika Creative Commons License 2021.05.16 0 0 897

Nem hajtok a sokcsillagos pozícióra Chilly,  már csak azért sem, mert még mindig lassú a reakciós időm  az átlaghoz képest. Tökéletesen meg vagyok elégedve a 4*-gal, amit már egy jó ideje tartok.  De ha háromra visszazuhannék akkor sincs semmi baj, nincs igazán különbség.

Volt már nekem is olyan, hogy 6:0-ra megvertek, de az összefoglalót visszanézve mindkettőnknek 6 jó válasza volt, de az ellenfél mind a hatot 2-4 másodperc alatt ütötte be, így ő nyert. De a küzdőtéren ez nem néz ki valami jól. Ha csak ehhez hasonlók lennének nekem a küzdőtéren, nagyon lehangoló lenne, és abba is hagynám a játékot. Mindenki azért játszik, mert sikereket akar elérni. Aki azt állítja, hogy nem ezért, az nem mond igazat. Hiszen ez a játékok lényege.

Az a jó, hogy a vereségeket tudom ellensúlyozni a küzdőtéren. Szívesen játszom nagyobb csillagosokkal. Itt gyorsabban kell reagálnom mint a labirintusban. Viszont mivel a labirintusban több idő van gondolkodásra, sokszor élek is vele, ha jól akarok válaszolni. 

Ez viszont hátrányként jelentkezik, ha kiraknak a küzdőtérre. De nyilván ez sokunkkal így van

A fórumon olvastam, vannak akik telefonon játszanak. Nekik nem kell huzigálni a nyilacskát az egérrel, ezért változatlanul állítom, hogy 1-2 másodper előnyt jelent nekik. Sőt, volt már olyan, nem is egyszer, hogy a sietség miatt a beütött szám után mellé ütöttem, és emiatt a rendszer nem tudta elküldeni a válaszomat, mégegyszer rá kellet ütnöm. Persze ezek apróságok és nyilván ezzel sem egyedül járok így.

A békákat le kell nyelni, azaz tudomásul kell venni, ha folytatni akarjuk a játékot.Az új bajnokságban besoroltak a 3.csoportba és ott utolsó vagyok,  Ez a pozíció nagyon tetszik nekem. Akár játszom, akár nem, a jelenlegi bajnokságon nem tudok lejjebb bukni. :)

Előzmény: Törölt nick (895)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.16 0 0 896

Amit még akartam írni, én pl. játszottam az egyik legerősebb játékossal vagy mondhatni a legerősebbel,( Lajhár) még az előző bajnokságban... a végeredmény 8-2 az ő javára...utána megnéztem a válaszokat...ha mondjuk az idő 3 mp lenne meghatározva, ( az 1-2mp kihagyva) és akkor mindkét játékos pontot kapna...akkor döntetlen lett volna az eredmény. Szebben mutat...Szóval nagyon időfüggő!

Előzmény: erobika (893)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.16 0 0 895

Szia!

"Mint korábban is írtam, az összes küzdőtéren lévő játékost kihívom, ha a gépnél vagyok. Ennek nagy előnye, hogy megismerem a sokcsillagos játékosok kérdéseinek egy részét. Nyilván nem az összeset, még százalékosan sem tudnám megközelítőleg megsaccolni."

Ezt rosszul gondolod , mert mindig a játékos által lejátszott utolsó 100 kvízválaszból sorsol a gép. ( a kérdések 85 % szinte ugyanaz, mint a kisebb csillagosoknál.)

"Viszont, ha én 10*-os lennék (ami soha nem leszek) frusztrálna az a tény, hogy esetleg egy 3 vagy 4 csillagos megvert. Mert szegényeknek rengeteg kérdést kell a fejükben tartani, mire idáig eljutottak, és rengeteg kérdésre kellene megjegyezni a válaszokat. Nekem már így is sok kavarog a fejemben, és szerintem minél tovább játszom, annál jobban össze fogok zavarodni. Legalábbis így gondolom."

Ha így gondolod vagy érzed, hogy téged frusztrálna, akkor ne hajtsál sok csillagos pozícióra.
Engem például nem zavar, mert ez benne van a pakliban...egyszer nyerünk, egyszer vesztünk a játékban...nincs ebben semmi, hiszen van, hogy rossz sorozatot fogunk ki vagy játszunk...nekem volt ilyen, meg lesz is. pl. sietségből úgy mellé tudok nyomni, hogy ihaj-csuhaj :) a többiről már nem is beszélve

"Tudom, mindenkinek más a fontos a játékban, nem ugyanazon a szemüvegen keresztül nézzük a dolgokat."

