Keresés

Részletes keresés

E-ditke Creative Commons License 2001.09.01 0 0 659
Milyen tömörítővel tömörítsük? jó lesz az ace?
Előzmény: tomajer (655)
identicalmcqc Creative Commons License 2001.09.01 0 0 658
haaat ez jo kerdes.. itt egy kicsit hosszabb lett a nevem es mintha remlene hogy neha neha lattam a neved... altalaban delelott voltam vagy keso este... Innen sajnos nem tudok otthonrol meg keveset szoktam netelni.. Lehet hogy beszelgettunk is.. Hmm na mindegy... Hehhh hogy mik ki nem derulnek....?

A kerdeseidre mar meg is kaptad a valaszokat csak a leveledet olvasd el! :o))))

Előzmény: E-ditke (656)
identicalmcqc Creative Commons License 2001.09.01 0 0 657
Biztosan el tudna kuldeni csak azt volna jo tudnia hogy mekkorara szabja a csomagot hogy el is menjen illetve hogy ne egesz delutan a levelkuldessel foglalkozzon.. UPC-nel nincsen cimed mert az korlatozas nelkuli es ha kuldesz neki egy mail-t amiben ezt a cimet elarulod akkor egyben elkuldi es kevesebb a valoszinusege is hogy valamelyik csomag serul...
Előzmény: tomajer (655)
E-ditke Creative Commons License 2001.09.01 0 0 656
kicsi a világ? :-)

átadtam az üdvözletet, és viszontüdvözöl :-)
csak azt nem értem, hogyhogy nem emlékszem Rád, mikor én is törzsvendég voltam/vagyok ott (na jó, ma már nem annyira) :-)) Mi ott nem találkoztunk?

A progival kapcsolatban Tőled is azokat kérdezem, amiket tomajertől :-)

Előzmény: identicalmcqc (652)
tomajer Creative Commons License 2001.09.01 0 0 655
Műxik tökéletesen, habár nem tudom, hogy a vianovo, mennyit enged egybe:-(
De több levélben el tudod küldeni, ha nem teccene neki!
Köszi!
Előzmény: E-ditke (653)
identicalmcqc Creative Commons License 2001.09.01 0 0 654
Hmm en is erre gondoltam mar bocs hogy beleugatok..
vianovos emil cim.. nem hiszem de remenykedjunk...vannak meg csodak a foldon...ma ish!
Előzmény: E-ditke (653)
E-ditke Creative Commons License 2001.09.01 0 0 653
Arra gondoltam, hogy a postaládád bírja-e, de mivel otthonról vagy (igaz? :-) ), gondolom, nincs limit a bejövő levelekre... :-)

Az adatokban megadott címed aktuális?

Előzmény: tomajer (651)
identicalmcqc Creative Commons License 2001.09.01 0 0 652
Kepzeld ditke!

Utanadolvastam egy kicist es IRC meg Jules batyo???
Miket nem olvasok? Csak nem IRC cappuccino csatorna? Mert ha igen akkor udvozlom Zsult! :o)))
HJa a programra nekem is szuksegem volna. Ki tudja meg mire lesz jo. :o)

kuszi

tomajer Creative Commons License 2001.09.01 0 0 651
UPC-m van kedves! Talán bírja:-)))
Előzmény: E-ditke (648)
identicalmcqc Creative Commons License 2001.09.01 0 0 650
Koszonom majd ures oraimban utanolvasok....:o)
Előzmény: E-ditke (649)
E-ditke Creative Commons License 2001.09.01 0 0 649
Ez egy gyerekek számára készített programozási nyelv, sokan kutyázzák, szerintem arra nagyon jó, hogy megmutassa a kölköknek a programozási szemléletet, és néhány alapfogalmat bevezessen (nem nevezzük meg, de használunk pl. ciklusokat). Sőt az egérhasználatban és ehhez hasonló alapdolgokban is tud segíteni

Neked is tudom ajánlani a www.logo.hu-t, azon belül a Comenius Logo-t, ott írnak róla, és "referenciát" is láthatsz :-)

Előzmény: identicalmcqc (647)
E-ditke Creative Commons License 2001.09.01 0 0 648
Ez tök jó :-)))
vajon hogy ejtik ki sógorék ezt a nevet?
Előzmény: sneci_ (646)
identicalmcqc Creative Commons License 2001.09.01 0 0 647
meseljetek mar nekem errol a logorol legyetek olyan kedvesek... sejtesem van hogy mi de biztosat szeretnek tudni es jo par ev mulva esetleg a sajat gyermekemmel is megismertetnem hogy ne csak jatek legyen a gepen hanem valamifele jatekos munka...
Előzmény: E-ditke (645)
sneci_ Creative Commons License 2001.09.01 0 0 646
Bécsben

Mától Angyalföld nevét viseli egy bécsi utca. Floridsdorf és Angyalföld 13 éve fogadták testvérül egymást.
A mai ünnepségre lezárják Floridsdorf főutcáját, ahol utcabált rendeznek. Fellép az angyalföldi Vadrózsa táncegyüttes.

