Keresés

Részletes keresés

reális001 Creative Commons License 2007.03.28 0 0 89
Akaratból jeles, ez nem kétség!Nyerni-akarás visszi előre a lányokat,de ez sajna egyre neccesebb nem?nem tudom hogy ki hogy edz,milyen teljesítménnyel! csak a véleményemet írtam le hogy láthatóan elfáradt a kezdő sor!
Előzmény: chero (87)
Csbalázs Creative Commons License 2007.03.28 0 0 88
Nagyon mellélőttél:-)
Előzmény: Igazságosztó007 (61)
chero Creative Commons License 2007.03.28 0 0 87
Láthatóan elfáradtak a lányok. Mégis győztek. Akaratból jeles.Biztos, hogy ez később kevés lesz, de most ennyi van. A cserék ki tudja miért nem játszanak?! Te látod az edzéseket? Tudod ki hogy dolgozik? Ott van e mindenki, akiről most beszélünk?! Én nem tudom, mert nem járok csak a meccsekre.
Előzmény: reális001 (82)
reális001 Creative Commons License 2007.03.28 0 0 86
ha látja akkor nért nem változtat??
Előzmény: Igazságosztó007 (85)
Igazságosztó007 Creative Commons License 2007.03.28 0 0 85

Biztos látja is! :)

reális001 Creative Commons License 2007.03.28 0 0 84
Ha látná ,hogy baj van akkor nem  játszaná egymás után  3-ik szoross meccset  a Goli!!!
Előzmény: sanyipapa (73)
reális001 Creative Commons License 2007.03.28 0 0 83
nem lenne nagy baj ha valaki kidölne a" kis kedvencek"közül, hiszen ide hozzatna egy másik kis kedvencet!:)
Előzmény: Igazságosztó007 (67)
reális001 Creative Commons License 2007.03.28 0 0 82
Csodálkozol hogy nem játszanak a cserejátékosok???én nem csodálkoznék ezen hisz látszik , hogy csak a megszokott gárdában bizik.csak egy nagy baj van , hogy 7 emberrrel nem lehet végig játszatni egy bajnoságot!Nem csodálkozom ha a kulcsemberek elfáradtak volna!
Előzmény: tommy d'angelo (66)
reális001 Creative Commons License 2007.03.28 0 0 81
Az a baj hogy többnyire nem az edzőn múlik, hogy a csapat bajnok lesz -e vagy nem.Csapat nélkül elég nehéz lenne bajnokságot nyerni!!!Ehhez a lányok is kellenek.
Előzmény: sanyipapa (59)
reális001 Creative Commons License 2007.03.28 0 0 80
Igazad van de észre lehet venni hogy a megszokott " öreg "gondolatok már lejártak.Lehetne újítani is!
Előzmény: OGSE (55)
chero Creative Commons License 2007.03.28 0 0 79

Bocs, de nem a te reagálásodra válaszoltam.

Előzmény: chero (78)
chero Creative Commons License 2007.03.28 0 0 78
Elfogadom amit írtál. De. Az edző valószínüleg tudja, hogy kit küldhet pályára. Elég rég van a szakmában és nekem nem tisztem őt bírálni. A bántás nem szó szerint értendő, de sajnos a felhang ez volt.
Előzmény: Igazságosztó007 (76)
Igazságosztó007 Creative Commons License 2007.03.28 0 0 77

Egy kulturált vitában szerinted mi a gusztustalan? Véleménye is lehet az embernek. Szerintem mindenkinek kéne tudnia, hogy hol a helye. Még neked is!

Előzmény: lightblue (75)
Igazságosztó007 Creative Commons License 2007.03.28 0 0 76

Lenne egy kérdésem:Ha nem cseréljük be akik a padon ülnek, akkor honnan tudjuk meg hogy mire képesek? Szerintem senki nem bántotta a lányokat.

Előzmény: chero (74)
lightblue Creative Commons License 2007.03.28 0 0 75

Kedves Chero!

