Lehet nem tudom. Bár én 2,5 hónapja nézem a hírdetétseket és eddig az I-es Octi Rs-ek közűl mindösze 2 db-ot adhattak el, mert kettőnek ment le a hírdetése. Ez volt a második és ezen kívűl volt még egy Weltautós is, cegléden hófehér színben.
Néztem a hazsnáltautó oldalt és valaki megvette a piros színű 2M 650E ft-ért A porche pestnél árult octavia rs-t. Tudjátok aminek olyan sok baja volt többen írtátok is. Vagy leadták a MÉHtelepre mert senkinek nem kellett, bár ezt kétlem,,,
A központi adatbázisból bármikor lekérdezhető, elvégezték-e a kapányt. Sőt, alapvetően az egész hivatalos szerviztörténeted lekérdezhető bármelyik márkaszervizből!
Ha a vásárlás helye és a szervízelés helye nem egy és ugyanaz akkor semmi infójuk nincs a szerviznek a kocsimról, márpedig én nem oda hordom szervízbe ahol vettem.
Talán így nem akarják feleslegesen b@....tatni a kocsimat. Legalábbis remélem, nekem így jó ahogy van, saját tulajdonom azt csinálok vele amit akarok. D:)))))
Mult hét óta én is egy RS I boldog tulaja vagyok. Kicsit idős a kicsike (6 éves), de meg vagyok vele elégedve(bár a fogyasztást még nem sikerült 9,5 alá vinni). Elvégre 3 hónapja kerestem a megfelelő állapotút. Bár olvasgattam a fórumot, most lenne néhány kérdésem: - írtátok hogy a lefújó szelepet ki kell cserélni. Teljesen hülye vagyok a témához, így: mi ez a szelep? Miért kell lecserélni? Mennyibe kerülhet kb. ? - a lámpát ugyis cserélnem kell, így felmerült bennem hogy xenonra cserélem. érdemes? Megéri az árát ? (ugy tudom csak automata magasságállítóval együtt lehet)
Nem tartom valószínűnek, reggel 5-től este 8-ig dolgozom, most van nálam is az éves csúcs! Így sem érem utol magam soha! Ha véletlenül mégis akkor csörgök.
Nem kell szégyenkezned, Alonso is pont így csinálja! -:))
Kíváncsi vagyok, holnap reggel hogy megy a bejutás a pályára. Én jelentkeztem emilben, nem tudom, az számít-e, vagy a regisztrációhoz érkezés sorrendje dönt.
Tényleg jól tolhatod ilyen köridőkkel. Szerintem az ESP nem csak a kipörgésgátlót kapcsolja, hanem mint az a nevében is benne van a menetstabilizátort is. Az abs-t csak biztosítékkal lehet kiiktatni. Szerintem nem nagy élmény ha az elektronika kanyarodik helyetted. Inkább leszek lassabb, de tuti nem lesz bekapcsolva az esp.