Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Az biztos, hogy mindenki számára (kivéve azon keveseket, akik tudják ki vagyok) komoly fejtörtést okozhatok. Ki is ez a fickó? Kinek a másod (vagy sokad) nickje lehet??? :-)
Ez azoknak való, akik jó nickszínészek. :) Én minden nickemen ugyanolyan vagyok, szóval Dunához kísérős nickem sincs. :) És olyan ellenségem sincs itt, akit a Dunához kísérnék. Bélát is csak azért csesztetem, mert az elvem az, hogy gyengéket nem rugdosunk, olyannal kell trollkodni, aki meg tudja védeni magát és állja a csapásokat. De a legfontosabb, hogy maga is ordas nagy bunkó és beszótt! Többször is. :)
Egyrészt Fridinél, mint főinterjút, másrészt a Kadarkainál, ahol kitárulkozik (utóbbi az előbbi). Pár napon belüli mindkettő. Holnap teszek be linkeket, ha így sem megy.
Mondjuk már csak holnap tudom megnézni, nyelvvizsga után. Remélem, ezúttal nem állnak le a szerverek félidőben. Zabos vagyok, hogy az egészet meg kell ismételjük. :/
Ez is vicces. Volt anno egy Lelkis csoport, ahol nagyban mentek az rootok és tiltások miatti anyázások. Oda viszont csak "lelkis" nickkel lehetett bemenni, és ha kimentél a terepre, akkor repültél. Voltak akiknek tök másik nickje volt, voltak, akik a terepi nickük lelkisített változatával voltak benn. Nekem pl. Erős Pista lelke volt a nickem, de pl. Fasírtnak a Fasírtok lelke vagy valami ilyesmi. Nos, Béla az utóbbit választotta, azért lelkis Béla, különben van másik Bélás nickje vagy volt, ha akarja megmondja, nincs mit szégyeljen rajta, azon se szimpatikusabb arc...
Na most külön poén, hogy a lelkis nickjével szónokol szövegértésről... :) Jó, nyilván okafogyott a szabály, de akkor is van egy kis humor benne. Amúgy lefordítom, mire szeretett volna utalni: Bojár zsidó, és volt valami Soros-támogatás is. Szóval Béluka zsidózott egyet úgy, hogy latszólag nem zsidózott. De ezért nem jár a taps. ¯\_(ツ)_/¯
Mondjuk Fodor Gábort azért nem minősítem keményebben, miközben annyira lefeküdt a NER-nek, az elmúlt pár nap termései ezt jól bizonyítják, mivel saját bevallása szerint sincs rendben anyagilag, és az bizony nagy úr. Ceglédit ettől függetlenül sem értem, miért állt be, lehet ott is konkrét egzisztenciális válság, a Schiffert meg már értelmezni sem akarom. Bizonyára mindenki jól járt a juttatásokkal, de még ítélkezni is alig van kedvem, mert ez a NER, ez a valóság, és szorítja a tökét mindenkinek, ebben egészen szofisztikáltak.
Szerencsére még nincs atomháború, bár az Origo szerint továbbra is lesz, kár azért a bedarált emberekért, és több kakaó volt bennük. Konokot már értelmezni sem szeretném, sajnos kell a lé, bármennyire radikális is volt eddig, így inkább ott ül és alig szólal meg, sokat hallgat.
Szar... :( A házon amúgy van hőszigetelés, de a tető alatt mezei üveggyapot és farostlemez van csak szerintem. Illetve a padlástérben ez látszik is, ott az üveggyapot fedetlenül van a tetőlécek között. El kéne költözni, csak hát lusták vagyunk.
Mondjuk legalább nem élek buborékban, mint Török Gábor- minden tiszteletem mellett-, aki a a Kadarkai interjú után (abból sok minden kiderült a politikai naivitásainak az okairól is-), de lényeg, hogy le tudta nyilatkozni Fridinek, hogy azt gondolta, hogy akkor most Gyurcsány lemond. Nem érti teljesen a hatalmi téboly lelkivilágát, vagy belső dinamikáját, bár ettől még alapvetően egy jó elemzőnek tartom továbbra is.
Magyar ma esti Fb bejelentkezése megint nagyon erős volt, az összes kritikám ellenére vagy mellett. Lehet, hogy ezt a palit 2026-ig nem fogom tudni belőni, egyszerűen meg kell várjam a választásokat, hogy ezt tényleg mélységében értelmezni tudjam.*vállvonás*