Szívemből szóltál!Gusztustalan,amit a "goliszurkolók" művelnek!Valóban a csapatnak szurkolnak, vagy élvezik, hogy feszültséget okozhatnak?Ez felháborító.A csapat pontosan attól csapat, hogy hol az egyik játékos, hol a másik játékos mutat picit többet, mint a többiek, így hol egyik, hol a másik jelent húzóerőt.Miért baj ez?Szerencsére nincsen sztárjátékos a csapatban, ettől lehet több a Goldberger...És mi a gond az edzővel?Az, hogy neki és a tulajdonosi gárdának köszönhetően a tabella élén áll a csapat?!Komolyan mondom, nem értem az embereket....Aki pedig csak kritizálni tud, annak nem itt van a helye....építőkritikát lehet írni...de az eddigiek nem annak tűnnek.

A vasárnapi meccs sorsdöntő lehet...összefogni kell és szurkolni, nem pedig problémát kreálni!

Hajrá Goli!

Előzmény: chero (74)
chero Creative Commons License 2007.03.28 0 0 74

Érdeklődéssel olvastam a vitát.Nem értem miért kell kikezdeni egy edzőt, amikor a csapat az élen áll. Valóban hullámvölgyben vannak a lányok, de eddig mindig sikerült feljebb jutni a meccs végére. Ellenségességet akartok a csapatom belül a 'kedvenc' kijelentéssel?Nincs kimondott kedvenc, én úgy látom, mivel személyesen még nem ismerem a belső helyzetet. Én a meccsek alapján ( volt néhány) és a teljesítmény alapján látom így. Csapatról beszélünk ezért nem lehet probléma, ha éppen valakinek jobban megy. Most a Lehel Erika volt a jó.Előtte a Rummer Mária.Előtte A Natália. Volt jó a Huszák Nikolett.Volt eredményes a Matus Adrienn.A Kapusuk elé sokszor jól védett. Akkor mit akartok. Igenis csak azt lehet becserélni,aki képes az idegölő helyzetben "ott" lenni. A kicsi Dudás Csilla ilyen volt.

Ne bántsátok a lányokat!!!!!!!!!!!! Higgyétek el nagyon sokat dolgoznak ezért az eredményért.  

sanyipapa Creative Commons License 2007.03.27 0 0 73
Hogy ki áll be azt bizd a Berendire. Hidd el nekem hogy jó edző,  ha tényleg baj van Ő látja azt és tudja is az okát.
Előzmény: Igazságosztó007 (67)
Igazságosztó007 Creative Commons License 2007.03.27 0 0 72

Én azt mondom, hogy ha van más alternatíva akkor azon elkéne gondolkodni. Azért az nb1 (és reméljük, hogy lesz) az egy kicsit más.

Előzmény: skyvóker (71)
skyvóker Creative Commons License 2007.03.27 0 0 71
hát ebben igazad van,és persze mindenki el is mondhatja a véleményét,csak ne legyen belőle az,hogy " ha nincs gond,csinálunk." Szerinted a Berendi a gond?
Előzmény: Igazságosztó007 (70)
Igazságosztó007 Creative Commons License 2007.03.27 0 0 70
Mi örülünk, hidd el.Csak egy kicsit megijedtünk a látottak alapján. "sky", szerintem te is látod,hogy valami nem stimmel. Ez a csapat jobb mint amit mostanában mutatt magából.
Előzmény: skyvóker (68)
Igazságosztó007 Creative Commons License 2007.03.27 0 0 69
"tommy" az amit írtál, az nagyon érdekes.:) Megnézem a Opus oldalát ( ha van ilyen) hátha "okosabbak" leszünk.:)
Előzmény: tommy d'angelo (66)
skyvóker Creative Commons License 2007.03.27 0 0 68
Gyerekek,itt ma mindenki megbolondult? Vagy csak front van? Micsoda hülye vita megy itt a Berendiről??? Egyelőre a csapat az élen áll, van mit csiszolni,az igaz, na de hát most jódolgunkban egymást baszogatjuk? Hogy vetődött fel egyáltalán,hogy most a Berendit kell értékelni? Nem elég,hogy az élen állunk? Milyen eredmény kell még? Nehogy már a többi csapat szintjére süllyedjünl és belülről kezdjük ki egymást.. Ez egy remekül szereplő társulat,ami a tavalyi csapathoz képest szint alig változott,tavaly is kishiján érmet szerzett,idén akár a bajnoki cim is összejöhet,most nem veszekedni kell,hanem örülni,nem?
Igazságosztó007 Creative Commons License 2007.03.27 0 0 67
Szerintem meg azért van eredmény,mert profi körülmények vannak.Legalábbis nb1b szinten.Tavaly miért nem tudott eredményt elérni? Természetesen nem azt mondom, hogy nem kell egy edző a csapat élére, de szerintem egy edzőnek jó pedagógusnak kell lennie. Kíváncsi lennék mit csinálna akkor, ha a "kis kedvencek" közül valaki kidőlne a sorból. "Sanyipapa", te vagy én állnánk be?  
Előzmény: sanyipapa (65)
tommy d'angelo Creative Commons License 2007.03.27 0 0 66
Örülök, hogy megélénkült a topik :)

