sziasztok, jövök megint! most már végleg elmegy, aki nálam takarított, "rendes" állásba :( olyan kéne, aki maximálisam megbízható, leinformálható. elvárások: szokásos porszívózás, felmosás, portörlés, kádsikálás, etc. ablakpucolás alkalmanként (úgy szeretném, ha ritkább melót egyet egyet elvégezne minden alkalommal), alkalmi cuccok: szekrények kimosása, ajtó letörlése, stb. vasalás, minden alkalommal van vagy 2 órányi. és el kell tudnia viselni, hogy igen kupisak vagyunk, szóval nem ígérem, hogy mikor jön, előtte csillivilli rendet fogok rakni! nem is várom viszont el, hogy elpakoljon, dobálja fel a cuccot az ágyra, kanapéra, ahova lehet, és kész. jövő hét utántól kellene, heti rendszerességgel, kb 6-8 órára. köszi!
Szia Abigél! Ha még esedékes, én tudok egy takaritónőt ajánlani. Annál a családnál is dolgozik, ahol én bébiszitterkedem. Ha érdekel irj, légyszi a "marcsi426@citromail.hu"-ra, és elküldöm az elérhetőségét.
Leinformálható, referenciával rendelkező középkorú nő vagyok, aki alkalmi és rendszeres takarítást, vasalást, háztartásveztést vállal Bp-en (Dél-pest és vonzáskörzete, valamint a XI.,XII. kerület) hétköznap és hétvégén is.
Gyermekek gondozását, felügyeletét is vállalom (éjszaka is).
Nem tudtok olyat, aki alkalmi takarítást is vállal? Egy felújítás utáni majdnem üres lakásról lenne szó, kb.1 hét múlva. Mennyiért szoktak ilyet vállalni? (Bp.)
Én ajánlani szeretnék valakit, aki hétfőnként vállalna takarítást-vasalást (meg ami még kell) Budakeszi környékén, illetve a 22-es busz vonalához közel. Nagyon szépen, alaposan és gyorsan dolgozik. mitla@törzsasztal.hu
Heti egy alkalomra keresnék valakit, aki takarítana, szükség esetén vasalna. Kb. 6 órás munka lenne heti 1 napon, alkalmanként 5000,- Ft-ért. Csepelen vagyunk, családi házról van szó. Természetesen a megbízhatóság az egyik fő szempont (amellett, hogy jól dolgozzon).
Pedig azt mondta, hogy elment:( Na mindegy, végülis nem titok... ma délutános, holnap egész napos, pénteken délelőttös vagyok a gályahelyen:(( ezért nem jön össze a dolog sajnálom:( szombaton meg megyünk a lányommal nyaralni.
szia :) most épp mégis tudott maradni az a lány, aki eddig is takarított nálam, úgyhogy a probléma egyelőre megoldva. de ha másnak kell a topik, welcome :)