Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2018.12.14 -1 1 871

Mindegyik mindig odamegy, igaz? Azért látom a legtöbbet banyatankkal közlekedni ... 

Kicsit olyan mint amikor az elhízásnál egyből jönnek az idióták hogy GENETIKA ... hát persze. A pár százalék aki tényleg betegség miatt hízott el jobban tesz azért hogy egészséges maradjon mint a 95% aki viszont csak azért mert genetika címszó alatt zabál egész nap és semmit sem mozog :D

na, kb. ilyen arányban vannak az idősek is, akik mennek éppen vizsgálatokra vs. csak azért utaznak akkor mert megtehetik és nehogymár.

Előzmény: alaptalan (870)
alaptalan Creative Commons License 2018.12.14 -2 1 870

persze.

Mert ha időre kell mennie vérvételre (éhgyomorra!) vagy dokihoz vagy miegymás, akkor várja meg jól idomított állatkához illően amíg nockedli arrowgáns megengedi, hogy elinduljanak!

Előzmény: Törölt nick (837)
aurum2020 Creative Commons License 2018.12.14 -2 0 869

jó persze, és induktívan el lehet jutni Gauss-ig, aki szerint viszont az összes mai matekos idióta ... csak a sors iróniája, hogy ő is férfi volt ... és még mielőtt az jönne le belőle, hogy a nők nem képesek nagyokat alkotni, akkor azt felejtsd is el, mert de, csak egyelőre ebben ugy néz ki a férfiak messze jobbak. Ezt azért írom, mert olyan fekete-fehérnek vesszük, hogy a férfiaknak a gyermekgondozásban is remekelniük kellene és hát valóban nem remekelnek, magyarul akkor értéktelenebbek mint egy nő. Hát ez sajnos csak egy paramétere a függvénynek.

Előzmény: Törölt nick (868)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.14 -1 0 868

Mondjuk az én egyik programozó barátom általában azt mondja, hogy a programozók (férfiak is) idióták - őt kivéve, mert ő matematikus alapból, neki van agya is. És szintén horror sztorikat mesél, amiken matekos szempontból jókat nevetgélünk.

Mindenkit gucsmol valaki. :)

Előzmény: aurum2020 (866)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.14 -2 0 867

Ez azért nem csak arról szól, hogy talált-e parkolóhelyet, az egy dolog, lehet élhetetlenség.

De úgy dönteni egy beteg gyerekkel, hogy hazabumliznak, majd vissza - az már más ügy. Ez lehet gyakorlatlanság is, de lehet alkalmatlanság is arra, hogy ezekben a keretekben gondolkozzon.

De hát ez van, ezen nem fogunk összeveszni, el tudom vinni dokihoz én is a gyereket. 

Előzmény: Meklar (865)
aurum2020 Creative Commons License 2018.12.14 -2 1 866

azért nehéz elvitatni, hogy a férfiak általában alkalmatlanabban a gyereknevelésre, de miért állunk meg itt ? A programozó haverom állítja,hogy nem létezik normális női programozó, és szó szerint horror sztorikat mesélt ezzel a kapcsolatban. A gépészmérnök haverom szerint, a nők egy normális csavart nem tudnak megtervezni, sokan azt állítják, hogy nincs igazán jó női szakács, költő, de még zeneszerző sem. Tehát igen, persze a nők jobbak a gyereknevelésben, de még a gyerekkihordásban is, és ezt ki lehet jelenteni.

Előzmény: Törölt nick (863)
Meklar Creative Commons License 2018.12.14 -2 2 865

multkor az 5. kerben is siman talaltam helyet reggel 9-kor 5 percre a helytol ahova mentem

de budan is, mikor ott van dolgom talalok

nem lehet, hogy elhetetlen kicsit a ferjed? :)

Előzmény: Törölt nick (860)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.14 -1 1 864

a gyerekvállalásnál mindkét nemet szoktam érinteni... sőt, nőket talán jobban is, hiszen ők sokkal jobban vannak bírálva ha nem akarnak pl.

