Keresés

Részletes keresés

Victor Pascow Creative Commons License 2002.02.11 0 0 518
Normális ember középre szavaz, a Centrumpártra.

sőt, a nem normálisok is!

victor, a normális

Előzmény: onogur (505)
münzenberg Creative Commons License 2002.02.11 0 0 517
Adok egy lehetőséget hogy
bocsánatot kérj!
Ez a topik foglalkozik legtöbbet
a Centrummal. Ez csinálja a
legnagyobb reklámot is neki
ezen a fórumon. Te meg vádaskodsz!
Már a Centrumban is megy a belviszály?
Ezt nem hiszem el!

Meg különben se értelek
arról szónokolsz az előbb
hogy a CP mindenki iránt nyitott
most meg azt írod valójában
szemben áll mind a jobb mind a bal oldallal!
Hogy is van ez?

A MIÉP-et meg leszélsőségesezed
jóllehet ennek semmi alapja nincs!
Hisz a szélsőséges szót a
bolsevikok találták ki!
Akik viszont a lehető legkártékonyabb
eszmét képviselték!

Willi Münzenberg

Előzmény: logoped (516)
logoped Creative Commons License 2002.02.11 0 0 516
Csillag!
Egyszer már reagáltam Írásodra. Megteszem mégegyszer. Az ilyen jellegű beírások jobbról jönnek és tükrözik azt a rettegést amit a Centrum megjelenése okoz jobboldalon a FIDESZ és a MIÉP berkeiben. Jön egy jobbos, fröcsögéstől mentesnek tűnő párt amely párt elviheti a szavazatokat jobbról. Azok szavazatait akik szemben állnak nemcsak az MSZP vezette baloldallal de a szélsőségektől sem mentes FIDESZ-MIÉP kolalíció lehetőségével is. Nyílvánvaló, hogy ezen kőrök lejáratni akarják a Centrumot és a jobboldaliaknak szintén nem tetsző SZDSZ alternatívájaként emlegetik. Ezzel igazából nem az SZDSZ-en rúgnak, mert aki jobboldali az úgysem oda szavaz. Aljas fasiszta provokáció az egész.
Jellemző lesz a FIDESZ-MIÉP koalíciójára.
Előzmény: csillag (514)
Sacco és Vanzetti Creative Commons License 2002.02.11 0 0 515
Nem értek veled egyet!
Már hogy lehetne a Centrumot az SZDSZ-szel lejáratni? Hisz az SZDSZ szavazóival nincs semmi baj! Azokmind kvalifikált becsületes emberek! Ezzel csak segítek a Centrumnak nem?
Előzmény: csillag (514)
csillag Creative Commons License 2002.02.11 0 0 514
"Azért az SZDSZ helyett mert minden táborban kell potenciális támogatókat keresnünk! És mitagadás az SZDSZ szavazói számára a Centrumnál nincs jobb alternatíva... s mint tudjuk az SZDSZ lejárata magát és kihazudta magát a szalonképesség kategóriájából!
"

Erre csak ismételni tudom önmagamat: (426. hozzászólás)
Nekem az az érzésem, hogy egyrész a Centrumot akarják lejáratni azzal, hogy az SZDSZ alternatívájának mondják itt egyesek, másrészt egyúttal az SZDSZ-en is rúgnak egyet (szélső)jobbos beírók.
OFF topic:
Az egész politika fórumra jellemző, hogy úgy viszonyulnak a jobboldaliak az SZDSZ-hez, mint Cato a II. Pun háború után Karthagó-hoz. Karthagó két háborút elvesztett, már nem számított semmit, de mégis minden felszólalását úgy fejezte be Cato, hogy "Egyébként pedig Karthagót el kell pusztítani." (Nem emlékszem szó szerint, de ez a lényege)

Előzmény: Sacco és Vanzetti (510)
Zoffar Creative Commons License 2002.02.11 0 0 513
SZVSZ ez hülyeség. A Centrum minden táborból tekintve jó alternatíva azoknak, akik szeretnének már végre nyugodtan és csenben dolgozni a hangos melldöngetés és hamis ideologizálás helyett.

...Pontosan azért, amit Sanya írt alább.

