Éppen a legfőbb ideje ennek a topiknak is. A szemeink előtt bontakozik ki a jövő, férfiak tömegei kezdenek rájönni hogy manipulálják őket a nők, hogy át lettek verve, hogy boldogtalanok, hogy a mai modern nőknek nem lehet megfelelni. Hogy túlárazottak, hogy elképesztő igényeik vannak, hogy megcsalnak. Hogy egy rántottát nem tudnak tisztességesen elkéeszíteni. Hogy a feminizmus harmadik, agresszív hulláma teljesen átmosta az agyukat.
Egyértelmű a válaszreakció : A nők bojkottja! Megvonni tőlük a figyelmet és a támogatást.
Mindegyik mindig odamegy, igaz? Azért látom a legtöbbet banyatankkal közlekedni ...
Kicsit olyan mint amikor az elhízásnál egyből jönnek az idióták hogy GENETIKA ... hát persze. A pár százalék aki tényleg betegség miatt hízott el jobban tesz azért hogy egészséges maradjon mint a 95% aki viszont csak azért mert genetika címszó alatt zabál egész nap és semmit sem mozog :D
na, kb. ilyen arányban vannak az idősek is, akik mennek éppen vizsgálatokra vs. csak azért utaznak akkor mert megtehetik és nehogymár.
Mert ha időre kell mennie vérvételre (éhgyomorra!) vagy dokihoz vagy miegymás, akkor várja meg jól idomított állatkához illően amíg nockedli arrowgáns megengedi, hogy elinduljanak!
jó persze, és induktívan el lehet jutni Gauss-ig, aki szerint viszont az összes mai matekos idióta ... csak a sors iróniája, hogy ő is férfi volt ... és még mielőtt az jönne le belőle, hogy a nők nem képesek nagyokat alkotni, akkor azt felejtsd is el, mert de, csak egyelőre ebben ugy néz ki a férfiak messze jobbak. Ezt azért írom, mert olyan fekete-fehérnek vesszük, hogy a férfiaknak a gyermekgondozásban is remekelniük kellene és hát valóban nem remekelnek, magyarul akkor értéktelenebbek mint egy nő. Hát ez sajnos csak egy paramétere a függvénynek.
Mondjuk az én egyik programozó barátom általában azt mondja, hogy a programozók (férfiak is) idióták - őt kivéve, mert ő matematikus alapból, neki van agya is. És szintén horror sztorikat mesél, amiken matekos szempontból jókat nevetgélünk.
Ez azért nem csak arról szól, hogy talált-e parkolóhelyet, az egy dolog, lehet élhetetlenség.
De úgy dönteni egy beteg gyerekkel, hogy hazabumliznak, majd vissza - az már más ügy. Ez lehet gyakorlatlanság is, de lehet alkalmatlanság is arra, hogy ezekben a keretekben gondolkozzon.
De hát ez van, ezen nem fogunk összeveszni, el tudom vinni dokihoz én is a gyereket.
azért nehéz elvitatni, hogy a férfiak általában alkalmatlanabban a gyereknevelésre, de miért állunk meg itt ? A programozó haverom állítja,hogy nem létezik normális női programozó, és szó szerint horror sztorikat mesélt ezzel a kapcsolatban. A gépészmérnök haverom szerint, a nők egy normális csavart nem tudnak megtervezni, sokan azt állítják, hogy nincs igazán jó női szakács, költő, de még zeneszerző sem. Tehát igen, persze a nők jobbak a gyereknevelésben, de még a gyerekkihordásban is, és ezt ki lehet jelenteni.
Nem ezért tettem hozzá, hanem azért, mert mindig a férfiak alkalmatlanságáról beszélsz, és akkor bejön a szövegben egy "ember", akkor persze, hogy felhívom a figyelmet, hogy pont ugyanannyi erővel, amennyivel a férfiakról lehet sok mondat negatívumot írni, a nőkről is lehet. :)
Hát te, figyelj, pl. nem túl régen a férjem elvitt egy gyereket dokihoz - mostanában nagyon sok probléma volt.
Elindultak reggel autóval, nem tudott leparkolni a doki közelében, hazajöttek, és elindultak újra tömegközlekedve.