Előzmény: Törölt nick (863)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.14 -1 0 863

Nem ezért tettem hozzá, hanem azért, mert mindig a férfiak alkalmatlanságáról beszélsz, és akkor bejön a szövegben egy "ember", akkor persze, hogy felhívom a figyelmet, hogy pont ugyanannyi erővel, amennyivel a férfiakról lehet sok mondat negatívumot írni, a nőkről is lehet. :)

Előzmény: Törölt nick (861)
alaptalan Creative Commons License 2018.12.14 -2 1 862

http://relaxapont.hu/2016/05/08/felnottkori-diszlexia/

(majd ha arra reagálsz amit ÉN írtam, akkor jelentkezz)

Előzmény: Törölt nick (824)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.14 -1 1 861

Végülis nekem is kellett volna.... sokaknak a nők nem emberek, mea culpa :)

Előzmény: Törölt nick (857)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.14 -2 0 860

Hát te, figyelj, pl. nem túl régen a férjem elvitt egy gyereket dokihoz - mostanában nagyon sok probléma volt.

Elindultak reggel autóval, nem tudott leparkolni a doki közelében, hazajöttek, és elindultak újra tömegközlekedve.

Ha te ezt annyira nagyon alkalmasságnak nevezed, akkor jó.

Kérdeztem, oké, de miért nem parkolt le valahol városon belül, metró mellett? - Mert az kb. annyi km, mint hazajönni. Igen, de a tömegközlekedés egy óra odáig, vagy több, egy metró mellől meg 25 perc.

Mindegy. :)

Előzmény: Meklar (858)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.14 0 1 859

Kedves vagy:-) de én tényelg nem vagyok valami szuperwoman, a munkám elég laza, nem stresszes, nem is bírnék talán egy olyat jelen helyzetemben. Szóval ebben legalább szerencsés vagyok.

Előzmény: Törölt nick (836)
Meklar Creative Commons License 2018.12.14 -1 2 858

ugyan milyen oriasi alkalmassag kell kezenfogni a gyereket es elballagni az oivba (vagy ugyanez autoval), amire barmely ferfi NEM kepes?!?!

ezt minden apa tudja.

Előzmény: Törölt nick (853)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.14 -1 0 857

Tudom.

Csak nyomatékosítottam a női részt.

Előzmény: Törölt nick (854)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.14 -1 2 856

Hát tegyenek ellene (az a kevés akit tényleg izgat), komolyan. De nem az a megoldás hogy hádddddddde akkor a nőknek se legyen ehhez joga (jó magyar mentalitás, ha nekem sincs másnak se legyen :D), hanem egyszerűen tegyenek érte

Előzmény: Törölt nick (852)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.14 -1 0 855

Már eleve két nő se képes egyformán teljesíteni a gyereknevelésben, és nőben is van, aki nem is alkalmas nagyon erre.

Előzmény: Meklar (846)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.14 -1 1 854

azt írtam hogy legtöbb EMBER.

Bár tudom, sokan itt (sem) tartják a nőket embereknek ... ki kellett volna egészítenem.

Én annak tartom őket, így őket is belevettem a kijelentésemmel.

Előzmény: Törölt nick (849)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.14 -1 0 853

Ja, nem így értettem, vagy ebbe annyira nem gondoltam bele.

Jó, visszaszívom akkor. Csak azt gondoltam, hogy mivel az édesapád nemigen vihetett oviba a kamionozás miatt, biztos mindig édesanyád vitt.

De persze, lehet, hogy nem volt rá különösebben alkalmas.

Előzmény: aurum2020 (851)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.14 -1 0 852

"Az meg hogy a párkapcsolatokban mi hogyan máködik az két emverre tartozik ..."

Azért ebben nincs teljesen igazad, mert pl. a házasság elég jól van szabályozva jogilag. És az apa-gyerek kapcsolat jogilag valóban szinte megáll a gondviselő titulusnál és tartalomnál. Ezért egy férfinek, aki szeretne gyereket, nagy rizikó ezt valakivel vállalni.

Előzmény: Törölt nick (845)
aurum2020 Creative Commons License 2018.12.14 -1 0 851

de írtál:

Mert ehhez szoktál hozzá, hogy anyud visz óvodába és apud vezet.

azért vártam el hogy anyum vigyen az oviba. mert ehhez szoktam hozzá  ...  tehát kizárod azt, hogy azért, mert ő alkalmasabb erre mint apám.

Előzmény: Törölt nick (848)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.14 -1 0 850

:)

Előzmény: aurum2020 (843)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.14 -1 1 849

"A legtöbb ember állat tartásra is alkalmatlan (ha már szóba kerültek a kutyák), nemhogy gyerekre..."

