Szerintem (csak tipp) még legalább egyszer nekirugaszkodik majd a...minek hívják azt, amikor valaki indul a négy Grand Slamen?
Szóval, annak a kimenelétől függhet szerintem a folytatás.
Még valami. Máig nem értem, hogy mi történt vele Hewitt ellen. Az OK, hogy az első szett elvesztése után kicsit megingott lelkileg, nade egy Sampras-kaliberű játékos ne csináljon ilyet még a rossz napján se, másrészt Agassi ellen ugyanez volt...
Számomra teljesen egy sokk volt, mikor néztem, hogy elúszik az egész, mert miután túljutott Andrén, meg voltam róla győződve, hogy mgnyeri. És nem.
Abban egyetértek,hogy nem fogja újra uralni a teniszvilág trónját,de az biztos,hogy meg fog villani,mint tette azt a Us Openen.És pont itt látszott a lényeg:a verseny elött alig fogadtak volna rá,a US OPEN topicban a verseny elött benyögtem Pete nevét mint az esélyest erre kiröhögtek.És nem sok hiányzott neki a barvúrhoz...Talán már sokan lemondanak róla és dacból fog odaálni és a vereségekkel bizonyítani,hogy kár még leírni.Szvsz még két-három jó éve lehet.De ha holnap visszavonul,akkor amellett,hogy mérhetetlenül szomorú lennék,megérteném,mert letett már annyit az asztalra,hogy letegye az ütöt és azt mondja:Viszlát uraim!Pete Samprast nem látják többé versenyen ütögetni,próbálják meg a fiatalok behozni a GS-csúcsomat.(persze az uccsó tagmondatot nem mondaná,annál szerényebb,azt csak én teszem hozzá)
Mit mondjak még? A példákat?
Mit lehet erről még beszélni.
Nem az, hogy lelombozó (habár ki örül neki), hanem hogy tök kilátástalan a folytatás.
Na mindegy, inkább hagyjuk.
"És szerintem ami a leglényegesebb:amíg Pete élvezi a játékot,addig tökmindegy,hogy kikap Mirnyijtől a 8 között,vagy kikap a döntőben a Hewitt ellen,mert addig újra ás újra feláll,és varázsol."
Ezzel nem teljesen értek egyet.
Egyrészt: nem mindegy, mert ettől csak rosszab lesz az idegállapota, másrészt nem mindegy, mert egy-egy vereség után ma már nem áll föl, és nem varázsol...fájdalom, de ez van. Nekem az a véleményem, hogy nem lesz már olyan, amilyen volt. Nyerhet még tornát, meg egy rakás meccset, de az a domináns Sampras, akit eddig láttunk éveken át, már nem lesz.
Én nem olvastam semmilyen cikket,de azt tudom,hogy Pete a US Openen megmutatta,hogy nem lehet leírni.Lehet,hogy lassabb,lehet,hogy már öregszik,lehet,hogy kicsit elégedetebb,mert már ő a legtöbb GS-címmel rendelkező,lehet,hogy már a családalapításon járnak a gondolatai,de Ő PETE.
És hiába van Hewitt,Roddick,Federer és a többi titán,manapság még mindig ő és André miatt mennek ki az emberek a stadionba!Nem véletlen hogy mindenki hüledezett a meccsük után,hogy ez a két öreg csont még mindig óriásit játszott.Mert a kéz és a fej még a régi,mégha a test már nem is.
És szerintem ami a leglényegesebb:amíg Pete élvezi a játékot,addig tökmindegy,hogy kikap Mirnyijtől a 8 között,vagy kikap a döntőben a Hewitt ellen,mert addig újra ás újra feláll,és varázsol.