2 hónapja vettem egy diezel rs-t. minden szempontból meg vagyok elégedve vele,sőt imádom. alig várom hogy beleülhessek. idáig 12000 km-t tettem bele és csak egyszer volt részecskeszűrő problémám,pedig nagyon féltem tőle.végigolvastam a fórumot és teljesen lázba hozott a tuning lehetősége.szeretnélek megkérni benneteket,hogy segítsetek hol érdemes megcsináltatni,a sok lehetőség közül mi a legjobb,és nagyon jó lenne ha tudnék beszélni valakivel akinek fel van húzva a gépe és bevált neki. szeretném megúszni a gagyi tuningot ezért várom a segítségeteket. előre is köszönöm. Egyébként olvastam hogy érdekel benneteket vezetéstechnikai történet. én tudok szervezni a tököli repülőtéren. várom a segítségeteket.
a MAD MAX autó egész jól néz ki.Valszeg taposták de úgy tűnik törődtek is vele. a többinél szégyellik kiírni a futásteljesítményt, és nincs kép a bőrülésről pedig az sokat elárúl.
Még van pár hely ha érdekel. Mivel nem tartozik a téma szorosan a fórumhoz ezért kértem meg azokat akiket érdekel hogy dobjanak egy mailt. Ha jól tudom nem írtatok.
Detto, attól függően működik, hogy milyen kedve van :-D Általában autópályán rossz kedve van, viszont ha városban véletlenül rányomok, rögtön működik :-D
Meg tudja valaki mondani, hogy az Octavia RS 1gen első féktárcsája hány mm széles? Azt tudom, hogy 312mm az átmérője, de a szélessége lenne nekem a lényeg.
Én eddig 95-el jártam, de miután kigyulladt az elektronikai vezérlő visszajelző lámpája, áttértem az OMV 100-ra. Fogyasztása átlag 8-9 l körül van. Mivel vidéken közelkedem, és nem autópályán, ebben a 0-150-ig minden sebességtartomány benne van....de főleg a 100-140... Persze ha nem nyomom neki (80-90-es tempó), akkor kijön 6-6,5 literből is. De az szenvedés...
ti 90-el meg 120-al jártok???? én nem bírok annyival....nekem legjobban a mol evo jön be azzal megy a legjobban.... 9-11 között eszik 140-170 körül járok vele...viszont 400-500 km es padlógázas szakasz után kell bele egy kis olaj eddig 2x kellett 1liter de azt mondjá ez normális....