Kérdésedre válaszolva ez egy játék és semmi más, így kell rá tekinteni. Én pl. amit akartam elértem 10* vagyok, játszottam az elit csoportban és nem az utolsó helyen végeztem...még hátra van egy kupa 4-be való kerülés és akkor maximálisan elégedett leszek :) ott nyerni úgysem fogok...ismerve korlátaim. :)

zaniko1 Creative Commons License 2021.05.15 0 0 894

Szia Gabika!

Ez az én játékelméletem:

Én mindenhol játszom- kivéve az aktuális kupában - ahol is már az első körben szétzúznak.

Én is szoktam erősebb játékosokat kihívni a küzdőtéren. Volt már nekem is pár olyan,

hogy egy 10 csillagos játékost megvertem, esetleg döntetlen volt.

Nekem az is sikerélmény, ha 5-vagy 6 csillagos játékost verek meg.

Mondom ezt azért, mert én ingázok a csillagok között, van amikor 1, van, amikor 2,

van, hogy három, sőt volt már 4 csillag a labirintuson belül főleg. Ám ott általában

visszaesek 1-vagy 2 csillagra. Ezek nem érdekelnek.

Harcolok a bajnoki székért is , több,

kevesebb sikerrel, főleg ha nagyon erős volt az előző bajnok, vagy már kétszer jártam

úgy,hogy olyan volt, aki töröltette magát és gondolom újra kezdte.

Játszom a bajnokságban is,  az 5-ös tabellán 4.voltam. Feljebb tettek a 4-esbe,

ami tegnap zárult, ott a végül is 7. lettem, de amikor kezdtünk 14. voltam.

Most ahogy nézem a 4-es tabellát, biztos rosszabb eredménnyel fogok zárni,

elég erős játékosok vannak ott. Attila54-et csak egyszer tudtam megverni,

de ott van egy Liliom nevű, tőle mindig kikaptam, Titus, Saba, és még sorolhatnám.

Most, ahogy néztem megint a 14.helyen állok. Lehet, hogy nem is fogok fentebb kerülni.

Szoktam játszani a küzdőtéren a gyakorló kvízt, azt sokat, amikor engedi.

Küldetéseket is szoktam vállalni.

Látod, én sem hátrálok meg a sok csillagosok elől, ha vesztek az sem baj.

Szóval, ha engem kérdezel én itt is elég sokrétű vagyok:))

erobika Creative Commons License 2021.05.15 0 0 893

Mint tudjuk, Hát-tal nem kezdünk mondatot.

Hát nem is tudom... Elmondanám a Labirintusban szerzett tapasztalataimat. Ha gondoljátok, ti is tegyétek meg, ennyi idő után. Bár többé-kevésbé menet közben is tettetek utalásokat erre.

Mint korábban is írtam, az összes küzdőtéren lévő játékost kihívom, ha a gépnél vagyok. Ennek nagy előnye, hogy megismerem a sokcsillagos játékosok kérdéseinek egy részét. Nyilván nem az összeset, még százalékosan sem tudnám megközelítőleg megsaccolni. De néha ez elég arra, hogy egy 9 vagy 10*-os játékost netán megverjek, vagy döntetlent harcoljak ki vele.

Megmondom őszintén ezek a kérdések jobban is tetszenek nekem, mert kevesebb közöttük az értelmetlen kérdés. (Értelmetlen alatt azokat a kérdéseket értem, amelyekre a választ nem is érdemes megjegyezni annyira jelentéktelen vagy semmitmondó a tudás szempontjából. )

Viszont, ha én 10*-os lennék (ami soha nem leszek) frusztrálna az a tény, hogy esetleg egy 3 vagy 4 csillagos megvert. Mert szegényeknek rengeteg kérdést kell a fejükben tartani, mire idáig eljutottak, és rengeteg kérdésre kellene megjegyezni a válaszokat. Nekem már így is sok kavarog a fejemben, és szerintem minél tovább játszom, annál jobban össze fogok zavarodni. Legalábbis így gondolom.

Ezt a tapasztalatomat főleg Gépnek és Jázminellának írom. Gép azt írta, hogy ismeri a korlátait, ezért meg sem próbál 10*-osokat kihívni. Azt hiszem, valami ilyesmit mondott. De szerintem meg magának állít korlátot, ha nem próbálkozik velük. Persze ez csak az én véleményem, ő biztos másképp látja ezeket a dolgokat.

M pl. döntetlen volt a meccsünk Klariysszával (4:4) és Sutyikot megvertem 6:3-ra. Mint mondtam korábban, én erre hajtok. Mondjuk Chillynél érdekes módom nincs esélyem, ő ronggyá szokott verni.

