Most beszéltem a párjával... Még műtőben van. A comb lágy részei sérültek. A sérülés utáni maradéktalan felépülés jelenleg kétséges, ám konkrét információ a jelenleg folyó műtét után lesz.
Én Holnap délelőtt beszaladok hozzá. Aki csatlakozni akar hívjon a 70/4135109 számon, fuvarért.
Hi! Tudomasom szerint Nyilt Comcsont torese van!De eszmeletenel volt.Beszeletem vele.:(Sajnos En hivtam a mentoket:(Remelem jobban lesz es felepul!Majd latogatjuk!
Sajnálattal tudatom veletek hogy információim szerint Dzsordzsit elütötte egy kocsi a Széchenyin. Annyi infóm van hogy a lába tört el. Holnap többet tudok mondani mert majd bemegyek hozzá reggel.
Ma néztem meg ezt a filmet, nagyon fasza ! Rég kötött le igy film... 10ből 12őt adnék rá simán... Végig pörög nem azvan hogy 1óráig csak bevezető aztán 20 perc "akcio"... Kifogynak a fegyvere, ha valaki lefejeli a falat nemkel fel rögtön, szóval még valamennyire élethü is :D Ncoren fentvan ! :) http://www.youtube.com/watch?v=CvUxdQ4q-Lg
Szerintem az, hogy várjuk őket, az nem szerénytelenség. Szeretünk játszani mindenkivel! Lehet az a Cowboys, Wolves, Titans, Gladiators, Mustangs, Goats, Raptors... és még sorolhatnám.
Leginkább most mondjuk a Steelersre fáj a fogam/fogunk...
www.beol.hu sport hírek, a www.kickoff.hu-n is hasonló cikk jelent meg de már korigálták, ha még nagyon lenne időm keresgélni szerintem találnék pár hasonló cikket de szerncsére nincs, még arra sem hogy felhúzzam magam, inkább a játékra koncentrálok és legközelebb olyan eredményt érünk el hogy jó fényben tüntessük fel a csapatot :-) bár a rossz reklám is reklám