Ha jól tudom Dr Ujj Péternek hívják az Opus tulajdonosát , ilyen ritka névvel nem hinném , hogy két külön ember lenne a Opus illetve a Goli tulajdonosa.

Ezt már csak az is erősítheti mint szponzor ott van az Opus a Vasas Opus Via Óbuda röplabda- és a III. Kerületi TUE focicsapatánál is ráadásul az említett cég szerkeszti az idézett www.obudaisport.hu oldalt.

Ujj Urat egyébként a munkája is ideköti ezért remélem nem viszi máshova a csapatot.

Lehet, hogy találnánk Berendi helyett jobb edzőt de van egy mondás miszerint győztes csapaton ne változtass.

Utóbbi 3 hazai meccsén amit láttam szenvedett a csapat és az eredmények alapján idegenben is.

Ez nem az őszi Goli !!!

Azt én is látom, sokszor a cserepadon ülő 7 játékos közül 6 egy másodpercet se játszik.

Kedves Sanyipapa ! Még nem vagyunk bajnokok ! De ha vasárnap meglesz a 2 pont............

Hajrá Goli !!!
sanyipapa Creative Commons License 2007.03.27 0 0 65

Nem vagyok hozzátartozó.Egy kézilabda szerető vidéki polgár vagyok akinek az elmult évekbe volt szerencséje közelrők figyelni mint a Golit, mint Berendi Antalt.

A Goli éveken át egy szürke középcsapat volt,ritka kivétltől eltekintve 50% körüli teljesítménnyel. Most vezetitek a bajnokságot 15 győzelemmek 1 döntetlennel és 1 (azaz egy) vereséggel. Persze lehet erre azt mondani hogy ehhez Berendinek semmi köze, de azt Te is tudod hogy ez nevetséges állítás lenne.

Berendi munkájáról csak annyít: Nézd meg a Fradi ifi eredményeit most,és nézd meg amikor Ő volt az edző.

Előzmény: Igazságosztó007 (61)
Luca_41 Creative Commons License 2007.03.27 0 0 64
Volt a Vasasnak is edzője, olyan 1999. körül, ezzel egyidőben az NBI/B-s BEAC-nak is (már nincs ilyen csapat, tőle függetlenül abban az évben szűnt meg, amikor ott volt edző), Sparinak is volt az edzője.
Előzmény: OGSE (62)
Igazságosztó007 Creative Commons License 2007.03.27 0 0 63
Csupa nagy-nagy eredmény!
Előzmény: OGSE (62)
OGSE Creative Commons License 2007.03.27 0 0 62
Berendi Antal-ról a Handball netten nincs több info valaki, ismeri a múltját?

2006/2007

Edző (Óbudai Goldberger SE  -  Női felnőtt kupa)

Edző (Óbudai Goldberger SE  -  NBI/B Nyugat női felnőtt)

2005/2006

Edző (Óbudai Goldberger SE  -  NBI/B Nyugat női ifjúsági)

Edző (Óbudai Goldberger SE  -  NBI/B Nyugat női felnőtt)

2004/2005

Edző (Gyöngyösi FKK  -  NBI/B Kelet női felnőtt)

2003/2004

Edző (FTC  -  NBI női ifjúsági)

Edző (FTC  -  NBI női ifjúsági 5-8 helyért)

2002/2003

Edző (Herz-FTC  -  NBI női ifjúsági)

Edző (Herz-FTC  -  NBI női ifjúsági 5-8 helyért)

Edző (Herz-FTC II.  -  NBI/B Kelet női felnőtt)

Igazságosztó007 Creative Commons License 2007.03.27 0 0 61
Tehát mindent a Berendinek köszönhetünk? Végre egy "kis kedvenc" hozzátartozó is megjelent!
Igazságosztó007 Creative Commons License 2007.03.27 0 0 60
A Berendinek ez a szakma csúcsa!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!