Akaratból jeles, ez nem kétség!Nyerni-akarás visszi előre a lányokat,de ez sajna egyre neccesebb nem?nem tudom hogy ki hogy edz,milyen teljesítménnyel! csak a véleményemet írtam le hogy láthatóan elfáradt a kezdő sor!
Láthatóan elfáradtak a lányok. Mégis győztek. Akaratból jeles.Biztos, hogy ez később kevés lesz, de most ennyi van. A cserék ki tudja miért nem játszanak?! Te látod az edzéseket? Tudod ki hogy dolgozik? Ott van e mindenki, akiről most beszélünk?! Én nem tudom, mert nem járok csak a meccsekre.
Csodálkozol hogy nem játszanak a cserejátékosok???én nem csodálkoznék ezen hisz látszik , hogy csak a megszokott gárdában bizik.csak egy nagy baj van , hogy 7 emberrrel nem lehet végig játszatni egy bajnoságot!Nem csodálkozom ha a kulcsemberek elfáradtak volna!
Az a baj hogy többnyire nem az edzőn múlik, hogy a csapat bajnok lesz -e vagy nem.Csapat nélkül elég nehéz lenne bajnokságot nyerni!!!Ehhez a lányok is kellenek.
Elfogadom amit írtál. De. Az edző valószínüleg tudja, hogy kit küldhet pályára. Elég rég van a szakmában és nekem nem tisztem őt bírálni. A bántás nem szó szerint értendő, de sajnos a felhang ez volt.
Szívemből szóltál!Gusztustalan,amit a "goliszurkolók" művelnek!Valóban a csapatnak szurkolnak, vagy élvezik, hogy feszültséget okozhatnak?Ez felháborító.A csapat pontosan attól csapat, hogy hol az egyik játékos, hol a másik játékos mutat picit többet, mint a többiek, így hol egyik, hol a másik jelent húzóerőt.Miért baj ez?Szerencsére nincsen sztárjátékos a csapatban, ettől lehet több a Goldberger...És mi a gond az edzővel?Az, hogy neki és a tulajdonosi gárdának köszönhetően a tabella élén áll a csapat?!Komolyan mondom, nem értem az embereket....Aki pedig csak kritizálni tud, annak nem itt van a helye....építőkritikát lehet írni...de az eddigiek nem annak tűnnek.
A vasárnapi meccs sorsdöntő lehet...összefogni kell és szurkolni, nem pedig problémát kreálni!
Érdeklődéssel olvastam a vitát.Nem értem miért kell kikezdeni egy edzőt, amikor a csapat az élen áll. Valóban hullámvölgyben vannak a lányok, de eddig mindig sikerült feljebb jutni a meccs végére. Ellenségességet akartok a csapatom belül a 'kedvenc' kijelentéssel?Nincs kimondott kedvenc, én úgy látom, mivel személyesen még nem ismerem a belső helyzetet. Én a meccsek alapján ( volt néhány) és a teljesítmény alapján látom így. Csapatról beszélünk ezért nem lehet probléma, ha éppen valakinek jobban megy. Most a Lehel Erika volt a jó.Előtte a Rummer Mária.Előtte A Natália. Volt jó a Huszák Nikolett.Volt eredményes a Matus Adrienn.A Kapusuk elé sokszor jól védett. Akkor mit akartok. Igenis csak azt lehet becserélni,aki képes az idegölő helyzetben "ott" lenni. A kicsi Dudás Csilla ilyen volt.
Ne bántsátok a lányokat!!!!!!!!!!!! Higgyétek el nagyon sokat dolgoznak ezért az eredményért.
hát ebben igazad van,és persze mindenki el is mondhatja a véleményét,csak ne legyen belőle az,hogy " ha nincs gond,csinálunk." Szerinted a Berendi a gond?
Mi örülünk, hidd el.Csak egy kicsit megijedtünk a látottak alapján. "sky", szerintem te is látod,hogy valami nem stimmel. Ez a csapat jobb mint amit mostanában mutatt magából.