E-ditke Creative Commons License 2001.09.01 0 0 645
Egyébként a LOGO honlapján a Comenius Logo link alatt le lehet tölteni a demóját.
Előzmény: E-ditke (644)
E-ditke Creative Commons License 2001.09.01 0 0 644
A program 2 vagy 3 floppylemeznyi. Elküldöm én Neked, csak tudod-e fogadni...
Előzmény: tomajer (643)
tomajer Creative Commons License 2001.09.01 0 0 643
Nem rosszoldal!
Most már csak a program kéne:-)))
/De, magyarúl:-)/
Előzmény: E-ditke (641)
tomajer Creative Commons License 2001.09.01 0 0 642
Ötödikeseknek van, És Windowsos.
És van benne alapfokú hardwerismeret is.
Előzmény: E-ditke (641)
E-ditke Creative Commons License 2001.09.01 0 0 641
És logós vagy "amolyan"? :-)) (mondjuk most ötödikeseket fogok tanítani, és nem logót, hanem vindózt)

Apropó, LOGO... jártál már itt? :-)

Előzmény: tomajer (640)
tomajer Creative Commons License 2001.09.01 0 0 640
Ha gondolod, megmutatom!
Nagyon gyakorlatias darab:-)))
Előzmény: E-ditke (639)
E-ditke Creative Commons License 2001.09.01 0 0 639
jézusom.

most csak ennyi fussa tőlem :-))))

Keresem a verset! :-)) de úgy látom, egyedül maradtam a szavalással :-( ki csatlakozna hozzám? :-))

Szavalótársat keresek, már úgy beleéltem magam a duóba :-)))

tomajer: bocs, nem akartalak magadra hagyni a múltkor, csak álmos lettem, és elfelejtettem elköszönni. Azóta meg annnnnyit dolgoztam, hogy hullafáradt voltam...
A Pedellust nem ismerem (asszem), majd megnézem, úgyis mi is tankönyvet keresünk magunknak.

identicalmcqc Creative Commons License 2001.09.01 0 0 638
Udv!

Hogy nekemmennyit kell visszaolvasni.. Most meg majd mehetek az OFOTERT! Ehhh oregember vagyok en man ehhez.
Es meg itt a hatam mogott eskuvo is szervezodik... No ehhez nekem is lesz egy ket szavam.. Egyaltalan lyanykeres vot man? Oszt kitul? Hja es vallalom az eskuvoi menet szerepet.. Na meg eszek a nasznep helyett... En ugyis harom ugyhogy testhez allo szerep Na meg eppen most irta fel az orvos hogy fogyoznom kene.

Errul jut szm-be hogy spor(t)olasi szoasokrul is vot szo:
-bicaj ( bar ezen a nyaron nagoyn keves idom votl ra meg eddig mas kornyekhez voltam hozzaszokva)
-futas csak villamos busz utan en is unalmasnak talalom meg el kene szannom magam ra.
-gorkorit egy kicsit maceras sportnak talalom bar a kori uutana biztos van tehetsegem hozza. Ott is amikor eloszor alltam korira (azota se tobbszor) akkor azt rohogtek rajtam hogy szerintuk en mar koriztam ugy kellett esni nehanyat hogy bizonyitsak az ellenkezojerol...

Sok bolondsagot az ifju parnak!

Hja es majd ha megtehetjuk akkor mi is Szt IStvan parkba visszuk a poczakot vagy Margit-sziget.. Van ott egy gyonyoru viragos park...Egyelore meg jobban tetszik neki odabent

tomajer Creative Commons License 2001.08.31 0 0 637
Passz!
/reméljük végig:-)))/
Előzmény: gyertyafeny keringo (636)
gyertyafeny keringo Creative Commons License 2001.08.31 0 0 636
szisztaok,
bocs, hogy szét-off-olom az eskuvoi elokeszuleteket, de egy - nekem - fontos kérdésre keresek valaszt, es azt hiszem, itt talan lelek is.
A kerulet-rendezes folyaman a Lehel ter es kornyeke milyen szinten lesz atrendezve?
Konkretan az erdekelne, hogy a Szabolcs utca meddig lesz "ledozerolva"? Azt tudom, hogy a Bulcsu utca beleesik ebbe a tervezetbe, de hogy a Devai utcaig "feljonnek-e", azt nem.

Kerek valakit, ha tudja, irja meg.
koszonom. es bocs az offolasert.:-)

tomajer Creative Commons License 2001.08.31 0 0 635
Mert a végén betennétek a szociális otthonba:-(((
Előzmény: Törölt nick (634)
Törölt nick Creative Commons License 2001.08.31 0 0 634
Miért? :-)
Előzmény: tomajer (633)
tomajer Creative Commons License 2001.08.31 0 0 633
Én meg nem iss mondom meg:-(((
Előzmény: Törölt nick (632)
Törölt nick Creative Commons License 2001.08.31 0 0 632
Jelentem én 27. :-)
Előzmény: gika (617)
tzuiop Creative Commons License 2001.08.31 0 0 631
Szia!

Jó 7VGt!
;))

Előzmény: gika (630)
gika Creative Commons License 2001.08.31 0 0 630
Úgy látom, kihalt a kerület...

Na, akkor utoljára, tényleg jó hétvégét mindenkinek, pihenjetek, készüljetek, mert egy esküvő nagyon sok előkészületet igényel, főleg, ha azt szeretnénk, hogy minden tökéletesen sikerüljön!!!!!!

PUSZIKA

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!