Pénzverdei, Pv vasútról minden jöhet, történelmi leírás, adok-veszek, képek, stb...
Más kereskedelmi portálok felhasználóinak itteni keresése, itteni beazonosítása (Vatera, olx stb.) TILOS és kizárással jár.
Ha jól emlékszem, régen az Ezermesterben volt egy cikksorozat, hogyen kell Pannónia mozdonyt építeni alkatrészekből. Talán találsz ott infot a motorról is. Az ezermester.hu oldalon meg lehet találni a régi számokat.
nemrég egy veteránbörzén vettem két leharcolt, összetaposott PV 3 személykocsit .Igazából 1500 forintos vételár nagyon csábító volt és elhoztam ,mostanra mindkettő szét lett szedve és ki lett egyengetve,gyanítom hogy homokszórás lesz a vége mert ezt kézzel megcsiszolni.....
Keresnék hozzá síneket , ha mást nem is legalább egy dilikört és egy mozdonyt.Mivel a keretek szűkösek , csak a lestrapált donor kategória érdekel
A vagonok kapcsolóit nézve Zeuke lehet, ráadásul a cseh vasutak elnevezése van rajtuk, ami megerősíteni látszik a gyanúmat. Szerintem sokat ér, eléheti a hatjegyű számot, ha működőképes.
Ez a híd biztos hozzávaló, mert a nyomtáv egyezik és sajtolt lemezből készült, megpróbálom lefotózni este és felteszem a képeket.
A piros vagonok, úgy mint a többi, szinte teljesen használatlanok, új állapotban vannak gyári fényezéssel.
Normális áron szeretném eladni, nem akarok túl sokat sem kérni értük, mint amennyit érnek, de elkótyavetyélni sem szeretném, mert tényleg olyan állapotúak, amilyeneket nehéz találni. :-)
Utána kellene néznem mennyiért reális, de ha van ajánlatod, várom az emailemre. :-)