Ha te ezt annyira nagyon alkalmasságnak nevezed, akkor jó.
Kérdeztem, oké, de miért nem parkolt le valahol városon belül, metró mellett? - Mert az kb. annyi km, mint hazajönni. Igen, de a tömegközlekedés egy óra odáig, vagy több, egy metró mellől meg 25 perc.
Kedves vagy:-) de én tényelg nem vagyok valami szuperwoman, a munkám elég laza, nem stresszes, nem is bírnék talán egy olyat jelen helyzetemben. Szóval ebben legalább szerencsés vagyok.
Hát tegyenek ellene (az a kevés akit tényleg izgat), komolyan. De nem az a megoldás hogy hádddddddde akkor a nőknek se legyen ehhez joga (jó magyar mentalitás, ha nekem sincs másnak se legyen :D), hanem egyszerűen tegyenek érte
"Az meg hogy a párkapcsolatokban mi hogyan máködik az két emverre tartozik ..."
Azért ebben nincs teljesen igazad, mert pl. a házasság elég jól van szabályozva jogilag. És az apa-gyerek kapcsolat jogilag valóban szinte megáll a gondviselő titulusnál és tartalomnál. Ezért egy férfinek, aki szeretne gyereket, nagy rizikó ezt valakivel vállalni.
a gyerekeket szinte mindig en vittem orvoshoz, es en voltam otthon veluk (homeoff), szerettem, soha nem volt gond
ovi/suli/edzes mozgatas is jelentos reszben az enyem volt (50+ %), de ezt is szerettem, kulonosen, amikor bicajutanfutoval jartunk :)
a szulesen es szoptatason kivul a ferfi mindenre kepes, amire egy no a gyereknevelesben (es ez abszolut nem erinti a ferfimintat: a kezdemenyezokepesseget, a gyors dontesi kepesseget, a fizikai, szellemi es mentalis erosseget, a sportot, a szerelest, stb... ja, hat segget vakarni nem nagyon lesz idod)
A többséget nem érdekli a gyereke, maradjunk annyivan :)
És tényleg keress hobbyt, 2019-re ez legyen a cél :P
A legtöbb ember állat tartásra is alkalmatlan (ha már szóba kerültek a kutyák), nemhogy gyerekre... mégis semmi átgondolás, felelősség (de persze aki meg átgondolja és azt mondja hogy köszi, de nem, az ekézve van :D).
Azért azt is megnézném (annak ellenére hogy nem értek egyet vele) hogy mi vezet oda valakit, hogy a gyereket felhasználja / elidegeníti az apától ... sokszpr maga a kedves apuka vezetett oda .... de ebbe nem megyek bele, itt amúgy is a kivonulásról kellene beszélni :)
Az meg hogy a párkapcsolatokban mi hogyan máködik az két emverre tartozik ... bár tény, a legtöbb embernek vannak elképzelései és valamiért ezeket fel sem hozzák az ismerkedési szakaszban (vagy ami rosszabb: kozmetikázzák, mondják amit a másik hallani akar) és majd amikor élesbe fordul a "játék" akkor le akarják a másik torkán tolni azt, amit ők képviselnek.
Igen, mondom én, hogy ezt a gyerekezést, és a vele járó dolgokat jobban át kellene gondolni.
Egyébként az már tényleg a pár belügye, hogy hogyan csinálják, szerintem a barátnőmék módszere és a mi módszerünk is teljesen oké, a lényeg az egyetértés.
Amúgy azért vetettem fel, hogy előre kellene megegyezni, mert egy válás sokszor alapból harc. Értem, hogy nem így kellene lennie, de így van. Én, ha férfi lennék, és szeretnék gyereket, akkor örülnék előre lefektetett garanciáknak, mert valóban gyengébb pozícióban van egy apa a váláskori gyerekelhelyezésben. Bár tegnap beiratkoztam az AI-ba (ha már mondtad, hogy legyen egy értelmesebb hobbim), és ott is van szó azért arról, hogy még mindig több az olyan apa, akit nem elidegenítenek, hanem elidegenedik, ez pl. totál pozitív volt nekem, hogy azért látják, hogy van ez így is meg úgy is.