Gyerekek,itt ma mindenki megbolondult? Vagy csak front van? Micsoda hülye vita megy itt a Berendiről??? Egyelőre a csapat az élen áll, van mit csiszolni,az igaz, na de hát most jódolgunkban egymást baszogatjuk? Hogy vetődött fel egyáltalán,hogy most a Berendit kell értékelni? Nem elég,hogy az élen állunk? Milyen eredmény kell még? Nehogy már a többi csapat szintjére süllyedjünl és belülről kezdjük ki egymást.. Ez egy remekül szereplő társulat,ami a tavalyi csapathoz képest szint alig változott,tavaly is kishiján érmet szerzett,idén akár a bajnoki cim is összejöhet,most nem veszekedni kell,hanem örülni,nem?
Szerintem meg azért van eredmény,mert profi körülmények vannak.Legalábbis nb1b szinten.Tavaly miért nem tudott eredményt elérni? Természetesen nem azt mondom, hogy nem kell egy edző a csapat élére, de szerintem egy edzőnek jó pedagógusnak kell lennie. Kíváncsi lennék mit csinálna akkor, ha a "kis kedvencek" közül valaki kidőlne a sorból. "Sanyipapa", te vagy én állnánk be?
Ha jól tudom Dr Ujj Péternek hívják az Opus tulajdonosát , ilyen ritka névvel nem hinném , hogy két külön ember lenne a Opus illetve a Goli tulajdonosa.
Ezt már csak az is erősítheti mint szponzor ott van az Opus a Vasas Opus Via Óbuda röplabda- és a III. Kerületi TUE focicsapatánál is ráadásul az említett cég szerkeszti az idézett www.obudaisport.hu oldalt.
Ujj Urat egyébként a munkája is ideköti ezért remélem nem viszi máshova a csapatot.
Lehet, hogy találnánk Berendi helyett jobb edzőt de van egy mondás miszerint győztes csapaton ne változtass.
Utóbbi 3 hazai meccsén amit láttam szenvedett a csapat és az eredmények alapján idegenben is.
Ez nem az őszi Goli !!!
Azt én is látom, sokszor a cserepadon ülő 7 játékos közül 6 egy másodpercet se játszik.
Kedves Sanyipapa ! Még nem vagyunk bajnokok ! De ha vasárnap meglesz a 2 pont............
Nem vagyok hozzátartozó.Egy kézilabda szerető vidéki polgár vagyok akinek az elmult évekbe volt szerencséje közelrők figyelni mint a Golit, mint Berendi Antalt.
A Goli éveken át egy szürke középcsapat volt,ritka kivétltől eltekintve 50% körüli teljesítménnyel. Most vezetitek a bajnokságot 15 győzelemmek 1 döntetlennel és 1 (azaz egy) vereséggel. Persze lehet erre azt mondani hogy ehhez Berendinek semmi köze, de azt Te is tudod hogy ez nevetséges állítás lenne.
Berendi munkájáról csak annyít: Nézd meg a Fradi ifi eredményeit most,és nézd meg amikor Ő volt az edző.
Volt a Vasasnak is edzője, olyan 1999. körül, ezzel egyidőben az NBI/B-s BEAC-nak is (már nincs ilyen csapat, tőle függetlenül abban az évben szűnt meg, amikor ott volt edző), Sparinak is volt az edzője.
Berendi Antal-ról a Handball netten nincs több info valaki, ismeri a múltját?
2006/2007
Edző (Óbudai Goldberger SE - Női felnőtt kupa)
Edző (Óbudai Goldberger SE - NBI/B Nyugat női felnőtt)
2005/2006
Edző (Óbudai Goldberger SE - NBI/B Nyugat női ifjúsági)
Edző (Óbudai Goldberger SE - NBI/B Nyugat női felnőtt)
2004/2005
Edző (Gyöngyösi FKK - NBI/B Kelet női felnőtt)
2003/2004
Edző (FTC - NBI női ifjúsági)
Edző (FTC - NBI női ifjúsági 5-8 helyért)
2002/2003
Edző (Herz-FTC - NBI női ifjúsági)
Edző (Herz-FTC - NBI női ifjúsági 5-8 helyért)
Edző (Herz-FTC II. - NBI/B Kelet női felnőtt)