Beteg is vagyok, meg fogytán a lelkesedésem is. Szerintem nagyon kevesen hallgatják a neten, és milyen rádióműsor már az, ahol név szerint ismerem az összes hallgatót? ;-)
például leos az jutott eszembe, hogy Titanicon úgyis ott leszel te is mittomén emöriken nájtmeren meg az iráni palin, és akkor ott...
Ezt a Sleazy Listening válogatást ismeritek?Turbonegro, Iggy Pop, Hellac., 7 Zuma 7, Space Age Playboys, Flaming Sideburns, Chrome Locust, Atomic Bitchwax, Nomads, Peter Pan stb. szóval rakendroll+sztóner, korrekt.
Tuti rakendroll zenekart kellene csinálni, nekem már a gitáremelgetés egész jól megy :)
leos, sőt LEOS: Valami baj van, megsértődtél, nem szeretsz többé estébé :) vagy mi van: ÍRJ MÁR EGY MAILT VAGY HÍVJ MÁR FEL, HISZ' ÁLLÍTÓLAG VETTÉL FÖL NEKEM SOK SZÉP DOLGOT ÉS ÉN ANNYIRA, DE ANNYIRA SZERETNÉM AZOKAT HALLANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
greff13@hotmail.com, ill.: 3-63-37-93, estefelé.
lesz most az a koncert, ossian +messenger + ozirisz, messnegernek olyan a felírása, hogy amikor meglátom a villamosból a plakátot, egy pillanatra mindig azt hiszem, hogy hellacopters, de nem
Queens of the Stone Age (LA) Back To Dungaree High
Hot Water Music: Prince of the Rodeo
01. Nashville Pussy (USA) Age Of Pamparius
02. Supersuckers (Seattle, WA) Get It On
03. BELA B. & Denim Girl (Hamburg) Are You Ready For Some Darkness?
04. Therapy (UK) Denim Demon
05. Scot Free (Berlin) Rock Against Ass
06. HIM (Finland) Rendezvous With Anus
07. Satyricon (Oslo, Norway) I Got Erection
08. Griffin (Nor) Bad Mongo
09. Maryslim (Sweden) No Beast So Fierce
10. Null$katte$nylterne (Norway) Sailor Man
11. Amulet (Oslo) Hate The Kids
12. Zeke (Seattle, WA) Midnight Nambla
13. Peepshows (Sweden) Just Flesh
14. Spacebitch (Uppsala, Sweden) Don´t say Motherfucker
15. Motorpsycho (Norway) He´s a Grungewhore
16. ADZ (LA) Good Head
17. Dwarves (SF) Hobbit Motherfuckers
18. Puffball (Sweden) Zonked Out On Hashish
19. Motosierra (Uruguay) Hobbit Motherfuckers
20. Samesugas (Spain) (I fucked) Betty Page
21. Ratos de Porao (Brasil) Suburban Anti-Christ
22. Real Mc Kenzies (Vancouver, Canada) Sailor Man
23. Toby Dammit (New York) Prince of the Rodeo
Elég fasza a legtöbb szimpla punk'n roll.Him , Bele B kihagyhatták volna Zeke állat mint mindig, Dwarves mint az utolsó cdjük ilyen indusztrilal metal elbaszták szeintem, Satyr. black metal r'n roll :) Therapy? szam meg jobb mint barmi az Infernal love után korszakbol.
Ja és bonusz cdn 10 ismeretlen R'N r zenekar feldolgozása.