Bocs, hogy ilyen hosszasan írtam. Tudom, mindenkinek más a fontos a játékban, nem ugyanazon a szemüvegen keresztül nézzük a dolgokat. De érdekelne, hogy ti milyen szemüvegen keresztül nézitek a játékot és benne a saját játékotokat. A labirintus fórumon is lehet beszélgetni a játékról, de ott nem kívánatos ilyan részletesen kifejteni a véleményt, ezért írtam ide.

Előzmény: erobika (892)
erobika Creative Commons License 2021.05.15 0 0 892

Köszönöm Anikó!

Rendhagyó módon a díjátadó is már a második díjat kapja. :)

Előzmény: zaniko1 (891)
zaniko1 Creative Commons License 2021.05.15 0 0 891

Ám neked is jár a jó helyezésért az 5-ös tabellán!

Előzmény: zaniko1 (890)
zaniko1 Creative Commons License 2021.05.15 0 0 890

Köszönöm szépen Gabika!

Most láttam, hogy nekem is küldtél!

Nagyon szépen köszönöm:))

Előzmény: erobika (889)
erobika Creative Commons License 2021.05.15 0 0 889

Szia Anikó! Remélem te is átvetted az eredményedért járó Faberge díjat!

Előzmény: zaniko1 (888)
zaniko1 Creative Commons License 2021.05.15 0 0 888

Sziasztok:))))

Mind a hármótoknak nagy-nagy  gratula, megérdemlitek!!!

Szeretettel üdvözöllek titeket:)))

erobika Creative Commons License 2021.05.15 0 0 887

Köszönöm! Nagy becsben fogom tartani. Minden nap kifényesítem, hogy továbbra is ilyen szépen ragyogjanak a csillagok. :))

Előzmény: idooogeep (886)
idooogeep Creative Commons License 2021.05.15 0 0 886

Én nem tudok ilyen értékes tárgyakat adni.  Fogadd szeretettel Mester képtárából a világűrről készített legújabb felvételét:-)

Előzmény: erobika (872)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.15 0 0 885

Köszi! :)

Előzmény: idooogeep (882)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.15 0 0 884

Köszönöm! :) megtartom 10-es szinten az biztos :) bakkecske volt a drága :)

Előzmény: idooogeep (880)
idooogeep Creative Commons License 2021.05.15 0 0 883

Ne légy már ilyen kishitű! Fogsz még ennél sokkal feljebb is kerülni!

Előzmény: erobika (873)
idooogeep Creative Commons License 2021.05.15 0 0 882

Ehhez is nagy nagy gratula!

Előzmény: Törölt nick (877)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.15 0 0 881

Ó köszönöm! :) Nem fogy el most pihenőt tartok a labirintban...hagyok esélyt az ellenfeleknek is. :) legyen nekik is sok bajnoki székük... :)

Nyomom a bajnokságot meg a kupát :) főleg az utóbbit 

Előzmény: erobika (879)
idooogeep Creative Commons License 2021.05.15 0 0 880

Nagy nagy gratulálás. Ennél már nincs feljebb (Bár ismerek egy 20-as szintűt- kétszer meg is fejtem)- de ő itt  földi halandók között nem garázdálkodik!

Sokáig tartsd meg, ne úgy mint én az 5-ös szintűt:-)

Előzmény: Törölt nick (878)
erobika Creative Commons License 2021.05.15 0 0 879

Ne csináld ezt velem Chilly!!! Lassan elfogy miattad a díjkészlet!

Óriási gratula!

Megkapod a legmagasabb elismerés díját a "Kínai Star" nyakláncot.

Előzmény: Törölt nick (878)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.15 0 0 878

Most éppen 10-es szintre léptem... :)

Törölt nick Creative Commons License 2021.05.15 0 0 877

Megszereztem a 30. bajnokiszékem :) :)

idooogeep Creative Commons License 2021.05.15 0 0 876

Köszönet! Bevontatjuk Smaragderdőbe!

Törölt nick Creative Commons License 2021.05.15 0 0 875

Lesz az még jobb is :)

Előzmény: erobika (873)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.15 0 0 874

Köszi...a polcra ha kérhetném  :) :)

erobika Creative Commons License 2021.05.15 0 0 873

A Sevilla bajnokságon a 3. csoportba osztottak be, a 16.helyen.

Már most megígérem, hogy ezt a helyet tartani fogom. Szóba sem jöhet, hogy lejjebb kerüljek. :):)

Első ellenfelem a csoportban az 1l.helyen álló Bluebotle volt. 5::4 és 5:2-re kikaptam.

Jó úton haladok a helyezésem megtartásához.  :)

erobika Creative Commons License 2021.05.15 0 0 872

Mindhármótoknak gratulálok!.

Eredményeitek alapján elnyertétek a játék legmagasabb fokozatát, a Faberge tojásokat!

Chilly                                                        Időgép                                             Jázminella

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!