na ez az. Jacobson mennyit fog játszani? nem hiszem, hogy egy zzóna ellen 30 percet játszatnák csak azért, mert tud dobni. Heatbe legalább 2 jól dobó kéne, akiből 1-et a kezdőbe is lehet tenni. szerintem idén nem játszanak kelet-döntőt, bár Wade miatt kicsit drukkolok nekik, de amúgy nem hiszem.
nahát az pesti cipő illetve kosár kollekciokbol megvan a saját véleményem...amikor bejött a foolocker azt hittem jobb lesz de detto arról nem is beszélve hogy méregdrágán adják mindent (pl: AJXX itthon 50 volt, én megrendeltem 185 dollárért szállítással együtt és 4 nap alatt itt volt a csomag) Szal vki cipőt vagy mezt vagy más kosaras cuccot akar venni az véletlenül se vegyet itthon.
yaya, ezért írtam, hogy nem biztos hogy kell a Cavs-nek passzoló ember. A Heat szemszögéből írom inkább, hogy nem volt okos dolog elengedni, illett abba a csapatba. Bár hol van még a szezonkezdet, sok minden változhat addig.
A Clevelandnek nagyobb szüksége volt egy shooterre, mint egy hagyományos értelemben vett passzoló irányítóra. A kezdőben egyetlenegy kinti dobójuk sem volt (Marshall sztem csere lesz) és már csak az 1-es poszton volt hely. Kb. 2 hónapja megmondam, hogy a Cavs-nek le kell igazolnia Jones-t. És sok szerencsét kívánok neki, mert - ahogy Big L mondaná - "csipázom" ezt a csávót. (Persze ez azért van, mert IRL én is shooter-beállítottságú vagyok.)
Csinált 1× egy tripla duplát (véletlenül ) azt szevasz ..... pedig bulls-os volt a tag ,szóval még csipázhatnám is . De akkor nagyon gyenge volt ..... egy kicsit haragszom is rá mert miatta kellett a köv. évi draftunkon megint egy irányitót vállasztani !
Igaz, viszont szvsz Watson irányítónak jobb. És a CLE jobban járt volna egy passzoló irányítóval, mint egy triplázóval. Bár lehet, hogy egy James-csapatba nem is kell igazi PG.
A Heat nem tudom miért nem adott meg ennyi pénzt Jones-nak. Nem tudom ki lesz az a vajkéz, akit be tudnak vetni a "betömörülő" védelem ellen.
4 év, 16 milla. Sztem egyáltalán nem sok érte ennyi, Earl Watson többet kapott, pedig Jones sztem jobb. Jones tavaly elődöntős csapat kezdő irányítója volt. Watson csere volt egy olyan csapatban, amelyiket lemosták a PO első körében. Melyikük is ér többet?
A magyar adidas-ról meg külön megvan a véleményem. Az "A3 Garnett" cipőt be sem hozzák, és már kosárlabda cipőből csak gagyi van drágán. Igazából balfék egy társaság. Viszont nem érdekel, mert a footlocker teljesen korrek cég, két max három hét alatt itt volt tőlük a csomag, és sokkal olcsóbb mint az itteni boltok.
(pl az A3 Garnett 10 nap altt itt volt. Egy számít, hogy az ember jó méretet rendeljen. És már T-Mac márkacuccokat is rendeltem, semmivel nem drágább amerikából hozatni, mint itteni boltban megvenni.)
A 21121-ből (Duncan, T-Mac, Garnett) nem valószínű, hogy ilyen kis piacra eljöttek volna. (hacsak nem valami nagy európai utazás egy állomásaként, de még inkább így sem)
DE
Az adidas arcai még:T.J Ford, Jerry Stackhose,Dwight Howard, Stephen Jackson,Eric Snow, Desmond Mason,Gilbert Arenas, Antawn Jamison,Josh Smith, Chouncey Billups,Sebastian telfair, Mike Dunleawy,Theo Ratliff,Ronald Murray, Mike Miller,J.R Smith
(és Walker már volt itt)
Ezek közül bárki jöhetne, szerintem sokan látnák szivesen még ha csak feltörekvő is, mint Howard, vagy kissé leszálló, mint Stack.
Szerintem a pasi nem is ismeri a játékosokat, és csak hadovál mint amolyan pöcsmenedzser. Aki a James-ről elnevezett konkurens termékről még csak nem is hallott az tök jó fej, ha sok a lóvét ad a rendezvényhez, csak inkább ne szólaljon meg. :)))
nem hiszem h ezeket a neveket annyira érdekelné az az aprópénz amit itt kap6nának esetleg azért jönnének mert kedvük van, vagy mer a szponzor aszondja h jönni kell, de az sem biztos h érdekelné őket
többfelé azt írták a hétvégi adios sztrítballal kapcsolatban, h:
"Császári Attila, az adidas Magyarország Kft. marketingigazgatója az esemény sajtótájékoztatóján elmondta, Tim Duncan, Kevin Garnett, Tracy McGrady és Lebron James volt a kiszemeltjük, de az egyformán a sportszergyártó cég által szponzorált játékosok közös forgatáson vesznek részt augusztus közepétől szeptember közepéig, szinte ismeretlen játékost pedig - bár kaptak ajánlatot - nem akartak Budapestre hozni."
Há vazze, mos vagy NAON TUD VMIT Császári Attila (az a furaszemű fazon), vagy csak "füllentett". Vagy - mert valszeg MTI-hez eljuttatott sajtközlem.ről lehet szó - vki más elírt eghy nevet, v "tévedett".
ezek így együtt NÉGYEN lehet, h forgatnak, de h nem "egyformán a sportszergyártó által" vannak szponzorálva....