én tökéletesen kiegyeznék ezzel az egysoros kérdéssel. néha úgyérzem ez van pl amikor mosolygok h legszívesebben teleírnék egy teljes a3-as lapot valaki nevével aztán csak eltenném. csakhát az index szervert teleírni nemkevés idő ilymódon csupán: dóri dóri dóri dóri dóri.. :ß
maz aktívban ment egy csákó aki hiába szúrja át az arcát v a fogát szöggel, bármivel, a sebek (figyelem!) AZONNAL begyógyulnak!!!!
ezt tanuljuk meg: a sebek azonnal begyógyulnak. ha rájövünk h nem is sebek igazából.
Mester köszönöm a jótanácsokat. Bölcsessége határtalan :-)
Nem tudom eléggé meghálálni, hogy szerény személyemet ilyen nagy kegyben részesítette. :-)
A semmit nem mondáshoz egyébként én is értek. Téma lezárva. Uff
Olvasgassál, keressél ok-okozati összefüggéseket, stílusbeli különbségeket, arányokat, ilyesmi. Nem jó az, ha mindenre megkapod a kész választ, abból kevesebbet tanulsz.
És ha adhatok egy jó tanácsot: ilyen hidegben ne egyél aszalt szilvát otthon, mert nem lehet rendesen kiszellőztetni... ;-)
Mielőtt félreértenél, én nem a szerinted önkritikát nem gyakorló személyre kérdeztem rá, hanem arra, hogy mivel nem értesz egyet.
Csak mert érdekel a véleményed.
Hogy ne csak offoljak a topicban, most kicsit jótékonykodok is, így karácsony előtt.
Van néhány koncertem,ami duplán van meg, ha vkit érdekel mailezzen nekem.
A koncertek papírtokban vannak, minőség jó, borító nincs. Az árhoz +300 ft posta ktg is tartozik.
- 1985.12.05 Ludwigshallen 1 cd = 300 ft nem teljes, hivatalosan így lett kiadva
- 2000.04.14 Lodz 3 cd = 900 ft teljes
- 2000.05.04 Milano 3 cd = 900 ft teljes
- 2000.04.01 Barcelona 3 cd = 900 ft teljes
- 2000.04.25 Párizs 3 cd = 900 ft teljes
- 2000.05.31 Los Angeles 3 cd = 900 ft teljes
- 2000.03.27 Madrid 3 cd = 900 ft teljes
- 2000.03.28 Madrid 3 cd = 900 ft teljes
Árban szerintem ok, gyakorlatilag csak az üres cd árakat szeretném megkapni .Ha vkit zavar,hogy a topicban "árulom" a cd-ket ezer bocsánat, de ha nem veszi meg vki, akkor megy a kukába és gondoltam talán érdekel vkit ennyi pénzért.
Pötyike:
Ha már gy.k, akkor elmondanám,hogy NEM csak Robi77-nek szólt a ne anyázzuk egymást.Ez Rád is és a többi topic olvasóra is érvényes.Tehát rám is.Csak mertem remélni,hogy kulturált ,emberhez méltó hangnemben tudunk végre írni egymásnak.
Egyébként nem csak Robi 77 szól be itt mindenkinek,hanem van még pár egyén,de nem akarok nevekkel dobálózni.Nem az én stílusom.
Na ezzel a beírással valószinüleg azt értem el,hogy most engem fogtok támadni. :-)
Robi77:
Sajnos túl kell magadat tenni azon,hogy nem mindenki szeret itt a topicban.Vannak akik engem vagy Snakepitet utálják,de rá se ránts.
Abban tényleg igazad van,hogy Rólad némelyek csak negatív kontextusban tudnak írni.
Vilmos Borisz:
Mailt olvastam.Lesz meglepim?!!!!Tök jó!!!
Martin Vazquez >
Még mindig nem indult be, továbbra is csak készülget. No nem azért tart ennyi ideig, mert olyan hihetetlenül profi hely lesz, hanem mert a munkások nem nagyon tartják be a saját határidőiket, a szükséges mennyiségű pénz meg nem áll egyfolytában rendelkezésre.
Már nem is merek új időpontot írni, majd ha nyílik, belinkelem a hirdetését.
Nem akarok senki pártjára sem állni, de elég unalmas az adok-kapok, végre beszólhatok.....Tiszta óvoda!Nem! Bocs, ezzel csak megsérteném az ovisokat.
Inkább ne pörögjön a topic és várjunk még 3 évet,hogy elérjük a 4.000 hozzászólást.
Mások is offolnak (én is),de azért már hangnemben fogjuk legalább vissza magunkat.
A vitákat, és egymás melegebb éghajlatra küldését intézzük el mailben, telefonon, gondolatátvitelben, stb.
Tudom itt a tél, hideg van, megjött a depi ,nincs humorunk, jönnek a pomogácsok, a vuclik és muclik...Szóval éljen a világfájdalom és a Cure !!!!!
Pedig kibaszott unalmas ez a hónapok óta tartó nyilvános adok-kapok, és nem csak szerintem! Egy ismerősöm pl. kivette a Kedvencei közül a topicot a végetérhetetlen és privát jellegű vita miatt.
De senkinek nem akarom megmondani, hogy mit csináljon, ez csak egy vélemény volt, szóval ne zavartassátok magatokat!