Zfr

Előzmény: Sacco és Vanzetti (510)
logoped Creative Commons License 2002.02.11 0 0 512
Így van Sanya.
Nyugaton egészen mást jelent jobb és baloldalnak lenni. Ott elismerik egymás érdemeit és ismerik egymás erényeit. A FIDESZ nem más mint a XX-XXI sz. nagy lenyúlása politikai köntösbe bújtatva.
Előzmény: SanyaX (511)
SanyaX Creative Commons License 2002.02.10 0 0 511
helló GregorFisher!

Ha te ma látsz baloldali és jobboldali pártokat, akkor nagyon jó szemed lehet. De ha ezt az MSZP-re vagy a Fideszre érted, akkor inkább Andersennél kellene folytatnod. Szerinted mitől követnének ezek bármiféle ideológiát, vagy mi alapján sorolnád be őket bármi oldalra? A mai parlamenti pártok mindegyike totál ideológiamentes, csupán a hatalom megszerzéséhez szükségesnek vélt máz színe különböző.

Előzmény: GregorFisher (506)
Sacco és Vanzetti Creative Commons License 2002.02.10 0 0 510
Azért az SZDSZ helyett mert minden táborban kell potenciális támogatókat keresnünk! És mitagadás az SZDSZ szavazói számára a Centrumnál nincs jobb alternatíva... s mint tudjuk az SZDSZ lejárata magát és kihazudta magát a szalonképesség kategóriájából!

Ezért SZDSZ helyett: Centrum!

Előzmény: PROWL (469)
Rákóczi Mgtsz. Creative Commons License 2002.02.10 0 0 509
Az SZDSZ a szélsőség! Ez világos mint a traktor reflektora!
Előzmény: onogur (474)
logoped Creative Commons License 2002.02.08 0 0 508
Ok. Greg!
Bármelyik nagy győz, a C.-nak kiegyensúlyozó ill. visszatartó szerepe kell legyen. Ha bejut és olyan eredményt ér el amivel ezt megteheti.
Önmagában az inkább jobbos mint balos beállítottsága szerintem nem baj. Bár Kupa törekszik a kiegyensúlyozottságra. Honlapjukon megtekinthető az eddigi képviselőlistájuk. Lehet tájékozódni.
Valakik beírták, hogy mindenféle bukott politikusok vannak a pártban. Mindenki számára tökéletes pártlista nem létezik. Nekem se teszik az összes jelölt, de a bukott helyett nem egynél lehet úgy fogalmazni, hogy egyenes maradt a dereka, nem hajlott meg mint jónéhány másnak. Pusztai E. tegnap azt mondta: náluk bal és jobboldali politikusok tudnak együtt dolgozni. És ez ma nagy szó. Ha ez így van az Ő elméleti hatalomra jutásukkal politikai nyugalom "fenyegeti" az országot.
Előzmény: GregorFisher (506)
Nyomkereső Creative Commons License 2002.02.08 0 0 507
Marhaság.
Előzmény: Törölt nick (29)
GregorFisher Creative Commons License 2002.02.08 0 0 506
Hali.

Én baloldali érzelmű vagyok, identitásomat tekintve. Éppen ezért gondolom nem meglepő, hogy kormányváltást várok áprilisban, mégpedig várom ezt az MSZP, ill. az SZDSZ szavazatoktól.
Én nem szavaznék a Centrumpártra, márcsak elvből sem, de ezen kivül a mostani helyzet más okot is ad szkepticizmusomra Kupa Mihály pártjának Parlamentbe-juttatásával szemben.
Konkrétabban arra gondolok, hogy szubjektíve nem helyes a Centrumpártra szavazni, mert ott ugye többségében mégiscsak jobboldaliak ülnek (lsd. MDF-szakadás), sőt Kupa is inkább mondható jobbos érzelmű politikusnak, mint középpontinak (ha létezhet ilyen egyáltalán), még ha ő - s azt hiszem ezt többek nevében is állíthatom - az egyik legelfogadottab személy a politikában a baloldali érzelműeknek az ellenkező oldalról.
Mondanivalóm lényege az - tudom, eddig nagyon megtekertem a dolgokat -, hogy ha a Centrumpárt bejutna, 100,0%, hogy ők nem az MSZP-vel lépnének koalícióra, ha választaniuk kellene.
Én ezért szavaznék az SZDSZ-re. Ha nem az MSZP-re szavaznék :-)