De ez nem csak a férfiakat érinti. Egyrészt.

Törölt nick Creative Commons License 2018.12.14 -1 0 848

Dehogynem.

Szerintem ezt mondtam, de he nem is mondtam ezt, akkor se mondtam olyat, ami ezt kizárná.

Csak hogy értsd. :)

Előzmény: aurum2020 (844)
Meklar Creative Commons License 2018.12.14 -1 2 847

a gyereket felhasználja / elidegeníti az apától ... sokszpr maga a kedves apuka vezetett oda

hat persze HP

ennek analogiaja:

megverik/megeroszakoljak... sokszor maga a kedves no viselkedese vezetett oda

igy mar remelem erzed, mennyire FALS erveles ez

Meklar Creative Commons License 2018.12.14 -1 0 846

a gyerekeket szinte mindig en vittem orvoshoz, es en voltam otthon veluk (homeoff), szerettem, soha nem volt gond

ovi/suli/edzes mozgatas is jelentos reszben az enyem volt (50+ %), de ezt is szerettem, kulonosen, amikor bicajutanfutoval jartunk :)

a szulesen es szoptatason kivul a ferfi mindenre kepes, amire egy no a gyereknevelesben (es ez abszolut nem erinti a ferfimintat: a kezdemenyezokepesseget, a gyors dontesi kepesseget, a fizikai, szellemi es mentalis erosseget, a sportot, a szerelest, stb... ja, hat segget vakarni nem nagyon lesz idod)

Előzmény: aurum2020 (843)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.14 -2 2 845

A többséget nem érdekli a gyereke, maradjunk annyivan :)

És tényleg keress hobbyt, 2019-re ez legyen a cél :P

A legtöbb ember állat tartásra is alkalmatlan (ha már szóba kerültek a kutyák), nemhogy gyerekre... mégis semmi átgondolás, felelősség (de persze aki meg átgondolja és azt mondja hogy köszi, de nem, az ekézve van :D).

Azért azt is megnézném (annak ellenére hogy nem értek egyet vele) hogy mi vezet oda valakit, hogy a gyereket felhasználja / elidegeníti az apától ... sokszpr maga a kedves apuka vezetett oda .... de ebbe nem megyek bele, itt amúgy is a kivonulásról kellene beszélni :)

Az meg hogy a párkapcsolatokban mi hogyan máködik az két emverre tartozik ... bár tény, a legtöbb embernek vannak elképzelései és valamiért ezeket fel sem hozzák az ismerkedési szakaszban (vagy ami rosszabb: kozmetikázzák, mondják amit a másik hallani akar) és majd amikor élesbe fordul a "játék" akkor le akarják a másik torkán tolni azt, amit ők képviselnek.

Kössz, de kösz nem :D

Előzmény: Törölt nick (842)
aurum2020 Creative Commons License 2018.12.14 -1 0 844

A barátnőm és a férje a másikféle gyerekezést csinálják

Ezek szerint nem lehet olyan, hogy az apák nagy része nem vagy kevésbé alkalmas erre, egy részük pedig igen. Ilyen akkor nem lehet ,,, értem.

aurum2020 Creative Commons License 2018.12.14 -1 0 843

apum is vitt az óvódába, és köszönöm de maradtam anyunál.

Törölt nick Creative Commons License 2018.12.14 -1 0 842

Igen, mondom én, hogy ezt a gyerekezést, és a vele járó dolgokat jobban át kellene gondolni.

Egyébként az már tényleg a pár belügye, hogy hogyan csinálják, szerintem a barátnőmék módszere és a mi módszerünk is teljesen oké, a lényeg az egyetértés.

Amúgy azért vetettem fel, hogy előre kellene megegyezni, mert egy válás sokszor alapból harc. Értem, hogy nem így kellene lennie, de így van. Én, ha férfi lennék, és szeretnék gyereket, akkor örülnék előre lefektetett garanciáknak, mert valóban gyengébb pozícióban van egy apa a váláskori gyerekelhelyezésben. Bár tegnap beiratkoztam az AI-ba (ha már mondtad, hogy legyen egy értelmesebb hobbim), és ott is van szó azért arról, hogy még mindig több az olyan apa, akit nem elidegenítenek, hanem elidegenedik, ez pl. totál pozitív volt nekem, hogy azért látják, hogy van ez így is meg úgy is.

Előzmény: Törölt nick (840)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!