Az entreat-et hajtsátok fel, valóban szenzációs anyag, én is azon a lemezen szerettem bele a disintegration-be, míg a prayers for rain-ben Robert minden idők leghosszabb hangkitartásával abszolút rekordott állított fel.
in hopelessness and prayers for raaaaaaaaaaiiiiiin!!!
8 Disintegration szám élőben.
1. Pictures Of You 2. Closedown 3. Last Dance 4. Fascination Street 5. Prayers For Rain 6. Disintegration 7. Homesick 8. Untitled
Hangulatában engem a Paris-ra emlékeztet.
Egyéb infó itt található... :-)
Emberek, megismertem az Entreat című remekművet (ez eddig kimaradt az életemből).
Jelenleg csak azt nem tudom, hogy mostantól hogy fogom betenni az albumverziós Disintegration-t?
HÁT VALAMI ESZEMENT JÓ AZ ENTREAT FÉLE DISINTEGRATION!!! Az albumverziónál mondtam, hogy jó, jó, nagyon ütős szám, talán egy picit még lehetne gyorsabb, harapósabb, dühödtebb, elfulladósabb... És pontosan egy ilyen verziót kaptam most az arcomba!!! Csúcs!!! :-)
Ami még nagyon bejött, az a Prayers For Rain és főleg a Fascination Street! (mintha ez utóbbi is gyorsabb lenne). Pici csalódást a Pictures Of You okozott, a himnikus Show-beli előadással a fülemben ez a verzió picit üresebb volt számomra.
De az Entreat erős nyolcas lett a honlapomon! :-)
Kérdezd meg drága Lovecat-et, de én már eruc első bejelentkezése után megírtam Neki, hogy csak a K. Peti lehet ( szóhasználatának jegyei össze nem téveszthetők senkivel ).
robi77 >
Csak a hejjesirusha és stílusa miatt gondoltam, hogy Grétsy nem lehet. Egyébként én is tudom ki eruc (Fülesin által), és szeretném, ha beírná a következő album számcímeit és a dalszövegekből is pár részletet, ha lehet.
Ő keresett Cure koncert videót.
Talán erre gondolt:
2001 Rock Masters #3 The Cure Live 1984 Wowow
forrás: http://www2.gol.com/users/fusae/newday/curio/tv/2001wow.html , de a COF-ra is felkerült a DVD tracklistája.
Szóval az Eruc Magyarország legnagyobb Cure-osa.
Szerintem Európában is az első 10-ben benne van. Több mint 100 koncert '92 óta, Perry Bamonte személyes barátja, V.I.P jegy, utazás a turnébusszal Roberték mellett, ha nincs pénze vonatra( ez már egyszer-kétszer előfordult:-)) ), fénykép Roberték szüleivel...stb.
Különleges tulajdonsága, hogy imádja a Soundcheckek alatt megtudni az adandó koncertek dallistáját, és azt a live-on a számok előtt bekiabálja mielőtt még Roberték belekezdenének.
Gyakorlatilag minden fontosabb koncerten ott volt/van/, kezdve a 92-es négy Londontól a mostani Berlinig bezáróan.
Hihetetlen mennyiségű fénykép,több száz kazetta, és még több cd. A Cure munkásságának (kb:1200 live) harmada-negyede megvan neki.
Tehát nem piskóta a gyerek. És emelett hihetetlenül szerény, segítőkész és nagyon rendes.
Kivéve ha valakit nem kedvel akkor azt nem kedvel.
A sors különös szeszélye folytán minket is felkarolt( Lovecat, Snakepit) és így neki köszönhetem a gyüjteményem nagy részét. Persze ez már régen nem cserekapcsolat, hanem mély barátság is van köztünk.
Ja, a neve Kelemen Péter.
A cd nálunk marad, bár a Vilmos Borisz árulta el, hogy kit is takar:-)))) Ő is ismeri.
Ja, a Gallup meg rólam hitte hogy én vagyok Eruc:-)))))))
Más nincs, ha valamit kifelejtettem légyszives pótold ki, Eruc:-))
Kerdes, hogy neked mi a "hasznalhato" resze az electronak. dec13, koncert: Garden of Eden, elozenekar a Sziluett, dec20, koncert: The Last Days of Jesus. ujabbvonalas electro-industrial egy blokk erejeig legalabb minden partyn lesz, egyebkent senki fuleben nem ragadna majd az ujabb Terminal Choice, az uj Skoyz, az uj Cruxshadows, az uj Neuroticfish, stb., mas partykon legjobb tudomasom szerint nem tolnak ilyen bandakat - es nem azert, mert szarok lennenek - [Hypnoskull? Tyske Ludder, anyone? vagy ne missziozzak, toljak Modeot meg Mansont oszt szasz? n0pe, thanx.] magyarazas off. szemelyes velemenykent [nem akarok erre flamet] hozzateszem, miutan a banda vegignyomott 2 oranyi Cure-anyagot [verprofi modon], enyhe gaz lenne tovabb a DJknek is Curet adni tovabb. Jobol is megart a sok. Respect mindenkinek.
Ezer bocs, de én buktattalak ám le :(((
Egyszerűen nem bírtam ki röhögés nélkül amikor rákérdeztek, főleg amikor azt mondta az Era, hogy én is szóba kerültem mint lehetséges eruc :)))
Hirtelen így sem tudtam:-))Kiült a döbbenet az arcomra.:-)Pláne mivel Eruc koma már be is váltotta irányomba a fenyegetését,mert nem kaptam tőle semmi anyagot:-))))
Ha nekem akarsz válaszolni akkor a snakepit sárga csíkján lévő "válasz erre" ikonkára kattints:-)))
Még jó hogy odirtad a kígyóvermet másképp szegény Patuha nem tudná miről van szó:-))
Jól van na, most mit érzékenykedel:-)))))
Ennyi minimum járt neked!!:-))
Nem baj, van egy Szeged-i haverom majd az átvesz nekem egy-két dolgot ha szépen megkérem:-))
Jut eszembe, akkor Te sem kéred az általam beszerzetteket??:-)))))
Ja, egyébként éjfél után 55 perccel általában már alszunk, kivéve, ha töltök :-)))))