Dóri nem akarlak kijavítani, de olvasd már el, hogy mire válaszoltam és pötyike is mire reagált!
" love cat válasz erre | adatok | e-mail 2002-12-13 00:19:17 (3940)
Szerintem nem vicces.Nem kell oda smájli.Inkább elszomorít engem.
De a bocsánatot elfogadom, téma lezárva.
[előzmény : (3938) patuha, 2002.12.12 21:38] "
" potyike válasz erre | adatok | e-mail 2002-12-13 11:53:37 (3943)
Szerintem meg nem kell ebből ekkora nagy troblémát csinálni. Mindenkinek vannak kevésbé sikeres poénjai. [Nekem egyébként bejött, talán csak a rezervátum nem volt teljesen átgondolva.] Az pl. marhára zavart, amikor egy ismerőst kidobtak a depesmódklubból, hogy zsidó (függetlenül attól, hogy tényleg az-e vagy sem-e).
Más: Láttátok már Patuha fényképét az Iszoldában? Kicsit kjúros frizura! De akkor még nem Patuhának hívták... ;-)
[előzmény : (3940) love cat, 2002.12.13 00:19]
És nem 400 kb szöveg :-)és mail Pötyikének, nem Neked.
A paranoia meg normális jelenség ebben a topicban.
potyike a felreertest robinak irta, es nem a patuhas "poen" hanem a patuhas melleallas miatt.. ha mar latszik, hogy vmit felreertesz, legalabb olvasd el megegyszer, akkor megsporolod a 400k-nyi szoveget .. Itt mindenki paranoias :)
Éljen a meglepi, tegnap Peti is mondta,hogy készül és tetszeni fog, csak elfelejtette megemlíteni mi is lesz az ! :-)
Már lukas az oldalam!
Látom bejött a boszikonyhám Neked! Majd sütök még és küldök :-)
Pötyike:
Érzékeny vagyok, nő vagyok, tyúkanyó vagyok.Mail ment,kicsit sok lett (kb.400 kb) Sorry
Talán utána megértesz egy picit, ha nem, hát nem.
De laglább megismersz. Nem kell szeretni, csak elfogadni.
Tyúkanyó! Ma már este kezeimben fogom fogni a sokat emlegetett meglepit. Hétfőn postára, és karira meg ott lesz!
Szentestére sücc hamubasült (K)omlóst?
Nem akarok beszólni,de hadd ne te mond már meg,hogy mit értettem félre és mit nem Mesterem.
Talán még vagyok annyira önálló, bár női lény,hogy tudjam mit gondolok.
Egyébként Patuhával a dolgot megbeszéltük mailben
Ha további kérdésed van a dologról kérlek mailben írjad meg, és ne itt a topicban, mert nem ide való a téma.
A rasszizmus függetlenül attól, hogy mi vagyok és mi nem, akkor is elkeserít.
Ne bántsunk, általánosítsunk már embereket , mert a népcsoporton belül vannak negatívak is.
Ajánlom figyelmedbe egy pár éve a HBO-n és a Spektrumon ment dok filmet: Akinek a szeme kék....
És a Schindler listáját is.
Keresd az összefüggéseket és emberi érzelmeket!!!
A félreértést a mellédállásra mondtam, mintegy vitzesen, de úgy látszik, nem érted a humort.
Senki se mondta, hogy a Cure a kirekesztésről és a rasszizmusról szólna, és Patuha se akart ilyet mondani, csak félresikerült a poénja. Ennyi történt, nem kéne annyit rágódni rajta.
Szerintem meg nem kell ebből ekkora nagy troblémát csinálni. Mindenkinek vannak kevésbé sikeres poénjai. [Nekem egyébként bejött, talán csak a rezervátum nem volt teljesen átgondolva.] Az pl. marhára zavart, amikor egy ismerőst kidobtak a depesmódklubból, hogy zsidó (függetlenül attól, hogy tényleg az-e vagy sem-e).
Más: Láttátok már Patuha fényképét az Iszoldában? Kicsit kjúros frizura! De akkor még nem Patuhának hívták... ;-)
Bocsi mindenkitől ha valakit sértene a kettővel ezelőtti szólásom.Nem sértő szándék volt benne,poén próbált volna lenni,de lehet,hogy félreérthető volt.Nem biztos.Most gondolkodtam el rajta.
Nekem?:-)))
Én írtam volna,de ma vettem egy kvaga madarat és így a családi kassza igen megcsappant.Visszatérek monjuk januárban a kérdésre,ha megvannak még akkoron az anyagok:-)))
Na senkinek sem kellenek a cd-k?
Akkor elfogom ajándékozni őket azt hiszem.Csak még nem tudom kinek :-) Jelentkező?
Aztán ne sírjatok,hogy nincs Cure koncertetek!!! :-)
ammár igaz, csak sánta Dodo nem hivta elő még a fekete fehér berlini képeket:-)
ígértem neki egy ezrest meg egy erős unicumozást füstölgés mellett.
holnap gyün be majd odaadom a negativot nekijje.
Oh, Agnes, csodálatos teremtés. órákig tudnák róla áradozni, mivel isten talán őt a saját hasonlatosságára teremtette, /nem ugy mint.../
a legutóbbi sztoryja az volt, hogy rá akart mászni illuminált állapotban a Mission basszusgitárosa, mivel olyan fasza gyereknek képzeli magát mint én.
egyébként is fanatikus nagy embertömeg előtt /40 fő/ játszottak graz-ban, azt nem voltak gátlásokk.
aztán a másik eset az elétg érdekes megint. egy Bianca nevezetű osztrák élkjurost megismertem a netről. ugyanakkor eladtam 324 lemezemet egy osztrák foszernek aki történetesen agnes ismerőse.
Mit ad a sors, berlinben beszéltem meg Biancaval egy randit, ami természetesen nem jött össze, mivel nem találtam meg azt a zöld tincset amit kerestem.
viszont ezek a Thomassal meg megismerkedtek, uhhogy most jo a pedigrém a Biancanal is..:-)
ilyenek mennek.
Nálad helyzet? Flare, még mindig tartod a zászlót?
A "weboldalborda" egy rögtönzött szójáték volt. :-) Az erdélyi-osztrák csajszira gondoltam. Aszt hittem, leépítetted vele a félvirtuális kapcsolatot. Most megint van valami? Mesélj 1 kicsit. Ezerszer szívesebben olvasnék a topikban a nőügyeidről, mint … (as we all know).
Erről a …-ról csak egy régi vicc jut az eszembe:
– Mi az: három betű és a földig ér?
– ???
– BOA!!!
Bocs, remélem, nem voltam annyira fárasztó, mint az alábbi … :-) (Gyengébb idegzetűek kedvéért: a … nem létező vagy kitalált személyekre, hanem egy társas viselkedésformára értendő.)
Kéne sok rövid hozzászólás, hogy az utolsó anyázás is eltűnjön az első 50-ből. Yloz, közreműködhetnél ebben néhány revelatív erejű, tudathasadékos szösszenéssel!
(Gallup, egyébként tényleg ígértél valami olyat, hogy "októberben fent lesz egy új weboldal".)