Üdv.
Greg

onogur Creative Commons License 2002.02.08 0 0 505
Igen, komoly esélye van annak, hogy a MIÉP bekebelezi a Fideszt.
Mint ahogy a kisszámú de radikálisan militáns kommunisták is bedarálták anno a szocdemeket.
Valamint az MSZP is az SZDSZ programját akarja megvalósítani.
Normális ember középre szavaz, a Centrumpártra.
Előzmény: Zoffar (504)
Zoffar Creative Commons License 2002.02.08 0 0 504
bocsi, hazamentem kajálni.

a topikcím tényleg csak provokáció.

a MIÉP helyett pedig végképp nem jöhet szóba a Centrum - pontosan azért, amiért a MIÉP be fogja kebelezni a Fideszt, bár ez még nem látszik.

u.e. érvényes az MSZP és az SZDSZ viszonyára is.

mint ahhogy mások már leírták előttem, a Centrum liberálisabb gondolkodású jobboldali és a polgári gondolkodású baloldali szavazókra számíthat, nem is kis eséllyel. erősen alul van mérve.

Zfr

Előzmény: PROWL (469)
Okos Mikulás Creative Commons License 2002.02.08 0 0 503
Persze, hogy segít, összeült a rokonság.
Kicsit izgulnak azért ilyen, de lesz ez még rosszabb is.
Előzmény: BaSand (499)
BaSand Creative Commons License 2002.02.08 0 0 502
Igazán örülök, hogy találtál egyy dajkát. Manapság nehéz.
Előzmény: Zsemb Elek (501)
Zsemb Elek Creative Commons License 2002.02.08 0 0 501
Perszehogy segít! Magamtól csak BaSand féle handabandára futná.
onogur Creative Commons License 2002.02.08 0 0 500
Na tessék, még egy miépes...
Miért nem hagytok minket beszélgetni?!
BaSand Creative Commons License 2002.02.08 0 0 499
Hej, Elek, te csodákra vagy képes. Egy nap alatt feltornáztad magad harminc hozzászólás fölé. És milyen színvonalasak, mint pl ez is?
Egyedül írod, vagy segít valaki?
Előzmény: Zsemb Elek (498)
Zsemb Elek Creative Commons License 2002.02.08 0 0 498
Nofene!
Lajos bácsi miépes?
Előzmény: onogur (497)
onogur Creative Commons License 2002.02.08 0 0 497
Ócska trükk a miépesektől, hogy szétoffolják a topicot.
Remélem erre jár végre egy tisztességes liberális moderátor!
Lajos bácsi Creative Commons License 2002.02.08 0 0 496
Na jól van kispajtás. Ennyi elég volt belőled.
Előzmény: Zsemb Elek (495)
Zsemb Elek Creative Commons License 2002.02.08 0 0 495
Milyen hozzászólásokkal? Ne szédíts!
Ilyenek neked nincsenek. Csak OFFok.
Azt meg minek archiválni?
Pazarlás.
Előzmény: Lajos bácsi (491)
Lajos bácsi Creative Commons License 2002.02.08 0 0 494
De azért elárulhatnád, hogy mi lett a hozzászólásokkal.
Előzmény: Zsemb Elek (492)
Lajos bácsi Creative Commons License 2002.02.08 0 0 493
Neked van ikertestvéred?
És mennyi?
Előzmény: Zsemb Elek (492)
Zsemb Elek Creative Commons License 2002.02.08 0 0 492
OFFMájszert lehet, hogy az ikertestvérem írt.
De.
Neki is igaza van.
Előzmény: Lajos bácsi (489)
Lajos bácsi Creative Commons License 2002.02.08 0 0 491
Na jó. És a hozzászólások? Azokkal mi lett?
Előzmény: Zsemb Elek (490)
Zsemb Elek Creative Commons License 2002.02.08 0 0 490
Abban totálisan egyetértünk, hogy személyiséged csekély. De, kéj.
Ennyi.
Előzmény: Lajos bácsi (488)
Lajos bácsi Creative Commons License 2002.02.08 0 0 489
Állj, állj! Azokban a hozzászólásokban OFFMájszternak neveztél. Maradjunk inkább ennél. Jobban tetszik.
Előzmény: Zsemb Elek (487)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!